Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kizlar herkese cok gecmis olsun darisida olmak isteyenlere, benim 9. gunum cok mutluyum iyiki yaptirmisim diyorum.
Sonuctan cok memnunum biraz sizlama felan oluyor arada ama cok hafif. Medikal sutyen cok sıkıyor onun disinda hersey yolunda meme uclarimda hiss kaybi olmadi cok sukur ve dikislerim de iyi durumda.
Goguslerim D cup dan B cup oldu inanilmaz rahatladim. Herkese de tavsiye ederim, hayal ettigimin ötesinde oldu. Umarım sizin de çok rahat gecer istediginiz gibi olur.
Ben iyiki yaptirmisim diyorum doktorum cok iyi hastanedekiler inanilmaz iyiler birdaha olsam yine orayi tercih ederdim.

Tek kafami kurcalayan meme uclarim buyuk benim,
bi tarafi icine cokuk duruyor normale donermi bilmiyorum elimle cikarinca cikiyor sizce normal mi?
Çok geçmiş olsun darısı başına izleyebilir mısın beni fotoların varmiiii

Kizlar herkese cok gecmis olsun darisida olmak isteyenlere, benim 9. gunum cok mutluyum iyiki yaptirmisim diyorum.
Sonuctan cok memnunum biraz sizlama felan oluyor arada ama cok hafif. Medikal sutyen cok sıkıyor onun disinda hersey yolunda meme uclarimda hiss kaybi olmadi cok sukur ve dikislerim de iyi durumda.
Goguslerim D cup dan B cup oldu inanilmaz rahatladim. Herkese de tavsiye ederim, hayal ettigimin ötesinde oldu. Umarım sizin de çok rahat gecer istediginiz gibi olur.
Ben iyiki yaptirmisim diyorum doktorum cok iyi hastanedekiler inanilmaz iyiler birdaha olsam yine orayi tercih ederdim.

Tek kafami kurcalayan meme uclarim buyuk benim,
bi tarafi icine cokuk duruyor normale donermi bilmiyorum elimle cikarinca cikiyor sizce normal mi?
benimde ucları büyüktü küçültmüş doktorum amelıyatta ,çöküklük pek geçmiyor malesef .geçmiş olsun.

Bugün 17. Günüm hiç korktuğum gibi ağrılı sıkıntılı bir ameliyat olmadı çok şükür. Şuanda sadece sizlamalar var genel göğüs uçlarında. kızlar birde ağırlık olayina dikkat edin ben yanlışlıkla ağır kaldırdım. hemen göğsümde morarma oldu içerden kanama oldu herhalde. Uzanmama ve ağırlık oneml. Kantaron yağına ne zaman geçtin acaba

Benımde 40 gün oldu en sonunda gectı yaralarım toparlanıyorum. Sorunlu oldu ama şükür gectı korktugum kadar sancılı agrılı degıldı illaki zorlukları oldu ama minicik bısey oldu cok mutluyum ılk defa bugun penye sporcu sütyen taktım hala az az akıntı oluyor

Merhaba ,
Ben 25 yasındaym ve bekarım ölculerm 80 d
Bu ameliyatı cocuk emzırmeden olan var mı ?
Benim de cesaretim yok acıkcası ama bıktım buyuk göğüslerden

Merhaba ,
Mrb ben doğum yaptım ama doktoruma bu konuyu sordugumda %50 ihtimal var dedi süt ya verebilirsin ya veremezsin süt kanallarını koruyorum diyenler doğru söylemiyor görülebilecek bişey değil dedi

Merhaba ,
Yüzde 50 diyorlar ama o bile fazla doku alınmamış göğüsler içindir sanırım. Ben çocuk işini halletmeyi bekledim. Emzirme olayı bitti üstüne 2 sene bekledim öyle ameliyat oldum.

Bana da 0-100 arası bir riskin var dedi doktor ama cok kararsız kaldım. Psikolojik olarak cok etkiliyor beni gönek deliğimin dört parmak üstünde göğüslerim :(( birde emzirirsem ne olacak allah bilir

Ameliyattan sonra emzirebildiğini yazan bir yorum bulmuştum forumu tararken ama resim yükleyemediğm için buraya koyamıyorum. Adı elf34, bakabilirsiniz

Teşekkürler :)
Çok çok sıkıntılıysan sırt ağrısı vb bir çok sorun yaşıyorsan emzirememe ihtimalini kabulleniceksen bunu psikolojik olarak kaldırırım diyorsan ameliyat ol bence. Hiç ameliyat olmayıp da emziremeyen ya da bebeği istemeyen bir sürü farklı insan var. O yüzden karmaşık bir durum sanırım ne kadar istediğin ve ihtiyaç duyduğunda alakali

Teşekkürler :)

Çok çok sıkıntılıysan sırt ağrısı vb bir çok sorun yaşıyorsan emzirememe ihtimalini kabulleniceksen bunu psikolojik olarak kaldırırım diyorsan ameliyat ol bence. Hiç ameliyat olmayıp da emziremeyen ya da bebeği istemeyen bir sürü farklı insan var. O yüzden karmaşık bir durum sanırım ne kadar istediğin ve ihtiyaç duyduğunda alakali

Katılıyorum.. Kocaman memesi olupta damla sütü gelmeyeni mi ararsın, tahta gibi olup 2 sene emzireni mi ararsın.. Şans işi, biraz hatta nasip diyelim. Bizde meme olayı ırsî. 2 ablam ve annem hepimiz büyük memeliyiz. Ama çocuktan sonra en fenası ben olmuştum. Bana kalsa ablamlar da olmalı ameliyat ama onlar "geçti bizden" gibisinden çok makul bakmıyorlar. Halbuki annemin yengesi 69 yaşında oldu ameliyatını. (onunki anormal ötesiydi. 2 memeden 5kg falan çıkmış :oha:)

Küçük ablamın 19 ay arayla 2 bebeği oldu, ilk bebeğinde çocuk boğulur içemezdi, o zamanlar pompa falan hakk getire kadın eliyle sağardı lavabolarda, 2.çocuk iştahlı doğdu değil fazla gelmek 5.aydan sonra mama ilaveli büyüdü. Arada ne oldu, ne değişti? Hiç..

Tabi ki bekarlar için risk. Ama neye göre, kime göre? Yani bu ameliyatı olmayanın garantisi var mı?

Şimdi @SeymaBakan hamile mesela, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. O tecrübelerini paylaşacak inşallah.. Ama yine bir olmaz. Çünkü bildiğim kadarıyla onun ilk çocuğu.. Yani ameliyattan önce çocuğu olup daha sonra ameliyat olup tekrar çocuk sahibi olan birisinden bile yorum alsak birebir olmayacağını kabul etmeliyiz..

Şu başlıkta binlerce kişi ameliyat oldu; hangisin sonucu aynı?

Neyi seçtiğinize karar verin. Her seçim bir kaybediştir.. Ama iyiyi mi kötüyü mü onu sadece yaşayarak siz anlayacaksınız...

(ben pozitif düşünüp "daha bile çok gelir süt, mis gibi.. 'küçük memenin sütü, büyük memenin şehveti olur' derlermiş . Yemişim şehveti bizim sütümüz bol olsun :D" kafasında olmayı tercih ederdim sizin yerinizde olsam..)

Sevgiler...

Bizde büyük meme ırsi annemde oldu bu amelıyatı benımkı psıkolojık tabıkıde ağrılarım oluyor bez sıkarken torba tasırken kollarım kopuyor bir kere bit doktora gittim adı da defne erkaraydı popüler instagramda bes sene sonra kollarınla cocugunu zor tasırsın dedi bana cok sarkık çünkü meme ucum yukarda olmasna ragmen göbeğimim dört parmak üzerinde sadece :(

Back