Canım bende sonradan gögüs kenarlarımda çıktı anlamadım yani Cımbızla çektim biraz daha siyah cıktıgını farkettim. Yüzümüde cımbızla almıyorum. Ne zaman cımbızla alsam daha sert siyah çıkıyor bilmiyorum. En iyisi ağda. Sir ağda oolması şart değil.
kızlar cımbız neden çoğaltıyo
ben hep cimbızla alıyom ama çoğalıyorlar annemde eline bir parça ağda al öle çek diyo ama ben cesaret edemiyom[/QUOTE
bende de varr pol.over dan dolayı ben ağdayla aldım annem söylemişti ilk başta bende acır falan dedim ama inan ki hiç acımıyor hiç hissetmiyorsun
bendede var ve aldıkça çoğaldılar. bu sefer cımbızla kökten çektim ve karınca yumurtası sürdüm inşş fayda eder..
bende denicem..hemeeeenn...(ağda ile)alkisalkisalkis
teşekkürler kızlar,bu siteden çok şey öğrendim
Bu tüyler varsa pko mu var demek oluyo bu? Ben de de var tüy ama pko var mı yok mu bilmiyorum. Adetlerim düzenli ama..
Bu tüyleri kadın doğumcuya mı göstermek lazım kızlar
hormonlardaki dengesizlikler her zaman kendisini adet düzensizliğiyle göstermez,pko da olabilir,böbrek üstü tümör varlığıda olabilir.
geniş çaplı araştırma yapılması lazım,hem çeşitli kan-idrar tahlili hemde usg yapılmalı..
göbek,göğüs ,yüz bölgesinde tüylenme varsa mutlaka bir rahatsızlığın olabileceği akla getirilmeli,bir uzmana görünmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?