- 22 Ağustos 2010
- 476
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.221
selam kızlaar ben hala ameliyat olamadım derrrrrmişim amaaaaa olduuuum ahahahahahaha sonunda aldılar yaa bekle bekle o gün yine saat öğlen birde girdim ameliyat üç buçuk saat sürdü akşamüstü beşte ayıldım ama ne ayılmak nefes alamadım midem bulandı titre titre mahvoldum ve ilk gün resmen şööle dedim keşke olmasaydım bu neaaaaaa ama şu an dördüncü günüm ve ben bugün iyiyim diyebilirim diğer günler resmen yatak döşektim zor geçti yaa fazlada anlatmak istemiyorum keyfiniz kaçmasın ama gerçekten zor geçti şeklini soruyorsanız mükemmel oldu diyebilirim iki minicik memişim var şu anda sanki silikon yapılmış gibi bomba gibi gerginler çok komik dikişlerlede bez bebek gibiyim şişlikler var tabi olanlar bilir çok iyi işte bööle ağrım çok olmadı ama sırt ağrısından ölüyordum niyeyse ters tepti bnm:))birde sizede oldumu yaa boğazımda bir gıcık var ve gitmiyo öksürükten boğuluyorum ve kafamı geriye doğru atınca nefes alamıyorum sanki boğazımda bişey var acaba anestezi hortumu tahriş etmiş olabilirmi ki valla pazartesi kontrolüm var soracağım bu ne diye dikiş acımı unuttum boğazımla uğraşıyorum içmediğim bitki çayı kalmadı zaten antibiyotik verdi doktorum onuda içiyorum ama çok acıyo yaa üşütmüşte olabilirim belki uyanınca çok üşüdüm işte bööle kızlar sonunda bende oldum ameliyatımı kurtuldum darısı başınıza hüzünperisi seni sööledim içimden inş. olursun diye ve tüm olamayanlar olsun inş. dedim bilginize yane inş. tutar bakalım soracağınız bişiler olursa cavaplarım hastane ve doktorlarım çok iyiydi sadece yoğun bakımda niyeyse hemşire manyak çıktı anlatırım sonra ama diğer herşey süperdi öpüldünüz kızlaar zemuszemus
Demircik ya inanılmaz sevindim senin için çok bekledin sonuçta bu ameliyatı ya ama sonunda bitti zemuszemus
Ameliyat olan herkez çok mutlu oluyo nazar değesin inşallah
demircik bişi sorcam canım ben spor salonuna gidiyorum, havuz fitnes plates vs ve yeni başladım diyete de tabi doktor spor yapma gibi bişi dedi mi ve ne kadar süre ,bazı yerlerde 2 aya kadar spor yok diye okudum da biraz uzun geldi CADIARZU birde ben kg vermek istiyorum ama göğüsler bir an önce gtsin istiyorum amliyat olmadan mı kg vermem iyi yoksa sonra versem olur mu:uhm: