Merhaba ameliyatınızı sorunsuz atlatmanıza sevindim darısı bana inş:) Bende haftaya perşembe ameliyatım var bende ömer beye olucam şimdiden inanılmaz heyecanlıyım ve korkum çok fazla...sizin sureci biraz anlatırmısınız beni neler bekliyor şimdiden çok teşekkür ederimMerhabalarrr ameliyat olmadan önce bu konuyu buradan çok okumuştum o yüzden bu süreci bende yazmak istedim. Öncelikle doktor seçimi çok önemli ben Ankarada Dr.Ömer Ekin’e ameliyat oldum. Hiç göğüs dokum yoktu ve en uygun protezi seçip yerleştirdi, bandajları çıkardığında ki mutluluğu tarif edemem olabilecek en güzel sonucu görmüştüm. Silikon bende kas altına yerleştirildi ameliyat sonrası aşırı ağrım olur diye beklerken sadece sırt ağrısı oldu bende oda sürekli yatmaktanBenden bıkmadan sorularımı cevapladığı ve mükemmel sonuç elde edip beni çok mutlu ettiği için sevgili ömer beye çok teşekkür ederim. Eğer ankarada bir doktor arıyorsanız kesinlikle görüşmenizi öneririm. Doktorunuzun verdiği güven çok önemli. Varsa sorularınız alabilirim :))
Çok geçmiş olsun.Bende bu ameliyatı olmayı çok istiyorum ve doktor arayışındayım.Hangi marka protez ve kaç cc kullanıldı ve çok özel değilse ortalama olarak fiyatlar nasıl bu doktorda ?Teşekkürler
Merhaba ameliyatınızı sorunsuz atlatmanıza sevindim darısı bana inş:) Bende haftaya perşembe ameliyatım var bende ömer beye olucam şimdiden inanılmaz heyecanlıyım ve korkum çok fazla...sizin sureci biraz anlatırmısınız beni neler bekliyor şimdiden çok teşekkür ederim
Size kaç cc takıldı peki bana ömer bey 400 dedi ama çokmu büyük olur diyede endişe ediyorum açıkcası hiç dokum da yok sayılır siz memnunmusunuz boyutundanMerhaba öncelikle hiç korkma bende çok korkarak girdim ama hiçte bir şey yokmuş. Giderken sana sakinleştirici yapıyorlar zaten kafan bi güzel oluyor :)) ameliyattan sonra bi süre yiyecek içecek yasak sonra onlar veriyor ve yürütüyorlar. Benimki kas altı oldu bugün 4.günüm kendi kendime pek kalkıp yatamıyordum desteksiz ama bugün daha iyiyim. Biraz gerginlik hissi var göğüslerde o kadar. Umarım çabuk iyileşirsin :)
Tşk ederim cvp verdiğiniz için sizede geçmiş olsun ve güle güle kullanın...Sizin mevcut dokunuz ve vücut ölçünüze göre en uygununu yapar ömer bey emin olun bence harika olacaklar şüphen olmasın. Benim hem dokum yoktu hemde aşırı minyon ve zayıf biriydim eğer olabilecek olsa bende öyle ccler isterdim ama uygun olanı 300 cc oldu :))
Meraba cnm bende bes gun once oldum ama bel agrim cok cok felaket agriyor uyuyamiyrm otramiorm dik bi sekilde acaba kas gevseticimi kullansam yakimi ne yapablrm szdede asri bel srt tutulmsi agrsi oldmuTeşekkür ederim öncelikle bugün 4.günüm biraz daha rahat hareket edebiliyorum. Mentor marka 300 cc takıldı. Ortalama 11/12 bin arası :)
Bende de sırt ağrısı çok oldu.ağrı kesici merhem volteren di sanırım ondan sürdüm.çok iyi geldi.Meraba cnm bende bes gun once oldum ama bel agrim cok cok felaket agriyor uyuyamiyrm otramiorm dik bi sekilde acaba kas gevseticimi kullansam yakimi ne yapablrm szdede asri bel srt tutulmsi agrsi oldmu