göğüs kenarlarınızda tüğ varmı

diğer yerlerdeki tüylerle yeterince uğraşıyorum bende de var çok az ama birde onlarla uğraşamam açıkçası:kedi:

bendede var ve aldıkça çoğaldılar. bu sefer cımbızla kökten çektim ve karınca yumurtası sürdüm inşş fayda eder..

ben hep cimbızla alıyom ama çoğalıyorlar annemde eline bir parça ağda al öle çek diyo ama ben cesaret edemiyom

bendede var ama kökten alıp bioder serum kullanıyorum bu daha ilk sens ama 14 gün oldu alalı ama daha hiç çıkmadı

cımbızla çekmeyin sakın acayip çoğalıyorlar

bir kaç tane olan tüylerim cımbızla alma sonucu 10 a 15 e çıkmıştı hem de simsiyah oldular

şimdi sir ağda ile alıyorum

azaldı çok şükür

evt var ama benim göğüs ortasında da vardı farkettim de beş altı tanesi acayip uzamış , niye böyle oldu ki ya:

aman bendede vardı çektim yine çıktı şimdi hamileyim tüm vücut tüylerm aşırı derecede uzadı helede çene altımdakiler ohaoldumsmile neyapcam ya kendimden soğudum

allahıma binlerce kez şükür olsun ki orda tüy yok.diğer bölgelerle uğraşmaktan imanım gevrio zaten mafoldumben siz de en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah kızlar

üf ya bende cımbızla almıştım arttı bi kaç tane dahaaaa. onlarla da uğraşıyorum şimdi ağdayla kaydirigubbakcemile3

bari agdayla alin kizlar cimbizla cekmeyin, benim allahtan gögüs kenarimda yoklar... ama cimbizlada cekmek mantikli gelmiyor, agdayla alin yada eldivenle alin sonrada limon tuzu sürün azalir, azalmasada cualmayacagi kesin, cimbiz ile cualir mazallah...

kızlar cımbız neden çoğaltıyo

Canım bende sonradan gögüs kenarlarımda çıktı anlamadım yani Cımbızla çektim biraz daha siyah cıktıgını farkettim. Yüzümüde cımbızla almıyorum. Ne zaman cımbızla alsam daha sert siyah çıkıyor bilmiyorum. En iyisi ağda. Sir ağda oolması şart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…