Göğüs hassasiyeti hamilelikte ne zaman başlar

Merhaba. Hamilelikte göğüs hassasiyeti ne zaman başlar ne zaman hissederiz. Yani yumurtlama gününden ne zaman kadar sonra
Benim adete 2 3 kala başladı. O yüzden regl olcam sanıyordum. Bir de reglde yaşanan göğüs ağrımdan tek fark göğüs ucu hassasiyeti vardı. Dokunamıyordum ucuna. Orda bi şüphelenmiştim.

Benim adete 2 3 kala başladı. O yüzden regl olcam sanıyordum. Bir de reglde yaşanan göğüs ağrımdan tek fark göğüs ucu hassasiyeti vardı. Dokunamıyordum ucuna. Orda bi şüphelenmiştim.
Göğüs ucu hassasiyetide mi adete 2-3 gün kala başladı. Enteresan bir şekilde yumurtlamadan 3-4 gün sonra bildiğiniz dokundugumda meme ucumda hassasiyet vardı. Bana çok mümkün gibi gelmiyor ama böyle birsey olabilir mi acaba

Göğüs ucu hassasiyetide mi adete 2-3 gün kala başladı. Enteresan bir şekilde yumurtlamadan 3-4 gün sonra bildiğiniz dokundugumda meme ucumda hassasiyet vardı. Bana çok mümkün gibi gelmiyor ama böyle birsey olabilir mi acaba
Evet oda 2 3 kala başladı. Tek şüphe uyandıran bende o oldu. Ama yine de değildir diye düşündüm çünkü çok regl benzeri ağrılarım vardı kasıklarım da ağrı belimde ağrı vesaire. Sonra reglim 2 gün gecikince test yaptım net çift çizgiyi gördüm. Bu belirtiler herkes de farklı olabilir tabi.

Evet oda 2 3 kala başladı. Tek şüphe uyandıran bende o oldu. Ama yine de değildir diye düşündüm çünkü çok regl benzeri ağrılarım vardı kasıklarım da ağrı belimde ağrı vesaire. Sonra reglim 2 gün gecikince test yaptım net çift çizgiyi gördüm. Bu belirtiler herkes de farklı olabilir tabi.
Doğru haklısınız sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌷

Merhaba. Hamilelikte göğüs hassasiyeti ne zaman başlar ne zaman hissederiz. Yani yumurtlama gününden ne zaman kadar sonra
Normalde reglden 10 gun once, 1 hafta once, 3 gun once oluyordu kafasina gore, hepsini de uygulamaya not aldigim icin biliyorum. Bu sefer regl olamam gereken gun agri basladi benim. Herkeste farkli olur ama. Fark olarak gun gectikce ucunun kizarmasi buyumesi asiri hassaslasmasi diyebilirim normalde genel bir agri olurdu sadece.

Benim normalde hiç olmazdı. Aralık sonunda adet olduğumda göğüs ağrım olmuştu. Sonraki adete üç gün kala çok şiddetli göğüs ağrım oldu, dokunamayacak üstüne yatamayacak kadar. Adetim bir gün gecikince test yaptım pozitifti ☺️ hamileyim şu an 8 hafta doldu. Göğüs ağrısı neredeyse geçen haftaya kadar devam etti diyebilirim

Kızlar Ovulasyon testi yapıyprum yumurtlama çatlaması 2 gün önce bitti ama aşırı derecede gögüs uçlarım ağrıyor dokunmuyorum bile sallandıkşarında bile acı hissediyorum bböyle bişey yaşayan var mı

Bende normalde regl zamanı göğüs hassasiyeti az olurdu.Gecikme ile doğru orantılı şekilde ağrım arttı.Şuan 6. Haftadayım ve göğüslerime dokunamıyorum nerdeyse ve boyutu gözle görünür şekilde büyüdü

kızlar peki hiç kasık ağrısında artış yaşayan oldu mu? normalde benim regl olmaya yakın kramplar girer ve regl olurum ama bu ay yumurtlamadan itibaren sürekli devam eden bi rahim ağrım var. direkt kramp gibi değil daha çok yumurtalıklara yakın bölgelerde, bazen bacağa göbeğe yayılıyor ince sızı halinde. böyle bir belirti yaşayanınız var mı?

Back
X