Göğüs kaşıntısı yardım

lilyumane

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
292
14
318
merhabalar son 10 gündür belirli aralıklarla göğüslerim kaşınıyor.öyle kötü kaşınıyor ki anlatamam.biraz sert kaşıdığım için de isilik gibi kabardı.bazı yerler kanadı.böyle bir sorunla karşılaşan var mı?ya da neden oluyodur?

aynı sorun bendede oldu hatta onunla birlikte kollarım bacaklarımda öyle kaşındı en sonunda yara oldu gögsümde dahil olmak üzere kaşıdığım yerlerde geçmeyecek şekilde iz kaldı bu yüzden gitmediğim hastane kalmadı,ilaç verdiler şikayetlerim devam ettiği için 1 tane iğne verdiler araştırdım o iğne kortizonmuş vurulduktan sonra anladım...çare oldu mu dersen hayır birşeyde bulamadılar.gögüs kaşıntım kendiliğinden geçti ama şuan sırtım ve boynum çok kaşınıyo hatta kaşıntıdan kanıyo ankarada iyi bi doktor bulursam gideceğim..allah şifa versin tatlım

cevap için teşekkürler.doktora gitmedim daha.kaşıntılar ara ara devam ediyor.bununla birlikte ağrılar da başladı göğsümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…