Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri gogus gelisimi...

_aysu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
287
3
merhaba sevgili KK uyeleri...
daha once bir konu acmistim 15 yasindayim sutyen olcum 80
simdi kac yasina kadar buyuyecek goguslerim merak ediyorum ya da artik hic buyimicekmi.kac yasina kadar oluyor genelde gogus gelisimi?
yani simdiden cesitli seyler yapipta seklini bozmiyim diye...

canım genelde 17 18 den sonra buyumeye duruyor.. tabi dış faktörleri etki alanına sokmazsan aynı kalır.. bizim gibi memnun kalmazda yöntemlerle buyutmeye girişirsen o ayrıı:)benımde 80 de kaldı 85 yapmaya ugrasıom :KK70:

cevap icin tesekkurler Sinoplu57 aslinda o kadarda kucuk durmuyorlar ama yinede daha buyuk olmasini isterim ama eger daha buyuyecekse ben beklerim:KK70:
bu arada umarim sende istedigin olcuye sahip olmayi basarirsin:)

öncelikle yanlış bir bilgi verilmesini istemem göğüsler en son şeklini 20 li yaşlarda tamamlar uzmanlar ''Yaklaşan ergenliğin ilk belirtisi, dokuz ile on bir yaşları arasında meydana gelen göğüslerdeki şişmedir. Ancak göğüsler bundan sonra 7–9 yıl daha büyüme ve olgunlaşmaya devam edeceklerdir.'' diyor. yanlış bilgi vermeyin 17 yaşında gelişimn durdrğnu size km söledi yani çocuk yaşlarda nasıl olsun. adet bile 18 e kadr yolu var. bu arada site de burada ve bu gibi sitelerde bulablirsiniz Ergenlik nedir? Ergen kimdir? - [ www.anneyiz.biz ]

cnm 80 bden çok ideal bence takmana grek yok boshayallersmile

Canım daha yaşın küçük memelerin yaşına göre iyi bence hem sen hemde memelerin büyüyeceksiniz tmm mıı tatlım kafana takma büyürleropuyorumnanaktan

Ben 16 yaşındayım ölçülerim normal.Ama iki göğüs arasındaki boşluğum fazla gibi geliyor.Acaba büyüdükçe o boşluk azalır mı yoksa böyle mi kalır?

Ben 16 yaşındayım ölçülerim normal.Ama iki göğüs arasındaki boşluğum fazla gibi geliyor.Acaba büyüdükçe o boşluk azalır mı yoksa böyle mi kalır?

boşluk göğüs küçüklüğündense büyüyünce kapanabilir. ama kimi insanların göğüsleri anatomik oalrak ayrıklar. göğüsleri 85 olup çok ayrık duran kişiler de gördüm bu nedenle...

X