- Konu Sahibi mmblackrose
-
ARKADASLAR sılıkon yaptırmayı düşünüorum ancak doktor konusunda hiç bir bilgiye sahip degılım.....yaptıranlardan yardım beklıorum...ben konyada oturdugum için malesef muaynehane muaynehane gezemiorum....düşündüğüm il istanbul çünkü bu işin en başarılı ili herhalde...öyle düşünüorum.......bildiğiniz ve önerdiğiğnz dr olursa lütfen yazın.....=)şutarafagitti
bailes aylin hanım acaba kaça yapıor ?bu konuda bir fikrin varmı ?
bi bak istersen
bence erkek cerrahlar daha iyi yapıyor.Gördüklerime bakarak bu yorumu yapıyorum valla.
ARKADASLAR sılıkon yaptırmayı düşünüorum ancak doktor konusunda hiç bir bilgiye sahip degılım.....yaptıranlardan yardım beklıorum...ben konyada oturdugum için malesef muaynehane muaynehane gezemiorum....düşündüğüm il istanbul çünkü bu işin en başarılı ili herhalde...öyle düşünüorum.......bildiğiniz ve önerdiğiğnz dr olursa lütfen yazın.....=)şutarafagitti
arkadaşım konyada prof.dr.nedim savacı var ,neden düşünmedin ,bilmiyorum,ben yaptırmadım gerçi ama yaptığı burunlardan gördüm süperdi, memeyi bilemem.... ben 2hafta önce hem meme büyüttüm hem liposakşın oldum,narkozalmadan, yeminle söylüyorum ağrı duymadan,drensiz şahane bi operasyon geçirdim, emzirdikten sonra boşalan memelerim şuan taş gibi, muhteşem görünüyolar,,,bunları kime mi borçluyum? bu ülkenin eniyi estetik cerrahınaR.TUĞRUL TURAN a. turkbayragi
jaleseker, Nazmi bey kaça yapıyor, bilgin varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?