Gogus estetiği-sigara

perella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
36
12
Arkadaşlar gogus ameliyatı oncesi ve sonrası sigara içmeyi kesmeyen kimse var mı buralarda ?

Enfeksiyon belirtileri neler?

Ameliyat sonrası ilk surecte silikonun yukarı kayması gibi bir durum yasayan var mı?

kafamda deli sorular lutfennn yardımcı olun :KK43:

Arkadaşlar gogus ameliyatı oncesi ve sonrası sigara içmeyi kesmeyen kimse var mı buralarda ?

Ameliyat sonrası ilk surecte silikonun yukarı kayması gibi bir durum yasayan var mı?

Evet ameliyat öncesi son 12saate kdr içtim bunuda dr söyledim. Ameliyat sonrası içmedim (2hafta) çünkü kan toplamasını artırmasını istemedim veya ödemlerin daha gec inmesini. 😊
Evet 22 gün geçti hala dik yukarısı buda gayet tabii. Zaten 6 haftaya kdr en erken inme olur. Dr sana o zaman zaten söyler olacakları vs. 😙

Ben de içtim öncesi de sonrası hiç kötü bir durum yaşamadım çok şükğr,çok kasmıştım kötü olursam die ama kastıkça daha çok içtiğimi farkedip rahatlattjm kendimi sorun yaşamadım :KK66:

Bende oncesi ve sonrasi ictim bi sorun olmadi sükür😊
Ilk zamanlar üstte durmasi gayet normal sonradan asagi iniyor

Bende öncesi sonrası içenlerdenim, Dr kesinlikle içmemem gerektiğini söylediği için gizli gizli içtim söyleyemedim, bırakamıyorsanda son 2hafta içme dedi ama nerdee ameliyatım sabah 11deydi, hastanede yatışım yapıldığı gün indim bahçeye içtim durdum, (günde 1buçuk paket içen bi bağımlıyım malesef)gece en son 11gibi indim içtim ve erkenden uyudumki bidaha içme isteğim gelmesin.tek korkum anesteziden uyanamazsam diyeydi, dr sigara içersen anestezi kötü etkiler geç uyanmana sebep olur demişti, neyse ameliyatımı oldum, saat 13de uyanmışım kendime geldiğimde göğsümde baskı hissi vardı tonla ağırlık koymuşlar gibiydi ağrım yoktu, baya yattım öyle sonra wcye gitmek istedim eşim kalkmama yardım etti, kendim doğrulamadım haliyle, midem bulanır gibi oldu ama geçti hemen gittim yaptım, göğüslerimde sütyen vardı tepeden üst lobumu gördüğümde öyle mutlu oldum ki, geçti gitti stresli günler dedim,,,

Bikaç saat geçince çorbamı yedim içtim, ve ben hoooop bahçeye sigara içmeye,öyle yavaş yürüyordumki ağırlık hissinden ötürü bide drenleri taşımak zorundaydım, bi ara gerimi dönsemmiki dedim :KK70: ama indim içtim ve aynı yavaşlıkla yukarı çıkıp yatağıma yattım, benimde maceram böyleydi, gerçekten olmadan önce bende çok soru soruyordum burda içen varmı bırakamıyorum diye, öyle stres yapmıştımki anlatamam, ama hiçbişey olmadı, inşallah kimse de kötü şeyler yaşamaz:)

Bende öncesi sonrası içenlerdenim, Dr kesinlikle içmemem gerektiğini söylediği için gizli gizli içtim söyleyemedim, bırakamıyorsanda son 2hafta içme dedi ama nerdee ameliyatım sabah 11deydi, hastanede yatışım yapıldığı gün indim bahçeye içtim durdum, (günde 1buçuk paket içen bi bağımlıyım malesef)gece en son 11gibi indim içtim ve erkenden uyudumki bidaha içme isteğim gelmesin.tek korkum anesteziden uyanamazsam diyeydi, dr sigara içersen anestezi kötü etkiler geç uyanmana sebep olur demişti, neyse ameliyatımı oldum, saat 13de uyanmışım kendime geldiğimde göğsümde baskı hissi vardı tonla ağırlık koymuşlar gibiydi ağrım yoktu, baya yattım öyle sonra wcye gitmek istedim eşim kalkmama yardım etti, kendim doğrulamadım haliyle, midem bulanır gibi oldu ama geçti hemen gittim yaptım, göğüslerimde sütyen vardı tepeden üst lobumu gördüğümde öyle mutlu oldum ki, geçti gitti stresli günler dedim,,,

Bikaç saat geçince çorbamı yedim içtim, ve ben hoooop bahçeye sigara içmeye,öyle yavaş yürüyordumki ağırlık hissinden ötürü bide drenleri taşımak zorundaydım, bi ara gerimi dönsemmiki dedim :KK70: ama indim içtim ve aynı yavaşlıkla yukarı çıkıp yatağıma yattım, benimde maceram böyleydi, gerçekten olmadan önce bende çok soru soruyordum burda içen varmı bırakamıyorum diye, öyle stres yapmıştımki anlatamam, ama hiçbişey olmadı, inşallah kimse de kötü şeyler yaşamaz:)
canım valla yasadıklarımı birebir anlatmışsın ameliyattan 3-4 saat sonra ben de basladım malesef.. bugun 20 gun oldu hala iciyorum sukurler olsun hic bir sıkıntım yok :)

Merhabalar, sigaraya mi bağliyim bende suanki yaşadığım sıkıntımı bilemedim kizlar☹️ sizlere danışmak istedim. Benim 7ay dolucak ameliyatımı olalı ben. 5 ay önce tam iyileşmeden covid olmuştum, sonrasinda sadece sag göğsümde hemen dikis yerlerinde kızarıklık, kaşıntı yanma, sivilce oluştu. Antibiyotik hap ve krem kullandim düzeldi. Suan yine tekrarladi bi 10 cm kadar uzaklıkta baska bir sivilce ve kızarıklık aynı şekilde. Moralim cok bozuldu tekrarladığı icin. Yani demek istediğim ben ameliyattan bir hafta sonra sigaraya başladım, doktorum icebilirsin dedigi icin. Acaba ondan dolayimi düzenli olarak enfeksiyon oluşuyor benim sağ göğsümde? 😔Ve napabilirim neden oluşuyor bir fikriniz varmiiiii

X