Merhaba arkadaşlar. Benim göğüs çevremde kıllanma var bir iki kez aldım ve artık ser sert çıkıyprum ve görüntüsü çok kötü olduğu için almak zorunda kalıyorum.
Sizlerde de böyle bir sorun var mı? yakın çevremde böyle bir sorunu olanla karşılaşmadım.
Göğüs dışında göbeğim ve göğüs aramda da kıllanma vardı doktora gidip hormonlarıma baktırdım herşey normal çıktı ancak görüntü gerçekten çok kötü ve çok rahatsız edici lazer yaptırıcam artık.
Birde kılları aldığımda yada sarartıcı sürdüğümde göğsüme göğsümde sızı hissediyorum.
Bu durumu yaşayanlar var mı acaba?
Hayır öyle bir sorunum yok.Göğüs bölgesi çok hassas ve ince derili olduğu için acıyordur canım. Bacak gibi düşünme her yerin derisi farklı. Adet düzensizliğin var mı?
Ayy bilmiyorumki yenide tekrar gitmeyi düşünüyorum ama. Sizde nasıl anlaşıldı nerenizde kıllanma var acaba?Ultrasonla bakti mi doktor pko olabilir bazen hormon degeri normal olup da pko da olunabiliyo sekil a benAyni sorun bende de ilk cildiyeye gitmistim o da kadin doguma yonlendirmisti boylelikle ogrendim
seni çok iyi anlıyorum . Birde beyaz tenliyimdir inadına kimse benden bu kadar kıl beklemez yani.Bende de var ve artık kendimi görmeye tahammül edemiyorum
Size bu tanı nasıl konuldu acaba öğrenebilir miyim? sadece ultrasonla bakması yettimi?Ultrasonla bakti mi doktor pko olabilir bazen hormon degeri normal olup da pko da olunabiliyo sekil a benAyni sorun bende de ilk cildiyeye gitmistim o da kadin doguma yonlendirmisti boylelikle ogrendim
Hamile kalmanızı engelleyen sorun ne acaba? Bekarım daha ama şimdi korktum bakBende aynıyım ve benimde hormonlar normal, pko da deilim ama hamilede kalamıyorum doktorum hiç bi sorun yok dedi, bacagımı komple alıyorum,göbegimde var, gögsümün kahverengi yerinin etrafında ve arasında var çenemde de çıkıyo epilasyon yapmaktan bıktım
Hiç bi sebep bulunamadı doktorum sebepsiz infertilite dedi, herşey yapıldı ama sebebi yok hatta geçen ay aşılama yaptırdık oda tutmadıHamile kalmanızı engelleyen sorun ne acaba? Bekarım daha ama şimdi korktum bak
Umarım çocuk sahibi olursunuz çok geçmiş olsun.Hiç bi sebep bulunamadı doktorum sebepsiz infertilite dedi, herşey yapıldı ama sebebi yok hatta geçen ay aşılama yaptırdık oda tutmadı
İnşallah canım tşk ederim.Umarım çocuk sahibi olursunuz çok geçmiş olsun.
Bende sivilce sac dokulmesi cene alti tuyleri gogus tuyu vardi evet sadece ultrasonla belli oldu pko oldugum ama adetlerim ve hormonlarim cok duzenli oldugu icin doktor seni tanilayamayiz dedi cok agir degilmisim yaniAyy bilmiyorumki yenide tekrar gitmeyi düşünüyorum ama. Sizde nasıl anlaşıldı nerenizde kıllanma var acaba?
Epilasyonda çözüm değil ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..seni çok iyi anlıyorum . Birde beyaz tenliyimdir inadına kimse benden bu kadar kıl beklemez yani.
Cok gecmis olsun peki killanma icin bir ilac verdimiBende sivilce sac dokulmesi cene alti tuyleri gogus tuyu vardi evet sadece ultrasonla belli oldu pko oldugum ama adetlerim ve hormonlarim cok duzenli oldugu icin doktor seni tanilayamayiz dedi cok agir degilmisim yani
Tesekkur ederim yok vermediCok gecmis olsun peki killanma icin bir ilac verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?