- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.081
Çok geçmiş olsun amiinnnCok tesekkur ederim. Darisi olmak isteyen herkesin basina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun amiinnnCok tesekkur ederim. Darisi olmak isteyen herkesin basina
İyimisin canım meraklandırdın biziKizlar 2.30 gibi almislar beni 7.30 da odaya getirmisler .. simdi iyiyim şükür ama ilk uc gun zor gecti biraz hep uyudum. Kendi rahatsizliklarimdan dolayi zor atlattim anesteziyi.Evr38
Süpersin vallah :))))Çok sevindim canm bende ameliyattan önce 1ay bıraktım sonrasında da içmiyorum hatta içilen ortama bile girmiyorum malûm pasif içici olayı,hiçbir şey bizden daha kıymetli değil,sigara da neymiş:))
Yok canim oradan ayrılmış su an gaziospampasa egitim arastirma hastanesinin iki ayrı bölümüne çalışıyor ben taksim eğitim arastirmadaki yerine gidecegimBagcilardami bilgehan hanim
İnstegramda var fotoğrafları canim takıp ermiyormusunMeme küçültme ile ilgili görsellere nerden ulaşırım. Bulamadım.
heyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et bana
Ah ahhhhÇok sevindim canm bende ameliyattan önce 1ay bıraktım sonrasında da içmiyorum hatta içilen ortama bile girmiyorum malûm pasif içici olayı,hiçbir şey bizden daha kıymetli değil,sigara da neymiş:))
İyimisin canım meraklandırdın bizi
Çok geçmiş olsun canım :)Cok iyiyim. Anestezi zorladi biraz ama bugün baya iyiyim.. darisi ameliyat olmak isteyen herkesin basina..
Merhaba beni de izler misiniz ?
İyi geceler kızlar bende ameliyat oldum bugün 1hafta oluyor dayanılmayacak bir agrî yok ağrı kesicilerle kontrol edilebiliyor ama uyuşukluk hissizlik ara-sira yanma batma ve elektiriklenme oluyor zaman neyi gösterecek bilmiyorum umarım iyi bir surec olur ama ameliyattan korkmaya gerek yok olup bitiyor yeterki dikişler kapanıp morluklar ve ödem yok olsun
Çok geçmiş olsun canım :)
Hayallerimi söylüyosun ... beyaz tişört ve badiler,elbiseler offf ofHeralde en güzel şey bir sutyene verdiğin parayla 5 tane sutyen alabilmek çekmeceyi açınca renk renk sutyenleri görebilmek olacak geçsin zaman artık
Benimde hayalim Beyaz tişört ve elbise giymek şöyle yazlık efil efil olanlardan şimdi büyük memeler ile giyince çok yaşlı kadın gibi görünüyorum.Hafif bir v yaka giysem derin göğüs dekolteli gibi duruyor.Dik otursam memelerimi karşıdakinin ağzına sokuyormuş gibi bir görüntü oluşuyorHayallerimi söylüyosun ... beyaz tişört ve badiler,elbiseler offf of![]()
Insallah canim hayallerimize kavusur mutlu oluruz optum ...Benimde hayalim Beyaz tişört ve elbise giymek şöyle yazlık efil efil olanlardan şimdi büyük memeler ile giyince çok yaşlı kadın gibi görünüyorum.Hafif bir v yaka giysem derin göğüs dekolteli gibi duruyor.Dik otursam memelerimi karşıdakinin ağzına sokuyormuş gibi bir görüntü oluşuyorsen de acilen karar verirsin inşallah
minikkkkkkk yaz gelmeden iyileşmiş olursun
Bayadır gıremedım sankı resımde yogun beyazlaşma var gıbı benımde oyle başlamıstı açılma suan ne durumdasın bılmıyorum cok gecmıs olsnDeren2013 cnm nerdesin? Özelden de msj attım kremler hakkında ne dersin sen nasıl kullandın cnm ?