selam gizem. ben şunu söyleyebilirimki; eğer meme dokun hiç yoksa gerçekten dümdüzse yada yok denecek kadar az memen varsa kesinlikle kas altı ve kesinlikle damla olması konusunda sana fikir beyan ediyor doktorlar. Tv'lerde de çoğu doktor doğal durması için damla ve sırıtmaması içinde kasaltına koyuyoruz diyor. Ama zaten göğsün az biraz varsa kilon boyunla orantılıysa da yuvarlak takmakta sakınca bulmuyorlar. Banada 3 ay önce kas altı damla takıldı. Hee ama söyle birşey var aşırı doğal duruyor bu damlalar
(( Bende hıç doku olmadığı için üstten fırmala yok göğüslerimde yani. bunun sebebı damla olmasından da kaynaklanıyormus. E hem hıc göğsün yok diyip damla taktırıyosun hemde üstten dolgunluk olmuyor. Yanı ben sahsen 2.yi düşünüyorum şimdiden. Ama daha koca bulup evlenıp cocuk emzırdıkten sonra yaptırcam :=) Ve o zaman kesınlıkle ama kesınlıkle sırıtsın sırıtmasın kasaltı yuvarlak taktırcam. Doktorum gecen kontrole gıttıgımde 1 yıl sonra sana 450 olur dedı. Ama emzırmeden sonra yaptırırım ılerde yanı daha var. Çok yazdım gızemcım ama ozetle şöyle diyeyeim 'üstten dolgun dursun rahat dekolte giyeyım dıyosan damla taktırma benım gıbı pısman olursun'
Sadece altta dolgunluk var. Ustler sönük