- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.921
Gözün aydın. Sıkma canını, keyfini çıkar elinden geldiğince. Kötü bir şey olmamış Allahtan.Kızlar eve geldim ben. Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama şöyle söyleyim koşuyolu medipol hastanesinden memnun kalmadım işlerini çok ciddiye almıyorlar ama doktorum Mustafa Keskin'den memnunum şimdilk bir sorun yaşamadım iki kere yanıma geldi gayet rahatlatıcı ve kendinden emin bir doktor. Diren takmadım, cuma günü sargılarla birlkte duşunu al gel dedi. Sütyenimi takmadan gidecekmişim. Hastanede beni rahatsız eden asıl konu doktor eşime dediki 12.30 gibi alırım ameliyata 16 gibi odaya gelir sen kantine falan gidip bekleyebilirsin istersen dedi. Sonra beni aldılar eşimde dışarıda oyalanmaya çıktı. Beni 14.30 da odaya geitirp bıraktılar gittiler. Hemşire eşimin telefonunu almıştı ama arayip odaya gelmesini söylemediler bile. Yapayalnız mide bulanısı ve korkuyla kaldm orda kıpırdayamıyorumda, allahtan eşim aldığı suları getirmek için odaya bi çıkıyor ben oradayım. Neyse detay tabi bunlar ama hastaneye sinir oldum. Burada önemli olan doktor tabi ama bakalım süreci paylaşacağım nasıl gidecek.
Amelyt oldm saat 11:30, da girdim 14:40 da ciktim iyiyim suan.dikis yerlerim aciyor uyuyamadim sirtim agriyor bulantim var biraz..anrstrziden uyanmak sandigim gibi zor o olmadi bu kez bilincim acik geldim üşuyordum.. birinde 200 gr. Digerinden 450 grm cimarilmis boyle orantisizdi benimki..kollarimi hareket ettirebiliyorum..masallah deyin..suan iyiyim agri var elbette ama ölmedim yani ölurum diye cok korkmustum..Doktorum cok iyi son derece nazik ilgili sabirli..insallah sonuc guzel olur bunu hem kendim hem doktorum icin istiyorum..simdilik bu kadar
Evet ben de geldim evdeyim cay iciyorum.suan :) 4 tane dren vardi bende..Sırtım.cok agriyor evet gece de uyuyamadim sirtimi dinlendirmek icin oturuyorum artik bir sure sikintilara katlanacagiz.Fakat inanamiyorum hala nasil.oldu da ameliyat oldum sasiyorum kendime mutluyum Guzel oldular buyuklugu tam istedigim gibi hic korktugum gibi olmadi sukur insallah bundan sonraki surec te iyi gecer..Olmak isteyenler korkmasinlar diyorum.ben de :)Eylulxxx canım aynı saatte olmuşuz ameliyatı:) şimdi evdeyim ben umarım sorun yaşamam korkuyorum biraz, antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktor. Dönmeden uyumak zor sırt ağrıları başladı benimde dün gece ama bi şekilde uyuyorum işte bölük pörçük:) merak ediyorum yaz sende durumunu olur mu?
Beni izler misinizFoto yükledim buarada
3 kemoterapiden sonra taramalarda iyiye gidiyo hersey dunde 4 uncu kemoterapi ama azaltildi ilacda vakitde alerji yapti inanilmaz korktuk kardesim cok kotu oldu ama aldi ilaci mudahale edildi cokkk zormus Allah kimseye yasatmasin bu surecte beni cokkk etkiledi cokkkminikkkkkkk kızkardeşin nasıl canım? Umarım iyiye gidiyordur herşey
Bende inanamıyorum hala, ne cesaret dedim dün kendi kendime :) ama geçecek gidecek ağrılar bi şekilde ilk gün geçti bileEvet ben de geldim evdeyim cay iciyorum.suan :) 4 tane dren vardi bende..Sırtım.cok agriyor evet gece de uyuyamadim sirtimi dinlendirmek icin oturuyorum artik bir sure sikintilara katlanacagiz.Fakat inanamiyorum hala nasil.oldu da ameliyat oldum sasiyorum kendime mutluyum Guzel oldular buyuklugu tam istedigim gibi hic korktugum gibi olmadi sukur insallah bundan sonraki surec te iyi gecer..Olmak isteyenler korkmasinlar diyorum.ben de :)
İyiye gitmesine sevindim canım inşallah kısa sürede atlatır bu illetten kurtulur3 kemoterapiden sonra taramalarda iyiye gidiyo hersey dunde 4 uncu kemoterapi ama azaltildi ilacda vakitde alerji yapti inanilmaz korktuk kardesim cok kotu oldu ama aldi ilaci mudahale edildi cokkk zormus Allah kimseye yasatmasin bu surecte beni cokkk etkiledi cokkkneyse caninizi sikmayim cok sevindim senin adina oldu bitti masallahhh darisi bana cokkk sorunsuz iyilesmeler sana ve herkeze
3 kemoterapiden sonra taramalarda iyiye gidiyo hersey dunde 4 uncu kemoterapi ama azaltildi ilacda vakitde alerji yapti inanilmaz korktuk kardesim cok kotu oldu ama aldi ilaci mudahale edildi cokkk zormus Allah kimseye yasatmasin bu surecte beni cokkk etkiledi cokkkneyse caninizi sikmayim cok sevindim senin adina oldu bitti masallahhh darisi bana cokkk sorunsuz iyilesmeler sana ve herkeze
BakablirmiyimKızlar yeni foto koydum bakmak isteyen yorum yapabilir
Insallah canim cok tesekkur ederizİyiye gitmesine sevindim canım inşallah kısa sürede atlatır bu illetten kurtulur
Aminnn insallah cok tesekkur ederizminikkkkkkk Geçmis olsun acil sifalar dilerim.insallah cabucak iyilesir sevgiler
Kendimin bile gormek istemedigi memede hem guzellesip hem hafifleyip his olsa nolur olmasa nolur nedemek istedigimi anla ..! O yuzden beterin beteri var misali cok mutlu ol bence kendin icin muhtesem bisey yaptin ... insallah darisi bana ve tum olmak isteyenlere ...
Cok iyi anlarim cokkkkGöğüs olmaktan cıkmış et parçası olmuslardı resmen artık,his falan umursamadım artık:)
Kızlar eve geldim ben. Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama şöyle söyleyim koşuyolu medipol hastanesinden memnun kalmadım işlerini çok ciddiye almıyorlar ama doktorum Mustafa Keskin'den memnunum şimdilk bir sorun yaşamadım iki kere yanıma geldi gayet rahatlatıcı ve kendinden emin bir doktor. Diren takmadım, cuma günü sargılarla birlkte duşunu al gel dedi. Sütyenimi takmadan gidecekmişim. Hastanede beni rahatsız eden asıl konu doktor eşime dediki 12.30 gibi alırım ameliyata 16 gibi odaya gelir sen kantine falan gidip bekleyebilirsin istersen dedi. Sonra beni aldılar eşimde dışarıda oyalanmaya çıktı. Beni 14.30 da odaya geitirp bıraktılar gittiler. Hemşire eşimin telefonunu almıştı ama arayip odaya gelmesini söylemediler bile. Yapayalnız mide bulanısı ve korkuyla kaldm orda kıpırdayamıyorumda, allahtan eşim aldığı suları getirmek için odaya bi çıkıyor ben oradayım. Neyse detay tabi bunlar ama hastaneye sinir oldum. Burada önemli olan doktor tabi ama bakalım süreci paylaşacağım nasıl gidecek.
Eylulxxx canım aynı saatte olmuşuz ameliyatı:) şimdi evdeyim ben umarım sorun yaşamam korkuyorum biraz, antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktor. Dönmeden uyumak zor sırt ağrıları başladı benimde dün gece ama bi şekilde uyuyorum işte bölük pörçük:) merak ediyorum yaz sende durumunu olur mu?
ne giydiğin yakısıyor ne kendini güzel buluyorsun ,ağrılar pişikleri söylemıyorum bir hepimizde aynı dert sende bir an önce ol kurtul rahatlarsın:)Cok iyi anlarim cokkkk
sakın vazgecme zira olduktan sonra kendine kızıyor insan beklettiği için .Suan nasilsin ? Bu arada sana lipo yapildi mi sirt bölgen icin venim 8 gunum kaldi ve cok panik durumdayim. Vazgececegim sanirim diye dusunmeden edemiyorum. Halbuki o kadar istiyordum neden boyle oluyor anlamıyorum... fotograflarini bekliyorum buyuk bir heyecanla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?