Göğüs dikleştirmede en iyi cerrah ??

reny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
74
0
Aramızda gögüs dikleştirme ameliyatı olmuş olan arkadaşlara soruyorum. ne kadar iz kalıyor ??

Göğsün altında T şeklinde küçük bir iz kalıyormuş canım
ben de olmadım ama düşünüyorum.

merhabalar,
ben 2 sene once Istanbula geldim, gogus diklestirme ameliyati oldum. DOktorum Yakup Avsar'di.
Ilk cocugumu emzirdikten sonra guzel goguslerim cok sarkmisti ve prikolojimi bozuyordu. Ameliyat olmayi ne kadar istedigimi tahmin edemezsiniz. Cok arastirdim, internetten falan. Hem param hem de cesaretim yoktu. Belcikada oturuyorum, burada gogus estetigi cok pahali.
Neyse fazla uzatmayacagim, goguslerim cok guzel oldular. Agridimi diye sorarsaniz, narkozun etkisinden 2-3 gun kendime gelemedim. Agri vardi ama hafif agrikesici haplarla idare ettim.

Bir ay once ikinci bebegimi dogurdum, hamilelikte dogal olarak goguslerim de etkilendi, yumusadi. Emzirmiyorum.
Simdi her gun buz koyuyorum, iyi geliyormus.

Her kese simdiden bol cesaret diliyorum. Mutsuzsaniz yaptirin, ama emin degilseniz yaptirmayin.

Ha bu arada benim amelyatin izleri yok denecek derecede...

dıkkat ettim göğüs dikleştirme tecrübesi fazla yok neden?lütfen sılıkon değil sadece dıkleştırenler,tecrübelerınızı yazarmısınız,benım ıkı arakadaşım göğüs küçültme oldu,akaşam kakara kıkırı,herkesın ağri eşiği bir olmuyor,şahıt oldum yanı gördüm birebir,ınanamadım,benım dayanıklılık gücüm yok nerdeyse ya:KK43:(

Merhaba, ben 1 yil kadar once ciddi bir kararla hem burnum hem memelerim icin bir operasyon oldum. Tabii bu karari vermek cok zordu. Daha once memelerine silikon protez taktiran bir arkadasimin tavsiyesiyle doktorum Serkan Dinar'a gittim. Zaten kendisiyle konusmaya basladiktan sonra icim rahatladi, arkadasimin neden bu cerrahi siddetle tavsiye ettigini anladim. Bi kere cok guleryuzlu, rahat, pozitif biri. Netice olarak kendisi beni ameliyat etti. Burnum kargadan farksizdi ama yeni yaptigi burundan gercekten cok memnun kaldim. Hep o ekrandaki burunum yapili diye avaz avaz bagiran tipte bir burun olacaguindan korkardim ama bu endiselerim yersiz cikti, burnumun eski halini bilenler bile ne kadar dogal oldugunu soyluyorlar. esas memelerim dogumdan sonra epey bosalmis ve sarkmisit, kendisiyle gorusurken diklestirme niyetindeydim ama bana anlattiklarindan sonra protezin daha iyi olacagina karar verdim ve cok iyi etmisim:) Esim su anda bunca yildan sonra sanki bana baska bir guzel bakiyor:) kendime guvenim arti. Bu arada memelerime yapilan islem icin memelerimin altinda yaklasik 2 cm minik kesi yapidli ve onlarda estetik dikildigi icin simdi dogru durust izi bile gozukmuyor. zaten o kadar guzel gorunen goguslerimi 2 santimlik ize bin kere tercih ederim. Ben hem ameliyatlarimdan hem doktorum dan cok memenun kaldim ilgilenen arkadaslarima da bir kez olsun doktoruma ugrayip fikir almalarini oneririm. Zaten islak kavitasyon diye bir uygulamalari var yakinda dogum sonrasi gevseyen ve hafif sismanlamis gobegim icin lokal uygulanan bu yontem icinde doktoruma gidicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 5 gun once Serdar Eren e gogus diklestirme ameliyati oldum
Gogus diklestirme ameliyati esnasinda sarkik ince deri alindigi icin gogus kuculuyor,kuculmemesini isteyeneler benim gibi implantta koyduruyor
areola cevresinde ve vertikal bir scar var, izler gecicek,sislikler hemen iniyor buz yaptikca
ameliyat 3 saat surdu
sabah banyo yaptim,banyo sonrasi bornoz giydigimde goguslerim sutyensiz sutyenli gibi cok guzel gozukuyorlar, inanilmaz bir his buuu
bu ameliyati olan cok insan var, mastopexy diger adi, internette bolca arastirin

Gogus diklestirme ameliyati esnasinda sarkik ince deri alindigi icin gogus kuculuyor,kuculmemesini isteyeneler benim gibi implantta koyduruyor
areola cevresinde ve vertikal bir scar var, izler gecicek,sislikler hemen iniyor buz yaptikca
ameliyat 3 saat surdu
sabah banyo yaptim,banyo sonrasi bornoz giydigimde goguslerim sutyensiz sutyenli gibi cok guzel gozukuyorlar, inanilmaz bir his buuu
bu ameliyati olan cok insan var, mastopexy diger adi, internette bolca arastirin

öncelikle senın adına çok sevındım,geçmiş olsun,ALLAH şifa versin,serdar eren çok pahalı bır doktor:KK43: evet haklısın,küçülüyr,ama ben onu göze alıyorum,silikonu alamıyorum

ameliyat 3 saat surdu

gecmis olsun..güle güle kullan,birde fiyatini ve hastaneyi yazarsan memnun olurum..sanirim dr´ndan memnunsun

bombacim merak ettigim birde kas altimi kas üstümü oldun ? cok deri alindimi sende ve bu ameliyat hamilelik sonrasimi ?

serdar eren sadece Acibadem Maslak hastanesinde yapiyor, otel gibi hastane, cok rahat ediyorsunuz
9.000 Euro odedim ben, ama eger implant konmasaydi sanirsam 7.000 Euro olurdu.
Implant kas altina kondu.Serdar ERen kendi Almanya daki kliniginde ozel olarak uretiyor.KAs altina konan dogal oluyor
Kas ustu cok top top duruyor
Tam 1 hafta oldu, ne agrim kaldi, ne sislik, ne morluk.Goguslerim cok dogal duruyor.
Haftaya dikislerim alincak
Herkese tavsiye ederim

ha bu arada 29 yasindayim, evli degilim
cocukla alakasi yok dedi dr, sutbezlerine dokunulmuyor, isteigin gibi dogurabilirsin ilerde dedi. gogus formum da bozulmazmis, bozulmasi icin 40 kilo alip vermeliymisim ki mumkun degil

serdar eren sadece Acibadem Maslak hastanesinde yapiyor, otel gibi hastane, cok rahat ediyorsunuz
9.000 Euro odedim ben, ama eger implant konmasaydi sanirsam 7.000 Euro olurdu.
Implant kas altina kondu.Serdar ERen kendi Almanya daki kliniginde ozel olarak uretiyor.KAs altina konan dogal oluyor
Kas ustu cok top top duruyor
Tam 1 hafta oldu, ne agrim kaldi, ne sislik, ne morluk.Goguslerim cok dogal duruyor.
Haftaya dikislerim alincak
Herkese tavsiye ederim

cevabin icin tskler cnm ..vuuu baya tuzlu fiyatlar burdaki en ünlü drlar bile o fiyattan daha olumlu fiyata yapior acikcasi sasirdim tr de bu fiyata...gögüs diklestirme ve protez icin trde aldigim fiyatlar 6000 tl civarindaydi acikcasi 7000-9000 euro baya tuzlu :S bende aslinda dr nebilde karar kilmistim ama yaptigi bir op resimde hosuma gitmeyen bir sonuctan dolayi vaz gectim gibi..suan dr arastirmasini yapiyorum tekrar ne yazikki..cek cumhuriyetine kadar acildim suan doktor seciminde...hakimda hayirlisi:Saruboceq:

merhaba arkadas ben 5ay önce ameliyat oldum hem burnumu hemde gögsümden, Dr. Fatih Dagdelende
bende yurtdisindan tavsiye geregi güzel ümitlerle gitdim, ve simdi hic memun diyilim ne burnum nede gögüslerim hosuma gidiyor, gögüslerimi diklestirdim ama sol meme sagdan cok farkli... ve izler gögüz etraflarindan al asa dogru, vallah bilmiyorum hangi dr. güvenilecek !! sana bol sans dilerim umarim seni iyi dinleyip anlayan bir doktor bulursun selamlar...

merhaba arkadas ben 5ay önce ameliyat oldum hem burnumu hemde gögsümden, Dr. Fatih Dagdelende
bende yurtdisindan tavsiye geregi güzel ümitlerle gitdim, ve simdi hic memun diyilim ne burnum nede gögüslerim hosuma gidiyor, gögüslerimi diklestirdim ama sol meme sagdan cok farkli... ve izler gögüz etraflarindan al asa dogru, vallah bilmiyorum hangi dr. güvenilecek !! sana bol sans dilerim umarim seni iyi dinleyip anlayan bir doktor bulursun selamlar...

slm oezgen..fatih dagdeleni bende medyalardan hep basarili olarak gördüm ama arastirmalarim tipki senin dedigin gibi genelde bir memnuniyetsizlik yasayan arkadaslarla noktalandi ki bu sitedede baya memnun kalmayan bayanlar var.Senin adina üzüldüm gercekten, insan ne ümitlerle yaptirmaya kalkiyor ve sonuc tadmin edici degilse hem maddi hemde sonuc olarak yipratici tabiki.
ama yinede positif düsün belki daha oturur yerine

oezgencim sen diklestirmede protez taktirdinmi ?
birde sana bunu bildirme gereginde his ettim kendimi BUGÜN Dr.Fatih Dagdelen(hasta kordinatörünü arayip tam adresi alabilirsin) Stuttgartta fatos hanimin mekaninda sana cok uzak degilse istersen git bir görüs derim,sikintini sonucun seni tadmin etmedigini bildir ve sana bir alternativ göstersin, ve kontrolünüde olur belki daha rahat olursun

Serdar Bey'i ben de çok merak ediyorum. fakat sanırım muayenesi ücretliymiş. ben de silikon düşünüyorum ama muayene ücretli olduğu ve çok ciddi uçık amliyat fiyatı gelme riskini düşünüyorum. sonuçlardan da memnun olan insanları araştrıyorum açıkcası. çünkü çok fazla insan göremedim Serdar Bey'e ameliyat olan.

Serdar Bey'i ben de çok merak ediyorum. fakat sanırım muayenesi ücretliymiş. ben de silikon düşünüyorum ama muayene ücretli olduğu ve çok ciddi uçık amliyat fiyatı gelme riskini düşünüyorum. sonuçlardan da memnun olan insanları araştrıyorum açıkcası. çünkü çok fazla insan göremedim Serdar Bey'e ameliyat olan.

sosyete ve ünlülerın doktoru,o camıadan araştır,çokk bulursun,ama bır ünlü ile mahkemelelik,buurn estetiğnden,ben bır roğartajını okumuitum,7-8 yıl önce,çok idealist,ama burnu havada,bırazda bana zengın gelsin hesabı,basıyor fıyata

Silivri devlet hastanesinde bir doktor hakkında çok olumlu duyumlar aldım,bilgisi olan var mı? Devlet hastanelerinde çalışan iyi cerrahlar da varmış,göğüs dikleştirme,ve burun ameliyatlarını devlet hastanelerinde yaptırıp memnun kalan arkadaşlar varsa yazabilirseniz çok mutlu olurum :) Benim problemim iriliğinden kaynaklı yerçekimine karşı koyamamış, şiddetli sırt ağrısı yapan göğüslerim ve çocukluğumda kırılan ve kemiği kayan, tek tarafından nefes alamadığım burnum http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/buyrunnnnn.gif

X