Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gözün aydın. Sıkma canını, keyfini çıkar elinden geldiğince. Kötü bir şey olmamış Allahtan.

Eylulxxx canım aynı saatte olmuşuz ameliyatı:) şimdi evdeyim ben umarım sorun yaşamam korkuyorum biraz, antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktor. Dönmeden uyumak zor sırt ağrıları başladı benimde dün gece ama bi şekilde uyuyorum işte bölük pörçük:) merak ediyorum yaz sende durumunu olur mu?

Evet ben de geldim evdeyim cay iciyorum.suan :) 4 tane dren vardi bende..Sırtım.cok agriyor evet gece de uyuyamadim sirtimi dinlendirmek icin oturuyorum artik bir sure sikintilara katlanacagiz.Fakat inanamiyorum hala nasil.oldu da ameliyat oldum sasiyorum kendime mutluyum Guzel oldular buyuklugu tam istedigim gibi hic korktugum gibi olmadi sukur insallah bundan sonraki surec te iyi gecer..Olmak isteyenler korkmasinlar diyorum.ben de :)

Son düzenleme:
minikkkkkkk kızkardeşin nasıl canım? Umarım iyiye gidiyordur herşey
3 kemoterapiden sonra taramalarda iyiye gidiyo hersey dunde 4 uncu kemoterapi ama azaltildi ilacda vakitde alerji yapti inanilmaz korktuk kardesim cok kotu oldu ama aldi ilaci mudahale edildi cokkk zormus Allah kimseye yasatmasin bu surecte beni cokkk etkiledi cokkk neyse caninizi sikmayim cok sevindim senin adina oldu bitti masallahhh darisi bana cokkk sorunsuz iyilesmeler sana ve herkeze

Bende inanamıyorum hala, ne cesaret dedim dün kendi kendime :) ama geçecek gidecek ağrılar bi şekilde ilk gün geçti bile

İyiye gitmesine sevindim canım inşallah kısa sürede atlatır bu illetten kurtulur

Göğüs olmaktan cıkmış et parçası olmuslardı resmen artık,his falan umursamadım artık:)

geçmiş olsun ,narkozun etkısını en iyi nescafe alıyor aklınızda olsun ve bol su .

Suan nasilsin ? Bu arada sana lipo yapildi mi sirt bölgen icin venim 8 gunum kaldi ve cok panik durumdayim. Vazgececegim sanirim diye dusunmeden edemiyorum. Halbuki o kadar istiyordum neden boyle oluyor anlamıyorum... fotograflarini bekliyorum buyuk bir heyecanla :)

sakın vazgecme zira olduktan sonra kendine kızıyor insan beklettiği için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…