- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.781
Çok geçmiş olsun canım rahatsızlığın iyimi şimdi hastalığın engeldeğilse hem karın gerdirme hem meme küçültme bir arada yap bence pişman olmazsın benim çok kilom yoktu ama vucudum kendini toparladı memnunum çok fazla ağrımda yok çok şükür inşallah sizinkide böyle rahat geçerYillarca spor yaptim gayet fittim hep evlendikten sonra çocuktan sonra bilmem ne bahanesiyle erteledim ameliyati. 5 yil once cok yuksek doz pas tedavisi gördüm ms hastasi oldugum için. 120 kiloya ciktim suan 95 96 gidip geliyorum. Sporsuz bu kadar verebildim. Hem rahatsizligim , rahatsizligimdanda ziyade goguslerim cok engel spor yapmama. Oyle bi anda karar verdim ve pisman olmaktan cok korkuyorum.. ama gogus ölçüm hic degismedi 70 kiloykende 95dd giyerdim kiloluykende 95 dd cup hep ayniydi..
Tamam.. Bak ne guzel iyisin ayy cok sevindim insallah darisi ben ve olamayanlara...optumDaha yok dr alacam alınca paylasacam canım öncesi sonrası şeklinde
Aramıza hoşgeldin :)Bu arada beni izler misiniz? Fotoğraflarınızı merak ediyorum...
Merhaba hoş geldin ..florya biruni arastirma hastanesi Tamer Taş bi görüş fiyati uygundur ve iyidir eliHerkese merhaba. Aranıza yeni katıldım, 22 yaşındayım. 85D meme bedenim, ileri derecede kifozum var. Hemşireyim ve ayakta 30 dakikadan fazla çalışmak boyun ağrılarına sebep oluyor artık dayanamıyorum. memelerimi taşıyamıyorum. 1.65 boyunda 51 kiloyum. İstanbul’da ameliyat olabileceğim güvenilir ve lolipop tekniği yapacak bir doktor arıyorum ama her yer aşırı pahalı. Maaşım belli, bütçem belli ve bekarım. 6.000 TL’nin üstüne çıkmayı düşünmüyorum, lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Canım bende hemşireyim dün ameliyat oldum meme küçültme ve lipo karına doktorumdan çok memnunum ekrem keskine ameliyat oldum kadıköyde yeri çamlıca medikanada ameliyat yapıyor ben 7.000 tl yaptırdım meme küçültmeyi tafsiye ederim sanada zeynep ismim yeni ameliyat oldum hocaya dersen bilir yardımcı olur sanaHerkese merhaba. Aranıza yeni katıldım, 22 yaşındayım. 85D meme bedenim, ileri derecede kifozum var. Hemşireyim ve ayakta 30 dakikadan fazla çalışmak boyun ağrılarına sebep oluyor artık dayanamıyorum. memelerimi taşıyamıyorum. 1.65 boyunda 51 kiloyum. İstanbul’da ameliyat olabileceğim güvenilir ve lolipop tekniği yapacak bir doktor arıyorum ama her yer aşırı pahalı. Maaşım belli, bütçem belli ve bekarım. 6.000 TL’nin üstüne çıkmayı düşünmüyorum, lütfen yardımlarınızı bekliyorum
2 islemi 7000 bine oldun super fiyatCanım bende hemşireyim dün ameliyat oldum meme küçültme ve lipo karına doktorumdan çok memnunum ekrem keskine ameliyat oldum kadıköyde yeri çamlıca medikanada ameliyat yapıyor ben 7.000 tl yaptırdım meme küçültmeyi tafsiye ederim sanada zeynep ismim yeni ameliyat oldum hocaya dersen bilir yardımcı olur sana
Hayır meme küçültme lipo 13 bin sadece meme güçültme 7 bine geldi yani2 islemi 7000 bine oldun super fiyat
Sen nekadar verdin ki ?Vallahi ben kazıklandım sero:)
Hee şöyle desene :)) ben 9000 verdm meme küçültmeyeHayır meme küçültme lipo 13 bin sadece meme güçültme 7 bine geldi yani
Valla ben de 75 civarıyım bazen eksiliyor bazen artıyor bir aydan fazla var ameliyata ama yapamıyorum diyet miyet artık umursamıyorum herkes bana da göbeğin on plana çıkacak falan diyor ama olmayınca olmuyor motive önemli e ameliyat olmak bile motive etmiyorsa beni ki senin ki hastalıktan benim ki yemeden kaynaklı çok da kafaya takmamak gerek dünyanın sonu değil diyorum bir şunlardan kurtulursak önceliğimiz bu
Çok geçmiş olsun canım rahatsızlığın iyimi şimdi hastalığın engeldeğilse hem karın gerdirme hem meme küçültme bir arada yap bence pişman olmazsın benim çok kilom yoktu ama vucudum kendini toparladı memnunum çok fazla ağrımda yok çok şükür inşallah sizinkide böyle rahat geçer
Bunu bende merak ediyorum.Arkadaşlar bu teknikler ney bilen biri yazsa rica ediyorum.Neye göre lolipop neye göre diğer teknik hangisi daha iyi haftaya ameliyat var ama bilgim yok
İstediğin gibi olur umarım, merakla bekliyor olacağım sonucunu. Tarih ne zamandı?Esabil yüksel yapacak ameliyatımı
keşke ölçüsü uygun olsaydı , gönderirdim hemen :/İ bendd sudeyen bulamiyorum. Dogruduzgun.magazlrda dilerseniz.bna.gonderebikrisnz pardon 75d yszmissinz ben 95 100 c giyuyorum
İstediğin gibi olur umarım, merakla bekliyor olacağım sonucunu. Tarih ne zamandı?
Offf çok yaaaHee şöyle desene :)) ben 9000 verdm meme küçültmeyeminikkkkkkk
Lolipop kucuk orta sarkik memelere ,büyük yanlara kol altina kadar gelen memeye lolipop olmuuyomus yani bana asla olmazmis ters T kesin net bilgim ..Arkadaşlar bu teknikler ney bilen biri yazsa rica ediyorum.Neye göre lolipop neye göre diğer teknik hangisi daha iyi haftaya ameliyat var ama bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?