- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Cümlenizden inşallahAllah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlenizden inşallahAllah razı olsun canım
200 aldım Allah şifa versin insallah
100 aldım Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifa versin inşallah
Hepinizden Allah razı olsun sayılarınızı kaydettim.1.000 alıyorum Rabbim şifa versin
Allah şifa versin 5 bin alayım kalırsa yine alırım Rabbim korktuğunuza uğratması. benimle beraber 9300 oldu sanırım 41.000den düşerek ilerleyelim. Kalan 31700
Allah razı olsun500 tane alıyorum. Rabbim tez zamanda şafi ismi şerifiyle şifa versin
Amin canım. Allah razı olsun. İnşallah iyi huyludur.Allah şifa versin 5 bin alayım kalırsa yine alırım Rabbim korktuğunuza uğratmasın
İnşallah canımAmin canım. Allah razı olsun. İnşallah iyi huyludur.
400 aldım, kalan 33500Allah şifa versin 5 bin alayım kalırsa yine alırım Rabbim korktuğunuza uğratması. benimle beraber 7100 oldu sanırım 41.000den düşerek ilerleyelim. Kalan 33.900
Teşekkür ederim400 aldım, kalan 33500
Allah şifa versin
Ben yanlış hesaplamışım 31700 kalmış senden sonra 31300 kaldı400 aldım, kalan 33500
Allah şifa versin
Arkadaş ve akrabalarımızdan da gelen var ben bir deftere sayılarını yazıyorum. Bitince yazarım buradan yine.Sayfa sahibi kendide hesaplasında Bi yanlışlık olmasın inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alınır.Malesef şuan mazaretliyim okunmuyor diye biliyorum ama bazıları da okunur diyor bu durum hep muallak da kalıyor bende Okunuyor mu
Mezhep e göre değişiyor mesela hanifiler zikir olarak saydıkları için okunuyor.Çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alınır.Malesef şuan mazaretliyim okunmuyor diye biliyorum ama bazıları da okunur diyor bu durum hep muallak da kalıyor bende Okunuyor mu
Ben okumuyorum canım mazeretliykenÇok geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alınır.Malesef şuan mazaretliyim okunmuyor diye biliyorum ama bazıları da okunur diyor bu durum hep muallak da kalıyor bende Okunuyor mu