- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.881
duqii cok tesekkürler canim.bedenlerimiz yakinmis.ameliyat icin cok bekliyormusun.ben almanyadan gelecegim icin 15 gün gibi bir zaman ayirabilirim.ameliyatdan sonra bana bilgi verirsen cok sevinirim.simdiden ALLAH yardimcin olsun diyelim darisi banaopuyorumnanaktan
aminnnn duqiii.hayirli haberlerini beklicem canim
Memişlerin büyük olmasının dezavantajlarını hepimiz yaşadık yaşıyoruz ben şahsen aklıma gelenler benden önce masaya göğüslerin oturması koşamamak koşabilirsin ama tüm gözler sana çevrilir istediğin kıyafetin içine girememek yüzüstü yatamamak daha neler neler.En sonunda bende kurtulacam hayatım tamemen değişecek sanıyorum o kdar mutluyum çokmu toz pembe bakıyorum bilmem.Allah olmak isteyen herkese yardım etsin
Birde olmuş olan arkadaslara bir sorum var doktorum b olur sana dedi ki ben zayıf değilim bana b cup gösterdi bitane güzeldi ama b cup dışardan hoş durur mu ki hani şu süngersiz sütyenlerle falan boyum kısa olduğu için öyle dedi galiba
canım aynı tarihlerde olacaz o zaman ama sen ankaradasın sanırım ben istanbulda doktorum burçak erdinç 4000liracık:)
canım aynı tarihlerde olacaz o zaman ama sen ankaradasın sanırım ben istanbulda doktorum burçak erdinç 4000liracık:)
Merhaba jelarsin.şişli etfaldeki doktorlar da iyiyimiş duyduğuma göre ama ben hemen olmak istedim sana ne kadar fiyat verdiler?Etilerde akmerkezin karşısında canım doktorun yeri.
petal canim nasil gidiyo benim 35inci gunum bugun hersey yolunda ama sislikler daha var insallah zamanla hepsi gececek
Memişlerin büyük olmasının dezavantajlarını hepimiz yaşadık yaşıyoruz ben şahsen aklıma gelenler benden önce masaya göğüslerin oturması koşamamak koşabilirsin ama tüm gözler sana çevrilir istediğin kıyafetin içine girememek yüzüstü yatamamak daha neler neler.En sonunda bende kurtulacam hayatım tamemen değişecek sanıyorum o kdar mutluyum çokmu toz pembe bakıyorum bilmem.Allah olmak isteyen herkese yardım etsin
canim sevindim senin adina benim bu ay sonu kontrolum var hersey gonlumuzce olur insallahtesekkur ederim deryacim. Be cok iyiyim gecen hafta ise basladim. Havalar burada sicak olmadigi icin ameliyat sonrasini cok kolay atlattim diye dusunuyorum. Bende de sislikler var ama artik uyurken hic zorlanmiyorum. Sadece kollarimi yukari kaldirmiyorum simdilik.
Sen doktorunu tekrar ne zaman goreceksin ?
Ben ekim sonu gorusecegim tekrar.
yok hic toz pembe bakmiyorsun hayatin inanilmaz kolaylasacak ve kendini daha cok sevmeye baslayacaksin.
Ben 168 boyunda 56 kilodayim benimkiler C CUP oldu. Genelde bu ameliyatta C cup oneriyorlar ama fizige gore degisen bir durum sonucta
petalcım sen memnunmusun c kuplardan keşke b olsaymıs dedinmi ay ne zormuş karar vermek c tam olarak klasik ölçüde 85emi denk geliyor?yoksa 85 90 arasımı ?Küçük olursa pişman olurmuyum ki :çok üzgünüm:
slm benim gibi omzunda büyük yük tasiyan arkadaslarzemuszemus ben almanyada yasiyorum sizlerden bilgi almak istiyorum.ameliyatimi ankara yada kayseride olmak istiyorum bana önereceginiz doktorlar varmi.birde benim ölcülerim 85D yani gögüs ölcüm 107.yasim 35 kilom 70 boyum 175.hangi ölcüler bana uygun olur bilgi verirseniz sevinirim.turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?