• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

öncelikle kardeşinize geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, bizim küçültme ameliyatı da bana göre bir sağlık problemi ve size de bir şans doğmuş ... inşallah sizin için de her şey istediğiniz gibi olur, Ebru Akel ' in programı mı ? izliyorum onu... hadi hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim inşallah yok değil ebru akel ..yayın tarihi belirlenene kadar açıklamak yasak :( ama haberdar edicem sizleri çokkk heyecanlıyım zaten :) bugün ev çekimi var :)

Teşekkür ederim inşallah yok değil ebru akel ..yayın tarihi belirlenene kadar açıklamak yasak :KK43: ama haberdar edicem sizleri çokkk heyecanlıyım zaten :) bugün ev çekimi var :)
Tebrikler, programı merakla bekliyor olacağım ben de . Meme küçültme konusunda daha fazla kişiyi yureklendirmis olursun hem bu vesileyle. Kardeşine de acil şifalar diliyorum.

selam arkadaşlar meme küçültme ameliyatından sonra izleriniz ne durumda. bende olmak istiyorum ama izlerden korktuğum için tereddüt ediyorum. Birde hangi doktora gitsem karar veremedim. gerçekten parası önemli değil bir şekilde kredi çekip öderim. Benim için görsellikte çok önemli çünkü. meme büyütme ameliyatındaki gibi dik dursun istiyorum ve dekolteli tabi. sanırım çok şey istiyorum. Yardımcı olun lütfen.

Ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptınız kızlar ? Benim yarın 1 hafta olacak doktorum yapabilirsin dedi

Bu salı oldum diyelim ameliyat; bi sonraki çarşamba (8.gün) yapabilirsin demişti.

-Salı ameliyat oldum.
-Perşembe çıkış yaptım.
-Ptesi kontrole gittim. Minik yapışkanlı bantları çıkardı.Batikonla sildirdi tüm dikişleri. (sadece meme başı çevresini. alttakileri bıraktı.Meme başı çevresi için antibiyotikli krem verdi. Sür kapat gazlı bezle dedi)
-Çarşamba kontrole gittim. Diğer minik bantları da çıkarttı. Artık banyo yapabilirsin dedi.
1 hafta daha ben tüm dikiş yerlerime (hiç akıntılı, ya da açık yeri yoktu!) ince tabaka antibiyotikli krem sürdüm.
- toplamda 10 gün antibiyotikli krem sürmüş oldum. Batikon ya da başka bir şey ile hiç pansuman yapmadım.

Bu arada dün 4. ay kontrolüne gittim. Biraz gecikti. 4 ay 10 gün oldu ama olsun.

Çok beğendi. Kulakları söyledim. "Takılacak gibi değil; ne kulaklar var bi bilsen ama istersen yapayım" dedi.
Şimdi yoğunmuş. Aralık gibi yapacağız. Hem 6 ayın dolmuş olur dedi. Ameliyathanede lokal anestezi ve hafif sakinleştirici verip yapayım dedi. Narkoz olmayacak yani.
Ben "bi tık büyüdü sanki" dedim. Buraya koyduğum before-afterı gösterdim. "Yerine inmiş, ödemler gitmiş. Bir de meme yapın çok yumuşak olduğundan sana öyle gelmiş" dedi. "Kilo mu almışsın sanki" dedi. Dün regli olmuştum aşırı bi şişkinlik vardı. "Tamam o zaman. Sen aralığa kadar 2-3kg vermeye çalış. Az bi spor yap. Toparlarız merak etme" dedi.

Bir de çok iyi oturmuş yerine, hiç ödem, yamukluk, sıkıntı, as,metr, vs vs yok. Çok sorunsuzmuşsun. Bi de iyi gördüm seni inan 1 senelik hasta sandım. Çok iyi görünüyorlar dedi.

Ve ekledi.

"Valla çok güzel olmuş, bundan daha iyisini kimse yapamazdı zaten. :D "

:KK31:

selam arkadaşlar meme küçültme ameliyatından sonra izleriniz ne durumda. bende olmak istiyorum ama izlerden korktuğum için tereddüt ediyorum. Birde hangi doktora gitsem karar veremedim. gerçekten parası önemli değil bir şekilde kredi çekip öderim. Benim için görsellikte çok önemli çünkü. meme büyütme ameliyatındaki gibi dik dursun istiyorum ve dekolteli tabi. sanırım çok şey istiyorum. Yardımcı olun lütfen.
öyle ciddi bir dekolte isteğiniz varsa protez de koydurabilirsiniz ama güzel bi küçültme ameliyatından sonra da sütyen taktığınızda dekolteniz oluyo onu da söylemiş olayım, ben bu konuda da çok memnun kaldım operasyonumdan. İzler evet kalıyo iyileşme çoğunlukla size ve cildinize bağlı ama öyle memelerle olmaktansa izleri her türlü tercih edicenizi düşünüyorum. 1-1,5 yıl içinde soluyolar normalde de zaten. Yani tercih size kalmış.

öyle ciddi bir dekolte isteğiniz varsa protez de koydurabilirsiniz ama güzel bi küçültme ameliyatından sonra da sütyen taktığınızda dekolteniz oluyo onu da söylemiş olayım, ben bu konuda da çok memnun kaldım operasyonumdan. İzler evet kalıyo iyileşme çoğunlukla size ve cildinize bağlı ama öyle memelerle olmaktansa izleri her türlü tercih edicenizi düşünüyorum. 1-1,5 yıl içinde soluyolar normalde de zaten. Yani tercih size kalmış.
Aynen çok haklısın oyle memelerle gezmekdense ...bugün sabah bi çekimecgirtikleri için yetişmez dedilwr yarın sabah 10 da bendeler ev çekimi ve süreç başlıyo çokkkk sevinçliyim yakında bende resim atıcam inşşş bu arada kardeşimde yumuşadı bugün annem konuştu galiba :) herşey yolunda yani çokkkk mutluyum ..

Kızlar siz ne zaman yan dönmeye başladınız sırt üstü yatmak çok zor ?
canım eskisine göre baya toparlanmış memişlerin.hayırlı olsun.valla benimde senin gibilerdi.bendeki mesafe 32 cmdi hatta.şuan 17 cm.çok şükür baya rahatladım.1800 kadarda bemden alındı.bu arada yaşın kaç canm

Arkadaşlar size birşey soracagim.bende göğüs kücültme yaptırma asamasındayım dun doktor bana eski yeni hallerini 3 4 ay sinraki hallerini gosterdiginde üst pol dolgunlugunun çok olmadığını eski halinin kısalmışi gibi geldi yani yuvarlak bir meme değilde yine aşağı doğru gibi duran meme başı sadece karşıyi gösteren memelerdi kafam çok karıştı sonuclar bu şekildemi oluyor yoksa yapan doktorlami alakalı tam.cozemedim.bana fikir verirmisinizi

Back