- 25 Mayıs 2022
- 1.349
- 381
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Merhaba. Hamilelikte göğüs hassasiyeti ne zaman başlar ne zaman hissederiz. Yani yumurtlama gününden ne zaman kadar sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adete 2 3 kala başladı. O yüzden regl olcam sanıyordum. Bir de reglde yaşanan göğüs ağrımdan tek fark göğüs ucu hassasiyeti vardı. Dokunamıyordum ucuna. Orda bi şüphelenmiştim.Merhaba. Hamilelikte göğüs hassasiyeti ne zaman başlar ne zaman hissederiz. Yani yumurtlama gününden ne zaman kadar sonra
Göğüs ucu hassasiyetide mi adete 2-3 gün kala başladı. Enteresan bir şekilde yumurtlamadan 3-4 gün sonra bildiğiniz dokundugumda meme ucumda hassasiyet vardı. Bana çok mümkün gibi gelmiyor ama böyle birsey olabilir mi acabaBenim adete 2 3 kala başladı. O yüzden regl olcam sanıyordum. Bir de reglde yaşanan göğüs ağrımdan tek fark göğüs ucu hassasiyeti vardı. Dokunamıyordum ucuna. Orda bi şüphelenmiştim.
Benim tam regl gününde başlamıştı. Normalde regl öncesi ağrım arada olurdu ama o ay hiçbir şekilde hassasiyet yoktu. Sadece sıcaklardı dokununcaMerhaba. Hamilelikte göğüs hassasiyeti ne zaman başlar ne zaman hissederiz. Yani yumurtlama gününden ne zaman kadar sonra
Evet oda 2 3 kala başladı. Tek şüphe uyandıran bende o oldu. Ama yine de değildir diye düşündüm çünkü çok regl benzeri ağrılarım vardı kasıklarım da ağrı belimde ağrı vesaire. Sonra reglim 2 gün gecikince test yaptım net çift çizgiyi gördüm. Bu belirtiler herkes de farklı olabilir tabi.Göğüs ucu hassasiyetide mi adete 2-3 gün kala başladı. Enteresan bir şekilde yumurtlamadan 3-4 gün sonra bildiğiniz dokundugumda meme ucumda hassasiyet vardı. Bana çok mümkün gibi gelmiyor ama böyle birsey olabilir mi acaba
Doğru haklısınız sağlıcakla kucağınıza alın inşallahEvet oda 2 3 kala başladı. Tek şüphe uyandıran bende o oldu. Ama yine de değildir diye düşündüm çünkü çok regl benzeri ağrılarım vardı kasıklarım da ağrı belimde ağrı vesaire. Sonra reglim 2 gün gecikince test yaptım net çift çizgiyi gördüm. Bu belirtiler herkes de farklı olabilir tabi.
Siz deDoğru haklısınız sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()
Normalde reglden 10 gun once, 1 hafta once, 3 gun once oluyordu kafasina gore, hepsini de uygulamaya not aldigim icin biliyorum. Bu sefer regl olamam gereken gun agri basladi benim. Herkeste farkli olur ama. Fark olarak gun gectikce ucunun kizarmasi buyumesi asiri hassaslasmasi diyebilirim normalde genel bir agri olurdu sadece.Merhaba. Hamilelikte göğüs hassasiyeti ne zaman başlar ne zaman hissederiz. Yani yumurtlama gününden ne zaman kadar sonra