Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun.. Kansızlığım yok ama vitamin değerlerim düşükmüş onunla alakalı da yorum yapmadı doktorumMrb.cok geçmiş olsun.benim bir dönem göğüs kafesimde aynı senin anlattığın gibi agrım vardı ama sırtında yoktu.oyle hatırlıyorum çok geçti üstünden.o zaman benim kanım çok düşmüştü.genelde kansizligim var ama o dönem 7 lere düşmüştü. Ondan olabileceğini söylemişti doktor.kan ilaçları falan içtim.agrim geçti.kan değerlerinize baktirmissinizdir.dusuk mu acaba sizin de.
Beyin cerrahiye gitmedim ama göğüs hastalıklarına gittim akcigerimde 4mm boyutunda solid nodüller olduğu için takip ediliyorum Toraks Bt ve akciğer röntgeni çekildim ama bunları nodül takibi için çekmişlerdi kemiklerimde sorun olsa bu testlerde belli olurdu sanırım değil mi ?Beyin cerrahi ye ve gogus hastalıkları bolumune gittiniz mi? Akciğer tomografisi ve lomber mr ı cekilmesi de gerekiyor. Bunlara bakıldı mı
Gecmis olsun
Olurdu, zaten bu agrılar sebebiyle gittiniz agrı sebebi noduller olsa soylerdi drBeyin cerrahiye gitmedim ama göğüs hastalıklarına gittim akcigerimde 4mm boyutunda solid nodüller olduğu için takip ediliyorum Toraks Bt ve akciğer röntgeni çekildim ama bunları nodül takibi için çekmişlerdi kemiklerimde sorun olsa bu testlerde belli olurdu sanırım değil mi ?