- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.741
Masallahhhh harika kurtuldun insallah sikintisiz evine gecersinÇıktım kızlar şimdi kendime geldim ağrım vardı ağrı kesici verdiler daha iyiyim allah ekrem beyden razı olsun şimdilik sıkıntı yok çok şükür
Hangi hastane doktordu ?Çıktım kızlar şimdi kendime geldim ağrım vardı ağrı kesici verdiler daha iyiyim allah ekrem beyden razı olsun şimdilik sıkıntı yok çok şükür
Aaa canım teşekkür ederim :)) uzun zmandir bakamiyordum bi baktim guzel mesajinla karsilastimEvet yapan harika yapiyo L LeylaBilgin forumun ennnn kücuk memelisi ve harikaaa hemde...bu arada cokkk sevgiler leylacima cok destekdi bana ...
Çok şükür kurtuldum balım darısı başına inan doktorumdan çok memnunkaldım demin kalktım yürüdüm arılarım çok hafif üç defa geldi yanıma dr çok ilgili sağolsun lipo dada hiç ağrımyok fit vücuda kavuştumm çok mutluyummHangi hastane doktordu ?
Yaaa hayir erteleme daha fazla kurtul gitsin sonra pisman olucaksin diyim sana ... cok istedigin biseyi bikac olumsuz soz duydun diye hice sayma yillarca bu ani bekledin ve gerceklestir ...bekliyorum sabirsizlikla ..
Merhabalar
Herkes ne kadarda çok biliyor değil mi? İnsanların özeline ne çok müdahale eden bir toplumuz! Ama izin verme, sen kararını vermişsin demekki istiyorsun ve hazırsın. Pişmanlık duyacaksan bu senin pişmanlığın olmalı senin hayatın senin memişleringerçekten böyle ama yani pişman olacağnı da hiç sanmam kimse olmamış sen mi olacaksın bu ameliyattan sonra.
Ben kararımı verip günümü kesinleştirdim aylar haftalar geçti ameliyata bir hafta kala annem ve eşim saçma sapan konuşmaya beni vazgeçirmeye çalıştılar buradanda yazmıştım hatta. Yok o kadarda büyük değiller yok şu yok bu. Şimdide tam tersi yorumlar yapıyorlar yani çok güzel olduguna dair ki buna bile gerek yok ben acayip hafifledim. Daha birsürü şey söyleyebilirim ama gerçekten uzatmaya gerek yok sen kaç zamandır istiyorsun bu ameliyatı, ne hissettiğini ne yaşadığını kimse bilemez sen biliyorsun bundan sonrasını da az çok tahmin edersin ve kararını verirsin diyorum. Çok az kaldı pes etme lütfen
riseros Hiç takma kimseyi ameliyatıni ol ve Kurtul agirliklardan.Tamamen iyileştikten sonra diyetisyenle uzun vadede kilo verirsen hiç de sarkmaz. Hızlı kilo alıp verme boşaltıyor memeyi. Senin ne yaşadığını kimse bilemez haberlerini bekliyoruz.
Ameliyat öncesi boyle caydirici dusunceler beynini kemiriyor insanin..Direncin kirilmasin Anlattiklarina gore suan hayatinda bu ameliyattan daha oncelikli bisey olamaz.Bahane bulmayi birak :) Ameliyattan bir gun oncesiydi nasil darlandim aksam attim kendimi sokaga parkta bir saat yuruyus yaptim kendimle savastim vazgecmemek icin hayatimda ic sesimle en fazla mucadele ettigim andı diyebilirim..Ama sonucta ben kazandim ve mutluyum :) Ameliyatini bekliyorum hadi bizi hayal kirikligina ugratma
Rica ederim canim seviyorum seni ...Aaa canım teşekkür ederim :)) uzun zmandir bakamiyordum bi baktim guzel mesajinla karsilastim
Hem mamografi hem ultrsaon ameliyattan once mutlaka cektirin yaşıniz kac olursa olsun. Bir tanidigim genc kiz meme kucultme ameliyati olmustu oncesinde cekinmemisti ultrason mamogrfi amelytattan sonra ele kitle filan geldi akinti fln devam etti .. bunlari hep kucultme ameliyatinin komplikasyonu olarak dusundu doktoru ama aylar sonra iyilesmeyince ortaya cikti ki kanserli tumormus..Yani ameliyat yaniltici oldu gec teshis konuldu..
Amin insallahhh canim cok tesekkur ederim insallah sorunsuz gecer iyilesme surecinÇok şükür kurtuldum balım darısı başına inan doktorumdan çok memnunkaldım demin kalktım yürüdüm arılarım çok hafif üç defa geldi yanıma dr çok ilgili sağolsun lipo dada hiç ağrımyok fit vücuda kavuştumm çok mutluyumm
Sen zaten şanslısın hemde çok inan o yuzden bu hakkini iyi kullan lutfen .. bekliyorum heyecanla ..Iptal etmedim ve son 1 günüm.. heyecanmi korkumu bilemiyorum ama surekli midem bulaniyor..
"Senin hayatın senin memislerin"
Harikasin ya .. Ve o kadar haklisin ki .. iptal etmedim bu saatten sonrada edemem heralde .. ameliyattan sonra koca bir gobek cikacak ortaya bu da cok canimi sıkıyor.. umarim pisman olmam.. cok heyecanliyim.. sans dileyin bana ..
Aaa canım teşekkür ederim :)) uzun zmandir bakamiyordum bi baktim guzel mesajinla karsilastim
Sen zaten şanslısın hemde çok inan o yuzden bu hakkini iyi kullan lutfen .. bekliyorum heyecanla ..
Masallahhhh harika kurtuldun insallah sikintisiz evine gecersin[/QUOTa
Allah razı olsun canım çok şükür bitti zor olanı bakalım böyle devam eder iniallah
Çok teşekkür ederim canım benimHadi gecmis olsun.Suan meme kucultme ameliyatina girecek butun kadinlara guzel memeler ve sorunsuz iyilesmeler dilerim.
Sağlıcakla inşallah hadi darısı bizimde basimizaKızlar hastanedeyim meme küçültme+lipo yatılacak ameliyata girecem birazdan dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah vallah yaptırın kızlar bu zamana kadar niye bekledim sanki hafifliği yattığım yerden bile hisediyorum :))Sağlıcakla inşallah hadi darısı bizimde basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?