göğüs kanseri olanlar birbirimize yardımcı olalim

cenkeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
63
10
88
37
ben 30 yaşındayım ve 1.5 yaşında oğlum var yaklaşık 2 ay önce gömleğimi giyerken elime gelen sertlikte şüpheleniyorum hastaneye gittim Dr ilk muayenede anladı ama bana söylemedi memografi ultrason biyopsi yapıldı kötü huylu kanser tesisi koydular 2 gün içerisinde amaliyat oldum 3 tane lenf bezi alındı 1 tanesinde 0.3 mm çıktı gogus teki kitle 2.5 cm pat sonuçlarım hercb+++ tümör grand3 hormonlarla %60 %30 pozitif Dr um 4 kur kemoterapi 21 günde bir ardından 4 kemoterapi daha ama bu ilkinden farklı herceptin akıllı molekul denilen ilaçla birlikte verilecek onlardan sonra 9 kur herceptin sade verilecek Allahtan onun yan etkisi yokmuş 1 yıl bu şekilde ardından 10 yıl boyunca hormon hapı kullancakmisim şu an 2.kemoterapi aldimi tedavim nasıl ilerliyor bilgi verirmisiniz

Canım benim bol şifa, şans dilemeye geldim..
Benim annemdede vardı, ameliyat oldu, lenf bezleri alındı..
Sırasıyla kemoterapi ve radyo terapi gördü..
Şuan kontrollerinde bi sorun çikmiyor çok şükür atlattı, ayni şeyi senin içinde diliyorum..

Bendede kitleler var ve sancı yapıyor, doktorlar iyi huylu olduğunu söylüyorlar, 6 ayda bir radyolojide kontrole gidiyorum.
Bi kitlede büyüme yapınca aldirmak zorunda kaldım fakar pataloji sonucu temiz çıktı.

Rabbim korktuğumuz şeyleri yaşatmasın hiçbirimize, sağlıcakla kal..

çok geçmiş olsun anneniz ne zaman bitirdi tedaviyi

çok geçmiş olsun anneniz ne zaman bitirdi tedaviyi
2011 yılında öğrendik ve yaklaşık 1 yıl sürdü tedavisi.
Lenf bezleri alınınca sol elinde şişlikler oluştu, halada şişiyor koluna doğru, uzun süre masaj tedavisi gördü halada görüyor.

Sizde lenf bezleri alındiktan sonra o tür sorunlar oldumu?

benden çok almadılar 3 tane aldılar kolumu istediğim gibi kullanabiliyorum çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…