Göğüs hassasiyeti yaşayanlar

Hamile değilim ama adetime daha var göğüslerim çok ağrıyor sağ sola yatamıyorum dokunulduğunda çok sızlıyor adetten önce hiç böyle ağrım olmamıştı ilk kez oldu o yüzden soruyorum
Ama sonuç kan testim 1.20 ve ikinci gün adet oldum yani sadece buna bakıp hamilesiniz diyemem eğer yumurtlamamisim uzerinden 11 ya da 12 gün geçmişse kaset test yapin

Belki yumurtlama gununuzdur çünkü benim göğüs ağrım yumurtlama günü başladı o gün sol kasığımda ağrı ve sanki bı balon şişip sönüyor du kasığımda
Hiç bilmiyorum bu durum cidden çok karmaşık ya anne olmak istemeyen anne olmayı hak etmeyen insanlar anne olucağına Allah’ım anne olmayı gönülden isteyenlere ver annelik duygusunu 🥺

Hiç bilmiyorum bu durum cidden çok karmaşık ya anne olmak istemeyen anne olmayı hak etmeyen insanlar anne olucağına Allah’ım anne olmayı gönülden isteyenlere ver annelik duygusunu 🥺
Biliyor musunuz bende çoğu zaman böyle düşünüyorum yani bazı insanlara bakıyorum düşüncelerine yaptiklarina kadın hamile gidip çocuğunu aldırıyor doğuyor çöpe atıyor hatta bı ara acaba bı yerlere atılan bebek benim de karşıma çıkar diye düşünüyordum çünkü kendimi bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki

Biliyor musunuz bende çoğu zaman böyle düşünüyorum yani bazı insanlara bakıyorum düşüncelerine yaptiklarina kadın hamile gidip çocuğunu aldırıyor doğuyor çöpe atıyor hatta bı ara acaba bı yerlere atılan bebek benim de karşıma çıkar diye düşünüyordum çünkü kendimi bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki
Sizi çok iyi anlıyorum bazen bende anne olamayacak mıyım diye düşünüyorum. Çok dua ediyorum her akşam yatarken elimi karnıma koyup sureler okuyorum duralar ediyorum. Allah tan Ümit kesilmez Allah olmazı bile oldurur ol der ve olur. Bunlar içimi birazda olsa ferahlatıyor Meryem suresini okuyorum. Mealini okudum cidden çok ama çok etkileyici bir sure

Sizi çok iyi anlıyorum bazen bende anne olamayacak mıyım diye düşünüyorum. Çok dua ediyorum her akşam yatarken elimi karnıma koyup sureler okuyorum duralar ediyorum. Allah tan Ümit kesilmez Allah olmazı bile oldurur ol der ve olur. Bunlar içimi birazda olsa ferahlatıyor Meryem suresini okuyorum. Mealini okudum cidden çok ama çok etkileyici bir sure
Evet ben burada bı hanımefendi paylaşmıştı bende yumurtlama problemi onda da aynı problem varmış civan perçemi aslanpençesi hayıt suyu içmiş adetin üçüncü günü başlayıp on dört gün devam etmiş ikinci ay hamile kalmış bende dün yapma ya başladım inşallah inşallah ise yarar Allah'ım in izniyle

Slm kızlar bende 4 yıl bekledim baby için ve oldu çok şükür ben ot kullandım kızlar yumurta azlığı vardı bende

Back
X