- 2 Kasım 2023
- 210
- 35
- 18
- 30
Ne güzel maşallah bizim içinde dua edin lütfenCanım benim şuan 5 haftalık hamileyim ve ben sadece göğüs ağrısından şüphelendim normalde adet gününe 1hafta kala başlardi adet olunca geçerdi ama bu kez öyle değildi dokunmayı bırak yürürken bile ağrıyordu benim ilk belirtim oydu çok şükür şuan hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve ara ara sanki adet olacakmış gibi ağrılarım oluyordu ve hala devam ediyor yani aslında aynı adet belirtisi gibiydi hiç anlamamıştim
Umarım sag saglim kucağına alırsın henüz adet görmedim gecikmedeyim 2 gün oldu ama o yüzden umutlanmiyorum bazen böyle gecikmeler yaşandığı için gogus agrimda azaldi gibi bilemedim valla bazen çok acıyor bazen dokunuyorum agrimiyor giuyo geliyo agri adet olacağım heraldeCanım benim şuan 5 haftalık hamileyim ve ben sadece göğüs ağrısından şüphelendim normalde adet gününe 1hafta kala başlardi adet olunca geçerdi ama bu kez öyle değildi dokunmayı bırak yürürken bile ağrıyordu benim ilk belirtim oydu çok şükür şuan hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve ara ara sanki adet olacakmış gibi ağrılarım oluyordu ve hala devam ediyor yani aslında aynı adet belirtisi gibiydi hiç anlamamıştim
Bencede bekle canımBende pazartesiye kadar olmazsam beklıycem ama vakit geçmiyor
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin her namazımda dualarimdasiniz Rabbim dualarımızı kabul eylesinBencede bekle canım
Çok teşekkürlerRabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin her namazımda dualarimdasiniz Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Benimde şikayetler sizinki gibi acaba sonuç nedir bizide bilgilendirirmisiniz test yaptınızmı?Umarım sag saglim kucağına alırsın henüz adet görmedim gecikmedeyim 2 gün oldu ama o yüzden umutlanmiyorum bazen böyle gecikmeler yaşandığı için gogus agrimda azaldi gibi bilemedim valla bazen çok acıyor bazen dokunuyorum agrimiyor giuyo geliyo agri adet olacağım heralde
HamileyimmBenimde şikayetler sizinki gibi acaba sonuç nedir bizide bilgilendirirmisiniz test yaptınızmı?
Yaa hayırlı olsun ne güzel sağlıkla doğsun inşallah darısı bana ve isteyen herkese olsunHamileyimm
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa hayırlı olsun ne güzel sağlıkla doğsun inşallah darısı bana ve isteyen herkese olsun
adet gecikmesi gogus agrisi başka bisi yoktu hala yokGöğüs ağrısı dışında hangi belirtileriniz vardı
Yaaa yazmıştım birisi yorum yapabilir miii bugün 5. Gecikme göğüs ağrım daha da arttı sadece ucunda varA
adet gecikmesi gogus agrisi başka bisi yoktu hala yok
Canim bi normal test al yap varsa çıkar zaten ilk idrar şart degilYaaa yazmıştım birisi yorum yapabilir miii bugün 5. Gecikme göğüs ağrım daha da arttı sadece ucunda var
Bugün erken gebelik yaptım ama negatif çıktı ayrıca göğüs ucumda da sızı vâr böyle arttı hala da adet olmadım olacak gibi de değilim. Sağlık ocağına gitmek istemiyorum pozitif görmeden :) kafam rahat aslında stres yapmıyorum herhangi bir sıkıntım yok ilâç kullanmadım heralde diyorum geç döllenme oldu çünkü ovülasyon 22 siydi biz de 2 gün değerlendirdik yarın bir gün anca çıkarCanim bi normal test al yap varsa çıkar zaten ilk idrar şart degil
Sen ne zman öğrenmiştin ve nasıl gidiyor :)Canim bi normal test al yap varsa çıkar zaten ilk idrar şart degil
Ben 3 gün gecikme ile öğrendim şuan iyi gidiyor 7 bucuk haftalığızSen ne zman öğrenmiştin ve nasıl gidiyor :)
Ay harika maşallah size Rabbim sağlikli hayırlı evlat etsin inşallah ❤Ben 3 gün gecikme ile öğrendim şuan iyi gidiyor 7 bucuk haftalığız
Gece terlemesi bendede oluyordu ekstra belirti olarak rabbim gönlümüze göre versin hepimizin inşallah arkadasimda hamile gecikmenin 10. Günüyle öğrendi anca istersen biraz daha bekle inşallah bebisin seninledirAy harika maşallah size Rabbim sağlikli hayırlı evlat etsin inşallah ❤
Ben de bugün 6. Gündeyim gecikmenin adet emaresi yok gece sıcak basmasından uyuyamadım memişler bugün düne göre daha hassas :) inşallah ben de senin gibi müjde verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?