- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.941
Okadar tecrube kazandimki burda en sorunsuz ameliyat ve surec benim olacak galiba hepinizden cok sey ogrendim ve en sona biraktim kendimi :)geçmiş olsun ,narkozun etkısını en iyi nescafe alıyor aklınızda olsun ve bol su .
Insallahhhh canim en kisa surede kurtulacam Allah in izniyle hepsini yasiyorum dertlerinin bu yuklerinne giydiğin yakısıyor ne kendini güzel buluyorsun ,ağrılar pişikleri söylemıyorum bir hepimizde aynı dert sende bir an önce ol kurtul rahatlarsın:)
sakın vazgecme zira olduktan sonra kendine kızıyor insan beklettiği için .
Zaten bu yaşa kadar bekledigim icin cok kızgınım kendime ama hastalıklardan o kadar muzdaribim ki korkum ondan sanirim birazda. Birde doktorum inanilmaz icime sindi ama yinede tedirginim gayette guveniyorum ama niye boyle oluyor anlamiyorum.
Insallahhhh canim en kisa surede kurtulacam Allah in izniyle hepsini yasiyorum dertlerinin bu yuklerin[/QUO
Okadar tecrube kazandimki burda en sorunsuz ameliyat ve surec benim olacak galiba hepinizden cok sey ogrendim ve en sona biraktim kendimi :)
Bu platformaların en güzel yanı bu normal sartlarda çevrenizde bu sorunu yasıyan bulmak zorken burada bir sürü tecrübeyi öğrenme sansı oluyor avantajlısın o acıdan:)
Ben 43 yasındayım yeni amelıyat oldum ve kendime cokk ızıyorum bunca yıl ertlediğim için ,inşallah seninde cok cabuk toparlar en fazla bir hafta sızlıyor sonrası
Lütfen vazgeçme herşeyi ayarlamışken ol yoksa sonra hiç olamazsın. Benim tsh ım yüksek çıkacakda olamayacağım diye öyle korktumki o da sınırda çıktı buarada. Yani lütfen düşünmemeye çalış bende ölürsem oğlum ne yapar nasıl olur diye çok kötü şeyler düşünüp durdum ama yolda yürürken de başıma birşey gelebilir sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok zaten.Suan nasilsin ? Bu arada sana lipo yapildi mi sirt bölgen icin venim 8 gunum kaldi ve cok panik durumdayim. Vazgececegim sanirim diye dusunmeden edemiyorum. Halbuki o kadar istiyordum neden boyle oluyor anlamıyorum... fotograflarini bekliyorum buyuk bir heyecanla :)
O korkularin ennn kotu ornegi ennnn pismani benim bakne firsatlar gitti cok istedim Allah defalarca nasip etti ama ben gereksiz korkularla Allah ecelin geldiyse bir nefes fazla aldirmaz olacak heryyerde olur ....olucem diye olmadim noldu oldummu yok ama olmasssan pismanlikdan olmekden beter oluyosun sakinnnn bunu yasatma kendine ol kurtul ozaman daha konforlu yasadigini anlicaksin olmeyi birakLütfen vazgeçme herşeyi ayarlamışken ol yoksa sonra hiç olamazsın. Benim tsh ım yüksek çıkacakda olamayacağım diye öyle korktumki o da sınırda çıktı buarada. Yani lütfen düşünmemeye çalış bende ölürsem oğlum ne yapar nasıl olur diye çok kötü şeyler düşünüp durdum ama yolda yürürken de başıma birşey gelebilir sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok zaten.
Sakin vazgeçme ya çok güzel oluyor :)Suan nasilsin ? Bu arada sana lipo yapildi mi sirt bölgen icin venim 8 gunum kaldi ve cok panik durumdayim. Vazgececegim sanirim diye dusunmeden edemiyorum. Halbuki o kadar istiyordum neden boyle oluyor anlamıyorum... fotograflarini bekliyorum buyuk bir heyecanla :)
Şuan iyiyim filmmizliyorum biseyler yiyorum oturuyorum dolasiyorum vs. sadece sırtim agriyor.goguslerde minik bir gerginlik hissi var dikis yerlerinde sızı okadar.Sırtima kas gevsetici surduk biraz masaj falan rahatladim biraz.agri kesici alacagim sırtim icin yani Allah uzun sure yatan hastalara kolaylik versin bir gunde helak oldum ben.Gercekten dedikleri gibi kolaymis..Fakat buyuk gogusler daha zor oluyormus.Ben de ameliyat oncesi cok korkular yasadim yazmistim buraya neredeyse vazgececektim ama korkumun beni teslim almasına izin vermedim tabi ameliyatla bitmiyor hersey... insallah iyilesme surecinde bir sıkıntı yasamam..Doktorumdan cok memnun kaldım elinden gelenin en iyisini yaptigina eminin özenliydi bu benim icin en önemli seydi..Gerisi biraz sans iyilesme surecim tamamlandiginda sonucu yazarim doktor arayisinda olanlar degerlendirir..Devlet hastanesinde oldum devlet hastanelerini daha guvenli buluyorun ekip profesyonel tecrubeli prosedurler tahlil sira bekleme vs yoruyor insanı o ayri konu ...boyle iste :)) olun yaa korkmayin bikac gun bi sikinti sezeryandan daha kolay :) sizin hikayenizi de dinleyelim 8 gun sonra ve sonra daSuan nasilsin ? Bu arada sana lipo yapildi mi sirt bölgen icin venim 8 gunum kaldi ve cok panik durumdayim. Vazgececegim sanirim diye dusunmeden edemiyorum. Halbuki o kadar istiyordum neden boyle oluyor anlamıyorum... fotograflarini bekliyorum buyuk bir heyecanla :)
Lipo yapilmadi sakin vazgecme bak ben son ana kadar vazgecmeyi dusundum ölurum diye korktum cocuklarima bunu nasil yaparim diye dusundum bencillik yaptigimi onlara benim yoklugumun acisini yasatmaya hakkim olmadigini vs..eger bu ameliyati olmasaydim korku bende yerlesecek ve hayatimin her alaninda bana yön verecekti..boyle girdim ameliyata ben :) zaten ayilip ölmedigimi gorunce rahatladim ustelik bu benim 5.ameliyatim ve en kolayiydi..Suan nasilsin ? Bu arada sana lipo yapildi mi sirt bölgen icin venim 8 gunum kaldi ve cok panik durumdayim. Vazgececegim sanirim diye dusunmeden edemiyorum. Halbuki o kadar istiyordum neden boyle oluyor anlamıyorum... fotograflarini bekliyorum buyuk bir heyecanla :)
Lütfen vazgeçme herşeyi ayarlamışken ol yoksa sonra hiç olamazsın. Benim tsh ım yüksek çıkacakda olamayacağım diye öyle korktumki o da sınırda çıktı buarada. Yani lütfen düşünmemeye çalış bende ölürsem oğlum ne yapar nasıl olur diye çok kötü şeyler düşünüp durdum ama yolda yürürken de başıma birşey gelebilir sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok zaten.
O korkularin ennn kotu ornegi ennnn pismani benim bakne firsatlar gitti cok istedim Allah defalarca nasip etti ama ben gereksiz korkularla Allah ecelin geldiyse bir nefes fazla aldirmaz olacak heryyerde olur ....olucem diye olmadim noldu oldummu yok ama olmasssan pismanlikdan olmekden beter oluyosun sakinnnn bunu yasatma kendine ol kurtul ozaman daha konforlu yasadigini anlicaksin olmeyi birak
Sakin vazgeçme ya çok güzel oluyor :)
En buyugu atlattin agrilarda gecicek enn guzel hafifligi yasiyacaksin ...bende ameliyat sureci ve destekleriyle bize olma gucu veren herkeze ve sizede cokkk cok tesekkur ediyorum burayi birakamama sebebim birgun hattaen kisa zamanda resimlerimle destek surec yazilarimla tarih yazmak :))) insalllahhhh ..benim agri esigim dayanikliligim sagligim herseyim son derece iyi cok sukur ... sadece ufak bi sorunum var korku onuda atlaticam ama nekadar gereksiz oldugunu biliyorum onca kadina bisey olmadi sanada olmucak serapŞuan iyiyim filmmizliyorum biseyler yiyorum oturuyorum dolasiyorum vs. sadece sırtim agriyor.goguslerde minik bir gerginlik hissi var dikis yerlerinde sızı okadar.Sırtima kas gevsetici surduk biraz masaj falan rahatladim biraz.agri kesici alacagim sırtim icin yani Allah uzun sure yatan hastalara kolaylik versin bir gunde helak oldum ben.Gercekten dedikleri gibi kolaymis..Fakat buyuk gogusler daha zor oluyormus.Ben de ameliyat oncesi cok korkular yasadim yazmistim buraya neredeyse vazgececektim ama korkumun beni teslim almasına izin vermedim tabi ameliyatla bitmiyor hersey... insallah iyilesme surecinde bir sıkıntı yasamam..Doktorumdan cok memnun kaldım elinden gelenin en iyisini yaptigina eminin özenliydi bu benim icin en önemli seydi..Gerisi biraz sans iyilesme surecim tamamlandiginda sonucu yazarim doktor arayisinda olanlar degerlendirir..Devlet hastanesinde oldum devlet hastanelerini daha guvenli buluyorun ekip profesyonel tecrubeli prosedurler tahlil sira bekleme vs yoruyor insanı o ayri konu ...boyle iste :)) olun yaa korkmayin bikac gun bi sikinti sezeryandan daha kolay :) sizin hikayenizi de dinleyelim 8 gun sonra ve sonra daminikkkkkkk nin ameliyat seruvenini dinleriz insallah :) Bu platforma yazarak deneyimlerini paylasan ameliyat olmak isteyenlere cesaret ve ilham veren herkese sevgilerimi gonderiyorum.
Lipo yapilmadi sakin vazgecme bak ben son ana kadar vazgecmeyi dusundum ölurum diye korktum cocuklarima bunu nasil yaparim diye dusundum bencillik yaptigimi onlara benim yoklugumun acisini yasatmaya hakkim olmadigini vs..eger bu ameliyati olmasaydim korku bende yerlesecek ve hayatimin her alaninda bana yön verecekti..boyle girdim ameliyata ben :) zaten ayilip ölmedigimi gorunce rahatladim ustelik bu benim 5.ameliyatim ve en kolayiydi..
Bunlar kacmak icin bahaneler :) bilirim herseye bi kulp bulucan illa ama o ameliyat olunacakkkk :)Haklisiniz.. Yok ya ölmem herhalde :)) dedigim gibi bu aralar en cok doktoruma taktim.. cok guvenmeme icime sinmesine ragmen takik durumdayim ya kotu olursa ya bu halini ararsam diye.. cok paranoya yapiyorum arada tabi ama korkudan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?