• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs hassasiyeti lütfen yardım

Göğüs regl olacağına yakın da hassaslaşır.
Benim belirtim göğüs değildi bu sefer, aşırı terleme, halsizlik, bas dönmesi ve felaketti.
Gittim eczaneye iğne vuruldum.
Göğüslerim süt dolmaya başladığında hassaslaşti.
Reglm 3 gun gecti kasikalrım ara ara agriyor karnim şiş akintim var ama tuhaf gögus uclarim geçen hafta agridi sadece oda 2 gun hatta regl olucam sandim baska bir belirtim yok burda herkes surekli gogus belirtisi yazinca benimde aklim karisti

Reglm 3 gun gecti kasikalrım ara ara agriyor karnim şiş akintim var ama tuhaf gögus uclarim geçen hafta agridi sadece oda 2 gun hatta regl olucam sandim baska bir belirtim yok burda herkes surekli gogus belirtisi yazinca benimde aklim karisti
Gebeliğin genel geçer illa şu belirri olucak diye kuralı yok ki.
Hamile olduğunu 4. Ayda 3. Ayda anlayan var.
Gebelikten şüpheleniyorsanız erken hassas gebelik testleri var alın test yapın kesin varsa çıkar.

ben en bastan bir fetal doppler almadigima pisman olmistum. vesvese yapmaya hic zaman olmayacak dopplerle bakivereceksin bebegin kalp atislatina. ikinci hamileligimde kesin alacagim bir tane.

Merhaba bu cihazlar kacinci haftadan sonra göstermeye başlıyor acaba

Gogus hassasiyetim 10.haftadan sonra basladi.Bende her gun uyandigimda yoklardim memelerimi acaba aciyolarmi diye .Acimadigi zaman korkardim bebeklere bisey mi oldu diye.Kasik agriniz da normal rahim genisliyor.

Gogus hassasiyetim 10.haftadan sonra basladi.Bende her gun uyandigimda yoklardim memelerimi acaba aciyolarmi diye .Acimadigi zaman korkardim bebeklere bisey mi oldu diye.Kasik agriniz da normal rahim genisliyor.
Geç başlasa ben de sorun etmem aslında var olupta gidince bu şekilde huzursuz oldum

Back
X