Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sağol serapcım

Hangi hastane doktordu ?
Çok şükür kurtuldum balım darısı başına inan doktorumdan çok memnunkaldım demin kalktım yürüdüm arılarım çok hafif üç defa geldi yanıma dr çok ilgili sağolsun lipo dada hiç ağrımyok fit vücuda kavuştumm çok mutluyumm

Yaaa hayir erteleme daha fazla kurtul gitsin sonra pisman olucaksin diyim sana ... cok istedigin biseyi bikac olumsuz soz duydun diye hice sayma yillarca bu ani bekledin ve gerceklestir ...bekliyorum sabirsizlikla ..

Iptal etmedim ve son 1 günüm.. heyecanmi korkumu bilemiyorum ama surekli midem bulaniyor..

"Senin hayatın senin memislerin"
Harikasin ya .. Ve o kadar haklisin ki .. iptal etmedim bu saatten sonrada edemem heralde .. ameliyattan sonra koca bir gobek cikacak ortaya bu da cok canimi sıkıyor.. umarim pisman olmam.. cok heyecanliyim.. sans dileyin bana ..

Insallah ya stresten daha da yemeye basladim sacma sekilde verdigim o kiloyuda aldiysam hic sasirmam.. ama herseyin guzel olacagina inanmak istiyorum.. yinede cok korkuyorum :)))

Ya hepiniz süpersiniz ve iyi ki varsınız.. bende suan o anlari yasiyorum bu arada kabuslar falan goruyorum artik ve baska bisey düşünemiyorum ve sagolsun esimden baska kimse destek olmuyor herkes vazgeceyim diye gözümün içine bakıyor..

Benden henüz istemediler acaba ameliyat öncesimi cekecekler ? Sende oylemi oldu?

Amin insallahhh canim cok tesekkur ederim insallah sorunsuz gecer iyilesme surecin

Sen zaten şanslısın hemde çok inan o yuzden bu hakkini iyi kullan lutfen .. bekliyorum heyecanla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…