- 18 Ekim 2020
- 4.925
- 12.767
Allah razı olsun100 aldım kalan 31.200 Rabbim şifa versin. Bitirince alabilirsem alırım yine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun100 aldım kalan 31.200 Rabbim şifa versin. Bitirince alabilirsem alırım yine.
Allah razi olsunRabbim şafii ismiyle sifa versin insallah güzel günler hürmetine 1000 tane okurum insallah.
Çok teşekkür ederimŞimdilik 50 tane aldım bitirince gene alırım inşallah rabbim şifa versin
Teşekkür ederimBen 100 tane aliyorum.. bitirincr tekrar alirim.. Allah sifa versin
Allah razı olsun canım.Merhaba bende 100 adet aliyorum Allah acil şifa versin ..
Teşekkür ederim canım. Biz de okuduğumuz için ayrı bir yerde hesap tutuyorum bitince haber veririm.Ben de 100 tane alıyorum hesap karışmış gibi geldi, o yüzden RedGirl sen hesapla
Allah razı olsun.100 tane okudm rabbim şafi ismiyle şifa versin
500 alayım bende Rabbim şifa versin inşallah sonucu da tertemiz çıksınMerhaba arkadaşlar
Yegenimin gogusunun ucu içeri çekilmeye başlamış ve dokununca eline kitle gelmiş. Doktor 'bu kesin kanser hücresi ama iyi mi kötüyü onu sonuca bakarak anlarız sadece, duruma göre amelliyat ederiz' demiş.
15 gün sonra sonuç çıkacak onun sağlığı için 41 bin ihlas çekiyoruz. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad
İnşallah yaaaa. Allah razı olsun .500 alayım bende Rabbim şifa versin inşallah sonucu da tertemiz çıksın
Allah razı olsun canımBende şimdilik 100 tane alıyorum Allah acil şifalar versin
Allah razı olsun canım.Ben 300 tane alıyorum Allah'ım şifa versin inşallah
Merhaba arkadaşlar
Yegenimin gogusunun ucu içeri çekilmeye başlamış ve dokununca eline kitle gelmiş. Doktor 'bu kesin kanser hücresi ama iyi mi kötüyü onu sonuca bakarak anlarız sadece, duruma göre amelliyat ederiz' demiş.
15 gün sonra sonuç çıkacak onun sağlığı için 41 bin ihlas çekiyoruz. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad
Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin. Korktuğunuza uğratmasın
Teşekkür ederim, aah razı olsun.Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin. Korktuğunuza uğratmasın
100 tane okudum.