Hayriyecemal Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2020 336 95 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Hayriyecemal #1 Hanımlar hem çok istediğiniz bir ameliyat hemde bir okadar korktuğunuz bir panik atağınız var mı böyle olanlar var mı yardım
Hanımlar hem çok istediğiniz bir ameliyat hemde bir okadar korktuğunuz bir panik atağınız var mı böyle olanlar var mı yardım
D Doktor hanim Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2020 326 823 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Hayriyecemal #2 Bence psikolojik destek al çok rahatsizsan.
Hayriyecemal Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2020 336 95 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Hayriyecemal #3 Doktor hanim .!.: Bence psikolojik destek al çok rahatsizsan. Genişletmek için tıkla... Aslında son 3 aydır evde kalmanın etkisi var sporcuyum ve antrenörümde fakat hiç uzun süremezden kalmadım yağ oranım düştü göğüslerim küçüldü içleri boşaldı birden amaliıyata karar verdim ve panik atak başladı olum korkusu ve kaygı bozuklukları
Doktor hanim .!.: Bence psikolojik destek al çok rahatsizsan. Genişletmek için tıkla... Aslında son 3 aydır evde kalmanın etkisi var sporcuyum ve antrenörümde fakat hiç uzun süremezden kalmadım yağ oranım düştü göğüslerim küçüldü içleri boşaldı birden amaliıyata karar verdim ve panik atak başladı olum korkusu ve kaygı bozuklukları