Merak ettigin her seyi forumlardan okuyabilirsin o baslik altinda
38 sayfaydı hepsini okudum ama hepsi 2007 ve 2008 arasıYok canm sen en basa bakmissin ya da baska baslklara da bak
Merhaba gecmis olsun oldunuzmu ameliyat tarihe bakinca ertelemediyseniz olmussunuzdur diye dusundum.hangi dra ve nekadara oldunuz acaba.ben 11 yil once kizimin emmesi bittikten sonra kucultturdum.bir yil sonra yavas yavas eski haline geldiler mecburen tekrar olucam birde sedasyonla yani uyutmadan yapiyormu bilginiz varmi narkozdan cok korkuyorumben haftaya olacağım sormak istediğin bişey olursa ulaş burdan
Merhaba gecmis olsun oldunuzmu ameliyat tarihe bakinca ertelemediyseniz olmussunuzdur diye dusundum.hangi dra ve nekadara oldunuz acaba.ben 11 yil once kizimin emmesi bittikten sonra kucultturdum.bir yil sonra yavas yavas eski haline geldiler mecburen tekrar olucam birde sedasyonla yani uyutmadan yapiyormu bilginiz varmi narkozdan cok korkuyorum
Cok sevindim sizin adiniza.ben halen olamadim para geldiginde hemen randevu alicam.benimde en buyuk korkum uyutulmak oldugu icin sedasyonla istiyordum ama bir dr yapiyordu bildigim oda cok pahaliydi.ayni korkuyu yasiycam sanirim mecburen kucuk yapmalarinada ayrica sevindim birazda omrunuzu ay nekadar kucuk goguslerin yorumlariyla gecirin ne guzeluyutmadan yapılırmı 4,5 saat sürdü ameliyat ama inanın o hastaneye gidecekseniz sakın korkmayın.uyumadan ne sonda taktılar ne ellerimi bagladılar.korkudan tir tir titriyordum narkozu veren bayan çok iyiydi hiç anlamadım olanı biteni
ben haftaya olacağım sormak istediğin bişey olursa ulaş burdan
uyutmadan yapılırmı 4,5 saat sürdü ameliyat ama inanın o hastaneye gidecekseniz sakın korkmayın.uyumadan ne sonda taktılar ne ellerimi bagladılar.korkudan tir tir titriyordum narkozu veren bayan çok iyiydi hiç anlamadım olanı biteni
Mrb ben olduğunuz ameliyatın fiyatını öğrenmek istemiştim demerhaba.ben istanbul mehmet akif ersoy kalp damar hastanesinde oldum ameliyatımı.sonuctan epey memnunum çok kücük oldu ama olsun çok rahatladım.hastane tek kelimeyle konfor açısından temizlik açısından ve personel açısından harikaydı.narkoz korkum vardı ameliyata girerken çıkarken panik atak geçiriyorum diye bana öyle iyi davrandılarki uyuduğumu anlamadm inanın.başımın altına yastık bile koydular
merhaba.ben istanbul mehmet akif ersoy kalp damar hastanesinde oldum ameliyatımı.sonuctan epey memnunum çok kücük oldu ama olsun çok rahatladım.hastane tek kelimeyle konfor açısından temizlik açısından ve personel açısından harikaydı.narkoz korkum vardı ameliyata girerken çıkarken panik atak geçiriyorum diye bana öyle iyi davrandılarki uyuduğumu anlamadm inanın.başımın altına yastık bile koydular
merhaba.ben istanbul mehmet akif ersoy kalp damar hastanesinde oldum ameliyatımı.sonuctan epey memnunum çok kücük oldu ama olsun çok rahatladım.hastane tek kelimeyle konfor açısından temizlik açısından ve personel açısından harikaydı.narkoz korkum vardı ameliyata girerken çıkarken panik atak geçiriyorum diye bana öyle iyi davrandılarki uyuduğumu anlamadm inanın.başımın altına yastık bile koydular
O hastanede estetik varmı bendede narkoz korkusu çok panık atagım var ücretlimi oldunuzmerhaba.ben istanbul mehmet akif ersoy kalp damar hastanesinde oldum ameliyatımı.sonuctan epey memnunum çok kücük oldu ama olsun çok rahatladım.hastane tek kelimeyle konfor açısından temizlik açısından ve personel açısından harikaydı.narkoz korkum vardı ameliyata girerken çıkarken panik atak geçiriyorum diye bana öyle iyi davrandılarki uyuduğumu anlamadm inanın.başımın altına yastık bile koydular