• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İyi geceler kızlar bende ameliyat oldum bugün 1hafta oluyor dayanılmayacak bir agrî yok ağrı kesicilerle kontrol edilebiliyor ama uyuşukluk hissizlik ara-sira yanma batma ve elektiriklenme oluyor zaman neyi gösterecek bilmiyorum umarım iyi bir surec olur ama ameliyattan korkmaya gerek yok olup bitiyor yeterki dikişler kapanıp morluklar ve ödem yok olsun

Cok gecmis olsun sorunsuz iyileşmeler dilerim.. Kesinlikle katılıyorum ameliyatın cok zorlugu yok.. suan bahsettiginiz semptomlar bende de var. Ama oyle dayanilmaz cinsten degil..

Çok geçmiş olsun canım :)

Cok tesekkur ederim :KK200: bu arada baktim fotograflarina harika olmus :nazar:

Heralde en güzel şey bir sutyene verdiğin parayla 5 tane sutyen alabilmek çekmeceyi açınca renk renk sutyenleri görebilmek olacak geçsin zaman artık
Hayallerimi söylüyosun ... beyaz tişört ve badiler,elbiseler offf of :(

Bisey sorcam ya belki sacma ama hic bilgim olmadigi icin bu konuda, meme basi kesmedende meme kücültme oluyormu? :oops:

Hayallerimi söylüyosun ... beyaz tişört ve badiler,elbiseler offf of :KK43:
Benimde hayalim Beyaz tişört ve elbise giymek şöyle yazlık efil efil olanlardan şimdi büyük memeler ile giyince çok yaşlı kadın gibi görünüyorum.Hafif bir v yaka giysem derin göğüs dekolteli gibi duruyor.Dik otursam memelerimi karşıdakinin ağzına sokuyormuş gibi bir görüntü oluşuyor :silah: sen de acilen karar verirsin inşallah minikkkkkkk minikkkkkkk yaz gelmeden iyileşmiş olursun

Benimde hayalim Beyaz tişört ve elbise giymek şöyle yazlık efil efil olanlardan şimdi büyük memeler ile giyince çok yaşlı kadın gibi görünüyorum.Hafif bir v yaka giysem derin göğüs dekolteli gibi duruyor.Dik otursam memelerimi karşıdakinin ağzına sokuyormuş gibi bir görüntü oluşuyor :silah: sen de acilen karar verirsin inşallah minikkkkkkk minikkkkkkk yaz gelmeden iyileşmiş olursun
Insallah canim hayallerimize kavusur mutlu oluruz optum ...

Deren2013 Deren2013 cnm nerdesin? Özelden de msj attım kremler hakkında ne dersin sen nasıl kullandın cnm ?
Bayadır gıremedım sankı resımde yogun beyazlaşma var gıbı benımde oyle başlamıstı açılma suan ne durumdasın bılmıyorum cok gecmıs olsn

Back