- 30 Ocak 2019
- 233
- 210
- 53
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.761
Ay valla sizle boyle soyledikce biran in e olasimiz geliyor bende yıllardır eretleyenlerdenim yok kilo vereyim yok bütçe ayarlayalım derken yıllar on e okuduğum sayfaları sıl baştan bir daha okudum ve sonunda uye oldum kendime cok kiziyorum erteledigimden bakalım bende doktor arayışı içindeyim şimdilik bilgehan hanıma aldım randevu bakalım ne diyecek yani onceligim devlet çünkü bütçe sınırlı sonrasında baktimki olmuyor bulacak bir çaresini ve kurtulacam bu arada beni izler misinizİnşallah vallah yaptırın kızlar bu zamana kadar niye bekledim sanki hafifliği yattığım yerden bile hisediyorum :))
İnşallah vallah yaptırın kızlar bu zamana kadar niye bekledim sanki hafifliği yattığım yerden bile hisediyorum :))
Hayırlısı balım izliyorum seni :)Ay valla sizle boyle soyledikce biran in e olasimiz geliyor bende yıllardır eretleyenlerdenim yok kilo vereyim yok bütçe ayarlayalım derken yıllar on e okuduğum sayfaları sıl baştan bir daha okudum ve sonunda uye oldum kendime cok kiziyorum erteledigimden bakalım bende doktor arayışı içindeyim şimdilik bilgehan hanıma aldım randevu bakalım ne diyecek yani onceligim devlet çünkü bütçe sınırlı sonrasında baktimki olmuyor bulacak bir çaresini ve kurtulacam bu arada beni izler misiniz
59 kiloyum canım lipoyu göbek ve yanlara yaptı kalıplaşmış yağ vardı resmen göbeğimde çok değildi ama gitmiyorduda ne sporla ne diyetle kastan kilo veriyodum yağ duruyodu kökünden kazıdım bende :)))Cok gecmis olsun .. darısı başımıza:) lipo gogus icin sirt bolgesine mi yapildi yoksa gobek mi ? Bir de sakincasi yoksa kac kilo ile girdiniz ameliyata
Tamm tesekkurederm benm.bedenim 95cMerhaba, bir arkadaşla yazıştık buradan, uymazsa ona size msj atarım ben.
Merhaba , evet Kayseri. Teoman Eskitaşçıoğlu'ya ameliyat oldum benSiz Kayseri’denmisiniz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?
hangi doktor yapacak ameliyatınızı ?Evet ilk ameliyatım olacak Kayserideyim.Yıllardır muzdaribim büyük göğüsten 85 d cup takıyorum.Doğumdan sonra daha da büyüdü ara sıra F bile takıyorum ve deforme oldu biri 33 öteki 31 cm çıktı
Geçmiş olsun sorunsuz iyilerlesirsin insallahÇıktım kızlar şimdi kendime geldim ağrım vardı ağrı kesici verdiler daha iyiyim allah ekrem beyden razı olsun şimdilik sıkıntı yok çok şükür
Çok mu kilolusunuz göbek kalınca gözümüze batar veririz belki napalimIptal etmedim ve son 1 günüm.. heyecanmi korkumu bilemiyorum ama surekli midem bulaniyor..
"Senin hayatın senin memislerin"
Harikasin ya .. Ve o kadar haklisin ki .. iptal etmedim bu saatten sonrada edemem heralde .. ameliyattan sonra koca bir gobek cikacak ortaya bu da cok canimi sıkıyor.. umarim pisman olmam.. cok heyecanliyim.. sans dileyin bana ..
hangi doktor yapacak ameliyatınızı ?
Çok sağol canım sen de ameliyat oldunmu ?Geçmiş olsun sorunsuz iyilerlesirsin insallah
Sen kaç kilosun canım ?Cok gecmis olsun .. darısı başımıza:) lipo gogus icin sirt bolgesine mi yapildi yoksa gobek mi ? Bir de sakincasi yoksa kac kilo ile girdiniz ameliyata
Bir günün kalmış şurda oh süper:) eşinin yanında olması en önemlisi, bıdı bıdı konuşmuyorsa vazgeçirmek için harika :))))Iptal etmedim ve son 1 günüm.. heyecanmi korkumu bilemiyorum ama surekli midem bulaniyor..
"Senin hayatın senin memislerin"
Harikasin ya .. Ve o kadar haklisin ki .. iptal etmedim bu saatten sonrada edemem heralde .. ameliyattan sonra koca bir gobek cikacak ortaya bu da cok canimi sıkıyor.. umarim pisman olmam.. cok heyecanliyim.. sans dileyin bana ..
Sen kaç kilosun canım ?
Çok mu kilolusunuz göbek kalınca gözümüze batar veririz belki napalim
Bir günün kalmış şurda oh süper:) eşinin yanında olması en önemlisi, bıdı bıdı konuşmuyorsa vazgeçirmek için harika :))))
Buarada kullandıgın bir ilaç, kronik rahatsızlıgın vs varsa belirt mutlaka özelde çok ilgilenmediklerini düşünüyorum ameliyat öncesi enazından Medipol Hstanesi öyleydi.
Göbek çıksın dert değil hem göbek hem göğüs birarada bizi çok kilolu ve yaşlı gösteriyor bence
Biliyorlarsa sorun yok ona göre ayarlayacak anestezi doktoru. Kan alırlar sabah aç karnına o zaman?Yani ms hashimato falan var biliyorlarda ama hala arayan eden olmadi ona da kafayi takmadim değil.. umarim ölmem
Dun gece bile ruyamda ameliyat oluyordum
Valla ben de 75 civarıyım bazen eksiliyor bazen artıyor bir aydan fazla var ameliyata ama yapamıyorum diyet miyet artık umursamıyorum herkes bana da göbeğin on plana çıkacak falan diyor ama olmayınca olmuyor motive önemli e ameliyat olmak bile motive etmiyorsa beni ki senin ki hastalıktan benim ki yemeden kaynaklı çok da kafaya takmamak gerek dünyanın sonu değil diyorum bir şunlardan kurtulursak önceliğimiz buYillarca spor yaptim gayet fittim hep evlendikten sonra çocuktan sonra bilmem ne bahanesiyle erteledim ameliyati. 5 yil once cok yuksek doz pas tedavisi gördüm ms hastasi oldugum için. 120 kiloya ciktim suan 95 96 gidip geliyorum. Sporsuz bu kadar verebildim. Hem rahatsizligim , rahatsizligimdanda ziyade goguslerim cok engel spor yapmama. Oyle bi anda karar verdim ve pisman olmaktan cok korkuyorum.. ama gogus ölçüm hic degismedi 70 kiloykende 95dd giyerdim kiloluykende 95 dd cup hep ayniydi..
Resim yokmu gorebilirmiyimDr. Ekrem keskin
Medikana çamlıcada oldum ameliyatımı
Daha yok dr alacam alınca paylasacam canım öncesi sonrası şeklindeResim yokmu gorebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?