• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs kenarlarınızda tüğ varmı

Canım bende sonradan gögüs kenarlarımda çıktı anlamadım yani Cımbızla çektim biraz daha siyah cıktıgını farkettim. Yüzümüde cımbızla almıyorum. Ne zaman cımbızla alsam daha sert siyah çıkıyor bilmiyorum. En iyisi ağda. Sir ağda oolması şart değil.

sağol canm hemen ağdayla alcam kaydirigubbakcemile5

kızlar cımbız neden çoğaltıyo

bununla ilgili birkaç söylem var;
-cımbızın metal etkisi
-cımbızla kıl alırken paralel yönde çekmeye dikkat etmek gerektiği
fakat şöyle bir durum var ,hangi bölgede olursa olsun kılların programlanmış uzama miktarı/süresi var,yani diyelimki yüz kılları (alınmamış hali için söyleyecek olursak) maximum 3 ml uzuyorsa ,daha fazla uzayamaz
kıllar kökten alındığında kıl foliküllerine bir stres uygulanmış oluyor,buda daha çok hareket anlamına geliyor (kıl hücreleri hızla kendini yenilemeye başlıyor)
ip,ağda ,epilatör kılları kalınlaştırmıyor fakat cımbızın kalınlaştırdığı doğru sanırım
bu durumda akla sadece metal ilşkisi olabileceği geliyor,çünki hepsi kökten alıyor..
yinede bilimsel olmadığından bu söylemler ,sadece varsayabiliriz diyebiliyorum.

ben hep cimbızla alıyom ama çoğalıyorlar annemde eline bir parça ağda al öle çek diyo ama ben cesaret edemiyom[/QUOTE

bende de varr pol.over dan dolayı ben ağdayla aldım annem söylemişti ilk başta bende acır falan dedim ama inan ki hiç acımıyor hiç hissetmiyorsun

bende de var malesef...
birde önceden açıktı rengi,sanki cımbızla ala ala koyulaştı ya...
kökten bi çözümü yokmu .........
:1no2:

hafif var cok dikkatli bakılınca goruluyor ancak o her kadında vardır canım..tek tuk kalın tuyleride cımbızla alın

kızlarr benimde var.mecbur makinayla alıyorum hiç acımıyor ama çoğaldılar .
yalnız asıl size bişey sorcam sizce bu bizdeki bi hastalıktanmı ileri geliyor???

Bu tüyler varsa pko mu var demek oluyo bu? Ben de de var tüy ama pko var mı yok mu bilmiyorum. Adetlerim düzenli ama..
Bu tüyleri kadın doğumcuya mı göstermek lazım kızlar

Bu tüyler varsa pko mu var demek oluyo bu? Ben de de var tüy ama pko var mı yok mu bilmiyorum. Adetlerim düzenli ama..
Bu tüyleri kadın doğumcuya mı göstermek lazım kızlar

hormonlardaki dengesizlikler her zaman kendisini adet düzensizliğiyle göstermez,pko da olabilir,böbrek üstü tümör varlığıda olabilir.
geniş çaplı araştırma yapılması lazım,hem çeşitli kan-idrar tahlili hemde usg yapılmalı..

göbek,göğüs ,yüz bölgesinde tüylenme varsa mutlaka bir rahatsızlığın olabileceği akla getirilmeli,bir uzmana görünmeli...

hormonlardaki dengesizlikler her zaman kendisini adet düzensizliğiyle göstermez,pko da olabilir,böbrek üstü tümör varlığıda olabilir.
geniş çaplı araştırma yapılması lazım,hem çeşitli kan-idrar tahlili hemde usg yapılmalı..

göbek,göğüs ,yüz bölgesinde tüylenme varsa mutlaka bir rahatsızlığın olabileceği akla getirilmeli,bir uzmana görünmeli...

yüz ve göbekte yok sadece göğüste var, ama öyle çok değil.. mutlaka bir sorun habercisi mi bu?

Back