- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.841
Benimde kizim 22 yasinda burun ameliyati istiyo yakin zamanda olucak belki oda bana cesaret olur sizin gibi insallahhh canim@sprsgr Sizin yorumlarinizi okudukça annem geliyor aklıma. Annemde sizin gibi çok istiyor hayatı kisitlaniyor ama hiç cesaret edemiyordu tabi maddi şeyler de vardı başlarda ama onu aştı sonra iş korkuya kaldı. Ben 35 yaşıma geldim çocuk işini hallettim maddi olarak hazırlandım oldum ameliyatı. Annem bir gaza geldi. Bana bakmaya geldi şehir dışından 1 hafta sonra ben gidiyorum eve doktor araştırıp olucam dedi. Çünkü ne kadar iyi atlattigimi korkacak birşey olmadığını gördü. 10 gün sonra ameliyat oldu hemde karın germeyle beraber :) şimdi 1 ay oldu iyileşti bile çok rahat geçirdi. Annem 58 yaşında. Belki sizin içinde cesaretlendirici olur. Sevgiler
Çok geçmiş olsunMerhaba herkese, bu sabah 375 cc kas alti oldum. Ameliyata girmeden aylarca burdaki forumlari okudum.Paylastiklariniz sayesinde bende cesaret bulup ,yaptirmaya karar verdim. Yaptirdiktan sonra yazacagima soz verdim kendi kendime. Zorluklarina da hazirladim kendimi.Burdan edindigim bilgilere gore her bunyeye ,yonteme, doktora gore degisiyo agri. Bu sabah 11.15 de ciktim ameliyattan. Agrim cok az. Damar yolundan kontrol edililiyor. Tek sorunum ayaga kalkmak ve geri yatmak.Birazda sirtima Baski yapiyo.Tahminimden az agri suana kadar,ki agri esigim dusuktur. Dedigim gbi her bunyeye gore degisir . Refakatci sart.destek almadan kalkmak imkansiz diyebilirim. Oglen ilk yemegi esim yedirdi az once aksam yemegini kendim yedim.
Gecmis olsun ..Merhaba herkese, bu sabah 375 cc kas alti oldum. Ameliyata girmeden aylarca burdaki forumlari okudum.Paylastiklariniz sayesinde bende cesaret bulup ,yaptirmaya karar verdim. Yaptirdiktan sonra yazacagima soz verdim kendi kendime. Zorluklarina da hazirladim kendimi.Burdan edindigim bilgilere gore her bunyeye ,yonteme, doktora gore degisiyo agri. Bu sabah 11.15 de ciktim ameliyattan. Agrim cok az. Damar yolundan kontrol edililiyor. Tek sorunum ayaga kalkmak ve geri yatmak.Birazda sirtima Baski yapiyo.Tahminimden az agri suana kadar,ki agri esigim dusuktur. Dedigim gbi her bunyeye gore degisir . Refakatci sart.destek almadan kalkmak imkansiz diyebilirim. Oglen ilk yemegi esim yedirdi az once aksam yemegini kendim yedim.
Beni de izler misinizContractubex ama hala almadım sarı kantaron sürüyorum
Bende çok rahattım sezryn oldum hiç sorun yaşamadım bundada yaşamam diyordum. Bugün hastane ve doktorun azizliğine uğradım şimdide olabilecekmiyim endişesi yaşıorum pzrtesi sabah erkenden gidip kan vericem ona göre şekillenecek dururmum.Arkadaslar pazartesi ameliyat olacagim cok heyecanliyim kalbim carpiyor kendime kiziyorum nerden kalkistim boyle de idare ederdim diyorum sonra 30 yildir cektim bundan sonra iyi hissedeyim diyorum boyle gelgitler yasiyorum..ameliyat anesteziden uyanmak hastanede yasayacaklarim iyilesme sureci ve olabilecek sorunlar vs..suan sadece cekecegim sıkıntilsri dusunuyorum..esimde vazgec deyip duruyor insallah korkutugum gibi olmaz ve buraya ameliyat olmak isteyenlere cesaret veren yazilar yazarım. Cok zor arkadaslar cesaretsiz biri degilimdir ama bu kez acayip gergin ve endiseliyim
merhabalarArkadaslar pazartesi ameliyat olacagim cok heyecanliyim kalbim carpiyor kendime kiziyorum nerden kalkistim boyle de idare ederdim diyorum sonra 30 yildir cektim bundan sonra iyi hissedeyim diyorum boyle gelgitler yasiyorum..ameliyat anesteziden uyanmak hastanede yasayacaklarim iyilesme sureci ve olabilecek sorunlar vs..suan sadece cekecegim sıkıntilsri dusunuyorum..esimde vazgec deyip duruyor insallah korkutugum gibi olmaz ve buraya ameliyat olmak isteyenlere cesaret veren yazilar yazarım. Cok zor arkadaslar cesaretsiz biri degilimdir ama bu kez acayip gergin ve endiseliyim
Arkadaslar pazartesi ameliyat olacagim cok heyecanliyim kalbim carpiyor kendime kiziyorum nerden kalkistim boyle de idare ederdim diyorum sonra 30 yildir cektim bundan sonra iyi hissedeyim diyorum boyle gelgitler yasiyorum..ameliyat anesteziden uyanmak hastanede yasayacaklarim iyilesme sureci ve olabilecek sorunlar vs..suan sadece cekecegim sıkıntilsri dusunuyorum..esimde vazgec deyip duruyor insallah korkutugum gibi olmaz ve buraya ameliyat olmak isteyenlere cesaret veren yazilar yazarım. Cok zor arkadaslar cesaretsiz biri degilimdir ama bu kez acayip gergin ve endiseliyim[/QUOTE
Benim gibi korkak biri bile olduysa herkes olur çeken bilir o büyük göğüsleri; istediğin şeyleri giyememek, bikini, elbise giyememek bol şeyler giymek.. uzar gider ben iyi ki olmuşum diyorum 25 yaşındayım D cuptu benim çok sıkıntı çektim şimdi iyi ki olmuşum diyorum çünkü korktuğum gibi olmadı ağrım bile olmadı düşünün anesteziyide hemen attım bilincim yerindeydi. Şimdi güzel kıyafetler alıyorum eskiden yakışmayan kıyafetler şimdi çok hoş duruyor kendi adıma çok mutluyum inşallah sizinde sorunsuz geçer
Iste boyle birinden cesaret almak super olur sakin vazgecme ben merakla duayla beklicem guzel haberlerini .. sonucu gorunce kendine kizmayi birak gurur duyucaksinArkadaslar pazartesi ameliyat olacagim cok heyecanliyim kalbim carpiyor kendime kiziyorum nerden kalkistim boyle de idare ederdim diyorum sonra 30 yildir cektim bundan sonra iyi hissedeyim diyorum boyle gelgitler yasiyorum..ameliyat anesteziden uyanmak hastanede yasayacaklarim iyilesme sureci ve olabilecek sorunlar vs..suan sadece cekecegim sıkıntilsri dusunuyorum..esimde vazgec deyip duruyor insallah korkutugum gibi olmaz ve buraya ameliyat olmak isteyenlere cesaret veren yazilar yazarım. Cok zor arkadaslar cesaretsiz biri degilimdir ama bu kez acayip gergin ve endiseliyim
Bunlari duymak cok iyi umut oluyo insana gercekten tesekkurlermerhabalar
Şunu unutma ne kadar rahat olursan okadar rahat geçiyor. Hiç korkma benim kadar endişeli herseye ağlayan biri sana yazıyor bunları ağrı hiç yok direnler çok basit çıkıyor sadece sabır edip ilk günlerde çok dikkat edip kendini kolunu zorlamayacak sin günler su gibi akıp geçiyor benim yarın 1 ay çok şükür iyiyim dua ed inan bana herseyin başı. Korkma keşke diyorum daha önce olsaymisim ama nasip bugünlerdeymiş yine sor cevap vereyim
Bende gorebilirmiyim fotolariContractubex ama hala almadım sarı kantaron sürüyorum
bunlar gerçekler inan banaBunlari duymak cok iyi umut oluyo insana gercekten tesekkurler
Geçmiş olsun. Gözünüz aydın ilk aşamayı atlatmışsınız. Doktorunuz kim?Merhabalar ben de dün oldum. Çok şükür iyiyim. Drenler takılı. 3200 g doku çıkmış. Çok hafifledim.
Aminnn Allah razi olsun ...bunlar gerçekler inan bana
Rabbim yar ve yardımcın olsun
☺ git kurtul serapSon zamanlarda bu platformda bayaa bi ust uste ameliyat olan olucaklar konusmalar okadar motive edici guzelki yani bi aklim diyokiiii ... git kurtul serap :) oncaaa insan bitanede pisman olan duymadim, ileri yaslarda pisman olmamak icin yani özellikle bugün acayip gaza geldim ... butun arkadaslardan olmus ve olacak Allah razi olsun herkeze sifalar cesaretler versin Rabbim
Az kaldı sanki .... öptüm tesekkurler☺ git kurtul serap
Bende çok rahattım sezryn oldum hiç sorun yaşamadım bundada yaşamam diyordum. Bugün hastane ve doktorun azizliğine uğradım şimdide olabilecekmiyim endişesi yaşıorum pzrtesi sabah erkenden gidip kan vericem ona göre şekillenecek dururmum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?