- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.501
Teşekkür ederim bakarım gerçi sporcu atlet bile olurmuş ..benim doktorum Voe marke bi sütyen taktı bana önden fermuarlı ve inanılmaz rahat ve sağlıklı bi sütyen.
Internet sitesinden sipariş verebiliyosun ya da gidip yerlerinden alabiliyomuşsun bi bak istersen
http://www.elektronmedikal.com.tr/id22/meme-ameliyati-sonrasi-sutyenler.php
Fotoğraflari gördüm çok güzel görünüyor doktorun gerçekten güzel iş çıkarmış boyutu dikligi çok iyiKızlar albüme foto yükledim sabah çekip, şu an 16. günümdeyim ameliyattan sonraki. Yarın da iz kremine başlıyorum.
Çok sevindim sonunda oluyorsun bende 8 Ekim de oluyorum. Sen benden önce olacaksın olduktan sonra paylasirsan sevinirim. Umarım herşey yolunda gider senin için dua edicemEvettt herşey netleşti 3 ekim saat 13:00 beşiktaşta bi hastanede ameliyata giriyorum ..! Dua edin bana ... Okadar seviniyorumki tarifi zor ..
Canım koraydaki önden fermuarlı sporcu sütyeni kullanıyorum doktorlar çok beğendi medikal gibiymiş 70 TL’ye almıştım Doreanse diye bir marka tavsiye ederim.Ve iki tane al.Kızlar bana ameliyat için medikal sütyen önerebilirmisiniz yarın çantamı hazırlıcam pazartesi salı full çekimler var vakit yok çarşamba ameliyat :) içim içime sığmıyo
Günaydın çokkk teşekkür ederim Allah razı olsun ..tabiki paylaşmazmıyım resim ..benmde dualarımdasınız öptümÇok sevindim sonunda oluyorsun bende 8 Ekim de oluyorum. Sen benden önce olacaksın olduktan sonra paylasirsan sevinirim. Umarım herşey yolunda gider senin için dua edicem
Çok teşekkür ederim bakıyım evet 2 tane yedekli olsun .. İnş canım çokk sagol güzel haberler resimler yakın :)Canım koraydaki önden fermuarlı sporcu sütyeni kullanıyorum doktorlar çok beğendi medikal gibiymiş 70 TL’ye almıştım Doreanse diye bir marka tavsiye ederim.Ve iki tane al.
Bilirim o heyecanı benim de aniden erkene alınmıştı o hafta ne yediğim ne içtiğim belliydi.Ama kafamıza koyduk bi kere.Her şey güzel olacak kuş gibi hafifleyeceksin.Güzel haberlerini bekliyorum.
Ben skarex jel kullanıyorum 18. günde geçtim kullanmaya sabah akşam günde 2 kere.İz kremi olarak ne kullandınız kızlar ? Bi de ne zaman geçtiniz iz kremine
SELAM görebilir miyimkızlar albüme eski foto da yükledim , ameliyattan öncesi ve sonrası
Izlemeye aldım seni şimdi görebilirsin:)SELAM görebilir miyim
Aklimdaydin olsun fazla uzamamis tarih Kanal d deki program galiba değil mi . Yayın tarihi ni paylasirsin izlerizGünaydın kızlar ameliyat cuma 10 da doktorun işi çıktıgından dolayı o güne yapıcakmış bende geç olsun güç olmasın dedim :) ve çekimler bitti artık yapım aşamasındayız harika bi hafta geçirdim yani :)
kızlar albüme eski foto da yükledim , ameliyattan öncesi ve sonrası
Tabii izlemeye aldım şimdi. Umarım çok çok rahat geçer şimdiden geçmiş olsun. Verdiğim en güzel karar diyeceksin ameliyattan sonra gör bak:)Merhaba,
ben de görebilir miyim acaba ?
haftaya benim de ameliyatım var çok heyecanlıyım :)
Teşeklürler..Yok değil yayın zamanı paylaşıcam :)Aklimdaydin olsun fazla uzamamis tarih Kanal d deki program galiba değil mi . Yayın tarihi ni paylasirsin izleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?