Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gecmis olsun güle güle kullanin.Sırt agrisi beni de mahvetmisti bikac gun sonra destekle hafif yan yatmaya baslarsiniz.acil sifalar dilerim..

Şurupmu oo super bunu yazdim aklima :) tesekkurler cvp icin :) darisi bana insallahh

Beni de izlermisin lütfen..

Geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz umarım, doktorunuza üç ay sonra mı görüneceksiniz?

Nerde ameliyat oldunuz acaba ozel devlet ucreti ne kadardi

minikkkkkkk evet ya nasıl unuttum 4 yaşındaki kızımin diş tedavisi ameliyathanede narkozla oldu. Ameliyata girmeden bı şurup içirdiler oda da kahkahalar hoplamalar ziplamalar :) sedyeyle ben fotoğraf çektirmeye gidiyorum diye mutlu mutlu gitti :) Bı araştır istersen korkuna iyi gelir

Çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsınız. 3 ay sonra demişsiniz. Doktorunuz 3aydan önce hiç görmicek mi yani?

Evet bunu dikkate aldim igneden daha mantikli geldi cok tesekku ederim beni dusunmeniz inanilmaz guzel ..disi cekilen minigide operim cok benden cesaretlimis :)

IstanbuldaysanBasaksehir devlet hast nutettin bey cok begenilen sevilen biri degerlendir bence ozeller takip ettigim kadariyla 8_10 bin ortalama hayirlisi olsun hakkinda insallah
Anladım çok sağolun bilgi için ancak ben anadoluyakasindayim nurettin beyi de aklıma yazayım yine de ya 9000 tl benim için suaralar büyük bir meblağ hatta çok büyük bu sebeple öncelikle devlet hastanesi ilk tercihlerin arasında olacak anadolubyakasinda bildiğiniz doktor varmi

Benim ertelenmişti tarih belli 26 mart insallah bisey çıkmazsa devlet için soran arkadaşlar ben tip fakültesinde ücretsiz olacağım sadece özel oda isteyecegim onun ucreti ve medical sutyen ücreti ödeyeceğim
varmı çok iyiymiş hangi hastane ve heyet onayı için kaç cm olması gerekiyor bilginiz varmi acaba? Hangi ildesiniz bu arada açıkçası benim için tek önemli nokta doktorun iyi ve güzel is çıkarması devletmis fakulteymis çok da önemli değil yeterki doktor tavsiyesi olsun

Sanki siz ozel e karar vermeden önce bir devlet hastanesi serüveninin olmuştu dogrumu hatırlıyorum kime gitmistiniz?

Arkadasalar forumda çok yeniyim tam olarak nasıl kullanıldığını biomedigimoden hatalarım olursa şimdiden affola deneme yanılma yöntemiyle öğreniyorum gibi birde şey sormak istiyorum fotolarinizi görmek için karslikli izlememi yapamamiz gerekiyor ? Eğer öyleyse nolur herkesler beni izlesin bende artık kurtuldum diyenler kervanına katılmak.istyorum ve bende çok şükür oldum diyebilmek ve soranlara bilgi vermek istyorum

M mer_res bu sorum sizeydi insallah yavas yavas burayi ogrenecegim

9000 bindense atla otobuse ol ameliyati burda bin taksiye git evine en fazla masrafin bu olsun nacizane son zamanlardaki gorduklerim devlet hastaneleride super ilgili konforlu ve harika sonuclar benimde onceligim devlet ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…