- 29 Eylül 2010
- 44
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dermoday no more hair i kullanmanı tavsiye ederim ki sadece göğüs bölgesi değil tüm vücutta çok etkili
ÇÖzÜm bulan yok yanı Şu kıllara mıllet aya Çıktı yenı gezegenler buldu Şu kıllara bı Çare bulan Çıkmadı ŞÖle acısız bıŞı sÜrsek yıkasata bıdaha hıÇ bıyerde kıl tÜy Çıkmasa ne gÜzel olur
canım o ne hiç duymadım dermoday no more hair
evet canım sakın koparma.ben de eskiden cahilce kopartırdım .sonra artmaya başladı.buna artık bir son vermeliydim.10 yıl önce iğneli epilasyon vardı.kıllar çıktıkca iğneli epilasyona gittim .üşenmedim 2 kıl için bile gittim.şimdi eser yok.ama hiç aksatmadım 1yıldan fazla sürdü...uzun sürmesine aldırma sakın.zaten bir şekilde alıyorsun o tüyleri.
etrafımdakiler gülerdi bana 2 kıl için bile gidiyordum diye.ama sonuç önemli.
gerçi şimdi lazer çıktı ama bölge olarak geniş bir alan olmadığı için ben lazer önermiyorum.
ben ayrıca koltuk altıma da iğneli epilasyon yaptırdım şimdi rahatım.elektrik atışlarına zamanla alışırsın ve dayana bildiğin derecede atış yaptır.....sorun varsa cevaplarımm.
ama ihmal etme derim.ne kadar erken başlarsan hem maddi hem de canının yanması açısından karda olursun.
Bende kendime çok kızdım ne yapıyorum diye ama iş işten çıktı. Cımbızla da aldım. Jiletle de şuan aşırı çoğaldı. Ağda yaptım çok canım yandı. Bilmiyorum ne yapacağım. Ama lazer şart. Hormon tedavisi ile birlikte lazer de olabiliyor mu acaba?
ben de bi tane var. almadım araştırdım en iyisi koparmamak. en iyisi bende su hamam otundan alıyım... deneyeyim ...kızlar kesin sonuç diye bişi diyemem bana süper geldi sizede gelirmi bilmiyorum..benimde ilk bitane uzun tüh vardı bi kopardım devamı geldi..kullandım hamam otunu sadece bi kere sürdüm eski tüyler tekrar çıktılar ama küçük ve ince çıktılar bida ellemedim bende onlara şimdi göğüs ucundaki tüylerle ilgili bi sorunum yok..
hamam otu kötü kokan bi toz aktardan alıyosun..bi iki ytl bişiy..onu kullanacağın kadarını döküyosun bişeye sonra kaynamış suyudan biraz katıp çamur kıvamına getiriyosun..uygulamak istediğin bölgeye sürüyosun..biraz bekliyosun çamur kuruyo elinle üstüne sürdüğün zaman tüyler gidiyo kendiliğinden kokmasın diyece güzelce yıkıyosun tamam..bu kullandığımız tüy dökücü kremlerin ana maddesiymi zaten hamam otu..(adamlar bizim şifalı bitkilerimizi böyle alıp neler neler yapıyolar..göğüs büyütücü haplar fln olsun)