Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İnşallah vallah yaptırın kızlar bu zamana kadar niye bekledim sanki hafifliği yattığım yerden bile hisediyorum :))
Ay valla sizle boyle soyledikce biran in e olasimiz geliyor bende yıllardır eretleyenlerdenim yok kilo vereyim yok bütçe ayarlayalım derken yıllar on e okuduğum sayfaları sıl baştan bir daha okudum ve sonunda uye oldum kendime cok kiziyorum erteledigimden bakalım bende doktor arayışı içindeyim şimdilik bilgehan hanıma aldım randevu bakalım ne diyecek yani onceligim devlet çünkü bütçe sınırlı sonrasında baktimki olmuyor bulacak bir çaresini ve kurtulacam bu arada beni izler misiniz

Hayırlısı balım izliyorum seni :)

Cok gecmis olsun .. darısı başımıza:) lipo gogus icin sirt bolgesine mi yapildi yoksa gobek mi ? Bir de sakincasi yoksa kac kilo ile girdiniz ameliyata
59 kiloyum canım lipoyu göbek ve yanlara yaptı kalıplaşmış yağ vardı resmen göbeğimde çok değildi ama gitmiyorduda ne sporla ne diyetle kastan kilo veriyodum yağ duruyodu kökünden kazıdım bende :)))

Çok mu kilolusunuz göbek kalınca gözümüze batar veririz belki napalim

Bir günün kalmış şurda oh süper:) eşinin yanında olması en önemlisi, bıdı bıdı konuşmuyorsa vazgeçirmek için harika :))))
Buarada kullandıgın bir ilaç, kronik rahatsızlıgın vs varsa belirt mutlaka özelde çok ilgilenmediklerini düşünüyorum ameliyat öncesi enazından Medipol Hstanesi öyleydi.
Göbek çıksın dert değil hem göbek hem göğüs birarada bizi çok kilolu ve yaşlı gösteriyor bence

Sen kaç kilosun canım ?

Çok mu kilolusunuz göbek kalınca gözümüze batar veririz belki napalim

Yillarca spor yaptim gayet fittim hep evlendikten sonra çocuktan sonra bilmem ne bahanesiyle erteledim ameliyati. 5 yil once cok yuksek doz pas tedavisi gördüm ms hastasi oldugum için. 120 kiloya ciktim suan 95 96 gidip geliyorum. Sporsuz bu kadar verebildim. Hem rahatsizligim , rahatsizligimdanda ziyade goguslerim cok engel spor yapmama. Oyle bi anda karar verdim ve pisman olmaktan cok korkuyorum.. ama gogus ölçüm hic degismedi 70 kiloykende 95dd giyerdim kiloluykende 95 dd cup hep ayniydi..

Yani ms hashimato falan var biliyorlarda ama hala arayan eden olmadi ona da kafayi takmadim değil.. umarim ölmem
Dun gece bile ruyamda ameliyat oluyordum

Valla ben de 75 civarıyım bazen eksiliyor bazen artıyor bir aydan fazla var ameliyata ama yapamıyorum diyet miyet artık umursamıyorum herkes bana da göbeğin on plana çıkacak falan diyor ama olmayınca olmuyor motive önemli e ameliyat olmak bile motive etmiyorsa beni ki senin ki hastalıktan benim ki yemeden kaynaklı çok da kafaya takmamak gerek dünyanın sonu değil diyorum bir şunlardan kurtulursak önceliğimiz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…