- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.901
Ahaha hay yaşa ! :) süper çok sevindimmmYa anesteziden oldu muhtemelen, anca toparlandım yürüttüler, lavaboya gittim vs. İyiym şimdi. 570 gr birinden diğerindende 590 gr gibi bir kitle çıkmış. Oh rahatladım ya enazından bir kilo gitti:)
Geçmiş olsun, gözün aydın :)Ya anesteziden oldu muhtemelen, anca toparlandım yürüttüler, lavaboya gittim vs. İyiym şimdi. 570 gr birinden diğerindende 590 gr gibi bir kitle çıkmış. Oh rahatladım ya enazından bir kilo gitti:)
Ben narkozdan dolayı birkaç kez istifra ettim çok kötüydü midem.Kızkar odaya 14.30 da geldim ama mide bulantısından öldüm. telefonu daha yeni elime alıyorum.
İnanın onu hiç bilmiyorum.Meme uçları serbest taşıma ike mi yapıldı ameliyatınız?
Hadi geçmiş olsun kurtuldun süperKızkar odaya 14.30 da geldim ama mide bulantısından öldüm. telefonu daha yeni elime alıyorum.
Beni izlermisiniz bakmak isterimKızlar yeni foto koydum bakmak isteyen yorum yapabilir
Ameliyat olsanız da olmasanız da zaten süt verebilme intimaliniz %50. Ama tabii çocuk yapmayı yakın zamanda düşünüyosanız bekleyin ama uzaksa bu ameliyatı olan hemen herkes gibi bence bi gün bile taşımamalı insan diye düşünüyorum. Ameliyat olduktan sonra verebilen de var veremeyen de var ama olmasanız da verememe ihtimaliniz var zaten. Tabii ki anne sütü çok önemli ama birçok insan içmedi kimse de ölmüyo :) seçim sizin.Geçmiş olsun hepinize, inşaALLAH istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Genel olarak memnum sanırım çoğunluk, bende olmak istiyorum ama, süt bezleri etkilenebiliyor değil mi? Doğumdan sonra daha mı uygun olur?
Benim 7 ay oldu sol mememde hala yok his çok azı geri geldi. Sizin de gelebilir de gelmeyebilir de. Bu riski göze aldık hepimiz ameliyat olurken. Bir düşünün hisli olmasını büyüklük ve sarkıklığa tercih eder miydiniz? Cevabınız evetse o halde üzülmeniz normal ama ameliyatı da olmamalıydınız o zaman. 21 gün daha çok erken, pozitif kalın. Umarım toparlanır.21 gun oldu ama hala hicbisey hissetmiyorum coook uzgunumdr um sabrrt henuz erken gelir diyorvarmi yapacagim birsey
benim meme ucları tasınarak yapıldı his kaybını bile bile yaptırdım ,çok büyüktü ve istediğm boya gelmesi için boyle olması gerekıyordu .21 gun oldu ama hala hicbisey hissetmiyorum coook uzgunumdr um sabrrt henuz erken gelir diyorvarmi yapacagim birsey
Kendimin bile gormek istemedigi memede hem guzellesip hem hafifleyip his olsa nolur olmasa nolur nedemek istedigimi anla ..! O yuzden beterin beteri var misali cok mutlu ol bence kendin icin muhtesem bisey yaptin ... insallah darisi bana ve tum olmak isteyenlere ...Benim 7 ay oldu sol mememde hala yok his çok azı geri geldi. Sizin de gelebilir de gelmeyebilir de. Bu riski göze aldık hepimiz ameliyat olurken. Bir düşünün hisli olmasını büyüklük ve sarkıklığa tercih eder miydiniz? Cevabınız evetse o halde üzülmeniz normal ama ameliyatı da olmamalıydınız o zaman. 21 gün daha çok erken, pozitif kalın. Umarım toparlanır.
Çok geçmiş olsun canım sonunda bitti. Evet hastane sacmalamis refakatciye haber verilmez mı ya. Neyse ki çok yalnız kalmamissin. Şimdi bol bol dinlenmene bakKızlar eve geldim ben. Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama şöyle söyleyim koşuyolu medipol hastanesinden memnun kalmadım işlerini çok ciddiye almıyorlar ama doktorum Mustafa Keskin'den memnunum şimdilk bir sorun yaşamadım iki kere yanıma geldi gayet rahatlatıcı ve kendinden emin bir doktor. Diren takmadım, cuma günü sargılarla birlkte duşunu al gel dedi. Sütyenimi takmadan gidecekmişim. Hastanede beni rahatsız eden asıl konu doktor eşime dediki 12.30 gibi alırım ameliyata 16 gibi odaya gelir sen kantine falan gidip bekleyebilirsin istersen dedi. Sonra beni aldılar eşimde dışarıda oyalanmaya çıktı. Beni 14.30 da odaya geitirp bıraktılar gittiler. Hemşire eşimin telefonunu almıştı ama arayip odaya gelmesini söylemediler bile. Yapayalnız mide bulanısı ve korkuyla kaldm orda kıpırdayamıyorumda, allahtan eşim aldığı suları getirmek için odaya bi çıkıyor ben oradayım. Neyse detay tabi bunlar ama hastaneye sinir oldum. Burada önemli olan doktor tabi ama bakalım süreci paylaşacağım nasıl gidecek.
Dün sordum doktoruma his durumunu. Ben de hissediyorum diyemem.En az Yüzde 70 i geri gelicek ama zamanla dedi. Yıllar önce annem aksesuar meme ameliyatı olmuştu 1,5 sene sonra birden geldi dedi koltukaltı hissi. Kendinizi boşuna uzmeyin sonuca odaklanin21 gun oldu ama hala hicbisey hissetmiyorum coook uzgunumdr um sabrrt henuz erken gelir diyorvarmi yapacagim birsey
Canım şimdi sonuçlar geldi sorun yok oda ayarlamaları için bekliyoruz :) sabah konuştuğumda doktor 13 gibi alırım demişti bakalm birazdan onun odasına çıkarım çizimleri yaparlar
Bende beklyorum seni kardesimin yanindayim kemoterapide biraz kotu olducok panikkledik Allah im butun hastalara sifa ver
Amelyt oldm saat 11:30, da girdim 14:40 da ciktim iyiyim suan.dikis yerlerim aciyor uyuyamadim sirtim agriyor bulantim var biraz..anrstrziden uyanmak sandigim gibi zor o olmadi bu kez bilincim acik geldim üşuyordum.. birinde 200 gr. Digerinden 450 grm cimarilmis boyle orantisizdi benimki..kollarimi hareket ettirebiliyorum..masallah deyin..suan iyiyim agri var elbette ama ölmedim yani ölurum diye cok korkmustum..Doktorum cok iyi son derece nazik ilgili sabirli..insallah sonuc guzel olur bunu hem kendim hem doktorum icin istiyorum..simdilik bu kadar
Aminnnn canim Allah razi olsun ..Cok sevindim cok gecmis olsun.. cok cabuk iyilesirsin insallah..
Cok gecmis olsun allah tez vakitte sifasini versin inşallah
Masallahhh canim bundan sonrasi sorunsuz olur insallah doktor onemli tabi ilk ama hastane personel ilgiside onemli neyse evindesin ve gitti bitti kurtuldun oncesi sonrasi merakla bekliyorumKızlar eve geldim ben. Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama şöyle söyleyim koşuyolu medipol hastanesinden memnun kalmadım işlerini çok ciddiye almıyorlar ama doktorum Mustafa Keskin'den memnunum şimdilk bir sorun yaşamadım iki kere yanıma geldi gayet rahatlatıcı ve kendinden emin bir doktor. Diren takmadım, cuma günü sargılarla birlkte duşunu al gel dedi. Sütyenimi takmadan gidecekmişim. Hastanede beni rahatsız eden asıl konu doktor eşime dediki 12.30 gibi alırım ameliyata 16 gibi odaya gelir sen kantine falan gidip bekleyebilirsin istersen dedi. Sonra beni aldılar eşimde dışarıda oyalanmaya çıktı. Beni 14.30 da odaya geitirp bıraktılar gittiler. Hemşire eşimin telefonunu almıştı ama arayip odaya gelmesini söylemediler bile. Yapayalnız mide bulanısı ve korkuyla kaldm orda kıpırdayamıyorumda, allahtan eşim aldığı suları getirmek için odaya bi çıkıyor ben oradayım. Neyse detay tabi bunlar ama hastaneye sinir oldum. Burada önemli olan doktor tabi ama bakalım süreci paylaşacağım nasıl gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?