Gögus İmplant Hastalığı ve FDA nın yeni açıklamaları..Slikon yaptıracaklar muhakkak aşağıdaki aciklamalari okuyun öyle karar verin..

banuares33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
1.271
552
44
Binlerce kadın risk altındayken çok geç yapılmış bir açıklama..Lütfen Slikon yaptırmadan önce Gögüs İmplant Hastalığı hakkında araştırma yapın.Slikonu olan kadınlar ufak tefek hastalıklarınızı gözardı etmeyin ilerde çok daha büyük sorunlara yol açmadan önleminizi alın..

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-08-07-02-49-11.jpg
    Screenshot_2020-10-08-07-02-49-11.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 204
  • Screenshot_2020-10-08-07-02-33-35.jpg
    Screenshot_2020-10-08-07-02-33-35.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 205
  • Screenshot_2020-10-08-07-03-22-89.jpg
    Screenshot_2020-10-08-07-03-22-89.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 205
  • Screenshot_2020-10-08-07-06-59-39.jpg
    Screenshot_2020-10-08-07-06-59-39.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 197
canim benim komplikasyonu riskleri olmayan bir ameliyat yokki. internete bademcik ameliyati riskleri diye yaz neye ugradigini sasirirsin. yada aspirin allerjisi yaz neler neler cikiyor.
en basitinden sigara direkt kanser yapiyor ama iciyoruz ( yada insanlarin yuzde 70 i bildigi halde iciyor benim gibi )
yada son bir yilda trafik kazasinda yaralananlari olenleri arastir sadece Turkiyede binlerce. o zaman yola da cikma sende hata olmayabilir. bu liste boyle gider.
çok dusunursen bu hayat gecmez :)

canim benim komplikasyonu riskleri olmayan bir ameliyat yokki. internete bademcik ameliyati riskleri diye yaz neye ugradigini sasirirsin. yada aspirin allerjisi yaz neler neler cikiyor.
en basitinden sigara direkt kanser yapiyor ama iciyoruz ( yada insanlarin yuzde 70 i bildigi halde iciyor benim gibi )
yada son bir yilda trafik kazasinda yaralananlari olenleri arastir sadece Turkiyede binlerce. o zaman yola da cikma sende hata olmayabilir. bu liste boyle gider.
Yalnız komplikasyon değil bu açiklamadakiler..her ameliyatin komplikasyonu olabilir kanama iltihap seroma gibi...burda anlatilmak istenen implantlarin sizi hasta ettiği..benim ameliyatimda komplikasyonsuz gecti ne kanama ne iltihap ne seroma..Elbette herkes yaptirip yaptirmamakta özgür zaten fda yasaklamadı henüz sadece bu zıkkımlar sizi hasta edebilir semptomlarida bunlar kutularin uzerinede sizi uyaran yazilar yazdiracağız ne haliniz varsa görün dedi..En azindan artik kadinlar basina neler gelebilecegini bilecek..

Dip not:Emin olun gogüs implant hastalığınız varsa hastanelerden cikamiyorsunuz zaten hayat gecmiyor

Binlerce kadın risk altındayken çok geç yapılmış bir açıklama..Lütfen Slikon yaptırmadan önce Gögüs İmplant Hastalığı hakkında araştırma yapın.Slikonu olan kadınlar ufak tefek hastalıklarınızı gözardı etmeyin ilerde çok daha büyük sorunlara yol açmadan önleminizi alın..
Merhabalar,
Siz sanırım Antalya’da Gökhan Özerdeme ameliyat oldunuz. Bende ona olmayı düşünüyorum fakat böyle paylaşımlarınızı görünce tereddütte kalıyorum. Ameliyat süreciniz nasıl geçti bilmek isterim.☺️

Merhabalar,
Siz sanırım Antalya’da Gökhan Özerdeme ameliyat oldunuz. Bende ona olmayı düşünüyorum fakat böyle paylaşımlarınızı görünce tereddütte kalıyorum. Ameliyat süreciniz nasıl geçti bilmek isterim.☺️
Çok sıkıntılı geçti malesef....Gokhan beyi severim oda uzuluyo ama biyerde hata var bulamadik..tercih sizin..

Merhabalar,
Siz sanırım Antalya’da Gökhan Özerdeme ameliyat oldunuz. Bende ona olmayı düşünüyorum fakat böyle paylaşımlarınızı görünce tereddütte kalıyorum. Ameliyat süreciniz nasıl
Merhabalar,
ben gökhan beye gittim silikonlarımı çıkarttırmak istiyorum diye bana okadar bilgisiz geldi ki kendisine asla ameliyat olmazdım. allerganın lenfoma vs sebebiyle fda tarafından toplatıldığını vs bile bilmiyor ben bia alcl diyorum o bana meme kanseri diyo mesela ikisi çok ayrı şeyler. mesela bana şey diyo kas altı koltuk altından pürüzlü protez konulamaz zaten diyo halbuki benimki pürüzlü koltuk altından takıldı. vs vs yani bence başka seçenekleri düşün

Evet çok kadın var bu şekilde çıkarmak zorunda kalan.. Bende ameliyat öncesinde bu bilgilere rastlamıştım. Ama buna rağmen oldum çünkü 2 çocuk emzirdikten sonra pörsümüş ve tamamen sarkık içi boş memelerlede yaşayamadım. Maalesef silikondan başka bir seçenek de yok. Ama normal dik sarkmamış göğüsleri olup sırf daha büyük olsun diye yani bir nevi keyif için silikon yitaktırmak isteyenler iki kere düşünmeli. Küçük ama dik ve diri göğüslerim olsaydı kesinlikle olmazdım. Dokum olsaydı sırf toparlattırıp bırakırdım. Keşke o şansım olsaydı. 😔

👏👏👏👏👏 Aynen antibiyotik asprin zararları diye yazın.Çok SU Dahi içmek zehirliyor.5 yıl önce silikon taktırdım keşke çok daha önce yaptirsaydim👍🖤💙💪

X