- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.381
Şişdir daha belki cokmu buyuk yineYa bende trendyola bakıyorum kıyafet bluz falan, bi gidip aynaya bakıyorum hala büyükler. Hep korkumdu o kadar eziyet çekicem, üstüne para vericem küçük olmazlarsa diye sanki korktugm gibi oldu
Insallah inince kuculur .. ben baktikca kendimi gorup dahada sinir oluyorum sinir oldukca daha hirs yapiyorum hirs oldukca istek artiyo istek arttikca korku yerini heyecana birakiyo ... yo yo yooo anlattikca anlatirim :)Ay fotoyu gördükçe kopuyorum:)) nasıl bir abartı o:))
şiş ama büyük yani
Merhaba Sureci anlatirmisin ameliyat oncesi ruh halin oldukdan sonra ve olculerin hatta resim :)Merhaba kızlar
Bende kasım ayında meme küçültme ameliyatı oldum Ankara medikal park hastanesinde. Çok çok memnunum ne bi ağrı ne akıntı ne kanama hiçbir sıkıntım olmadı.
Devlet hastanelerini çok gezdim aslında özelde olmak niyetinde değildim maddi bi birikim yoktu bunun için. Ama devlette iyi bi doktora olmak isteyince özelden daha çok para istiyolar. Hatta tıp fakültesinde bi profesör 5000 euro istedi. Uzun uğraşlar sonucu medikal park hastanesinde Op dr Ömer Ekin ile tanışma fırsatım oldu. Gittim görüştüm ve anında tamam budur dedim içimden. 1 hafta içinde tahliller yapıldı ve 21 kasıma gün verdi. Sabah 9da ameliyathaneye aldılar çizim yapıldı yaklaşık 20 dakika kadar. Gözümü açtığımda odadaydım ağrım vardı ama gerçekten dayanılmayacak bir ağrı asla değil. Sadece o anda ağrım oldu zaten. Sonra ağrı kesici verildi sürekli. 1 gün hastanede kaldım. (Bu arada ters t tekniği kullanıldı ayrıca uç tamamen çıkarılıp küçültülüp tekrar dikildi. ) diren takılıydı bende çünkü sanırım çok büyük göğüslerde diren takılıyor çoğu zaman. Tercih etmeyen doktorlarda var tabi. Ertesi gün öğle saatlerinde taburcu oldum. Antibiyotik ve parol verdi ama parolu içmeye hiç gerek olmadı çünkü cidden ağrı yaşamadım. 3,5 kilo çıktı bu arada benden.Merhaba Sureci anlatirmisin ameliyat oncesi ruh halin oldukdan sonra ve olculerin hatta resim :)
Yarın atayım olur mu şuan sıcak yatağımdan çıkarma beni :)))Süper, geçmiş olsun kurtulmuşsun. Fotoğraf paylaşabilrmisin album oluşturup acaba mümkün mü?
:))) tabiki olur, iyi dinlenmeler:)Yarın atayım olur mu şuan sıcak yatağımdan çıkarma beni :)))
Teşekkürler canım ölçü belirtmeyi unutmuşum bu arada. 90DD iken 80B oldum şuan.:))) tabiki olur, iyi dinlenmeler:)
Gecmis olsun tesekkur ederim cevap icin ⚘ baya çikmis yani nekadara oldunuzDevlet hastanelerini çok gezdim aslında özelde olmak niyetinde değildim maddi bi birikim yoktu bunun için. Ama devlette iyi bi doktora olmak isteyince özelden daha çok para istiyolar. Hatta tıp fakültesinde bi profesör 5000 euro istedi. Uzun uğraşlar sonucu medikal park hastanesinde Op dr Ömer Ekin ile tanışma fırsatım oldu. Gittim görüştüm ve anında tamam budur dedim içimden. 1 hafta içinde tahliller yapıldı ve 21 kasıma gün verdi. Sabah 9da ameliyathaneye aldılar çizim yapıldı yaklaşık 20 dakika kadar. Gözümü açtığımda odadaydım ağrım vardı ama gerçekten dayanılmayacak bir ağrı asla değil. Sadece o anda ağrım oldu zaten. Sonra ağrı kesici verildi sürekli. 1 gün hastanede kaldım. (Bu arada ters t tekniği kullanıldı ayrıca uç tamamen çıkarılıp küçültülüp tekrar dikildi. ) diren takılıydı bende çünkü sanırım çok büyük göğüslerde diren takılıyor çoğu zaman. Tercih etmeyen doktorlarda var tabi. Ertesi gün öğle saatlerinde taburcu oldum. Antibiyotik ve parol verdi ama parolu içmeye hiç gerek olmadı çünkü cidden ağrı yaşamadım. 3,5 kilo çıktı bu arada benden.
Super hafifledin dimiTeşekkürler canım ölçü belirtmeyi unutmuşum bu arada. 90DD iken 80B oldum şuan.
Foto koydum
Çok teşekkür ederim, umarım b cup olur çünkü öyle istedim ve yapacağını söylemişti drBaktim ve kesinlikle harika görünüyorlar.. gayet orantililar. Şiş indikten sonra cok daha iyi olacagina eminim ..
Kaç cup olduğu çok değişmiyo ona şimdi de ölçüp bakabilirsin. Arkadan mezurayla önde birleşmeleri kaç cm ona göre çıkar ölçüsü. 101-104 cm arası c oluyo. Onun altıysa b olur. Benim hep 101di mesela değişmedi. Doktor da küçük c demişti :)Çok teşekkür ederim, umarım b cup olur çünkü öyle istedim ve yapacağını söylemişti dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?