Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 5 gun once Serdar Eren e gogus diklestirme ameliyati oldum
Gogus diklestirme ameliyati esnasinda sarkik ince deri alindigi icin gogus kuculuyor,kuculmemesini isteyeneler benim gibi implantta koyduruyor
areola cevresinde ve vertikal bir scar var, izler gecicek,sislikler hemen iniyor buz yaptikca
ameliyat 3 saat surdu
sabah banyo yaptim,banyo sonrasi bornoz giydigimde goguslerim sutyensiz sutyenli gibi cok guzel gozukuyorlar, inanilmaz bir his buuu
bu ameliyati olan cok insan var, mastopexy diger adi, internette bolca arastirin
ben 5 gun once Serdar Eren e gogus diklestirme ameliyati oldum
Gogus diklestirme ameliyati esnasinda sarkik ince deri alindigi icin gogus kuculuyor,kuculmemesini isteyeneler benim gibi implantta koyduruyor
areola cevresinde ve vertikal bir scar var, izler gecicek,sislikler hemen iniyor buz yaptikca
ameliyat 3 saat surdu
sabah banyo yaptim,banyo sonrasi bornoz giydigimde goguslerim sutyensiz sutyenli gibi cok guzel gozukuyorlar, inanilmaz bir his buuu
bu ameliyati olan cok insan var, mastopexy diger adi, internette bolca arastirin
serdar eren sadece Acibadem Maslak hastanesinde yapiyor, otel gibi hastane, cok rahat ediyorsunuz
9.000 Euro odedim ben, ama eger implant konmasaydi sanirsam 7.000 Euro olurdu.
Implant kas altina kondu.Serdar ERen kendi Almanya daki kliniginde ozel olarak uretiyor.KAs altina konan dogal oluyor
Kas ustu cok top top duruyor
Tam 1 hafta oldu, ne agrim kaldi, ne sislik, ne morluk.Goguslerim cok dogal duruyor.
Haftaya dikislerim alincak
Herkese tavsiye ederim
merhaba arkadas ben 5ay önce ameliyat oldum hem burnumu hemde gögsümden, Dr. Fatih Dagdelende
bende yurtdisindan tavsiye geregi güzel ümitlerle gitdim, ve simdi hic memun diyilim ne burnum nede gögüslerim hosuma gidiyor, gögüslerimi diklestirdim ama sol meme sagdan cok farkli... ve izler gögüz etraflarindan al asa dogru, vallah bilmiyorum hangi dr. güvenilecek !! sana bol sans dilerim umarim seni iyi dinleyip anlayan bir doktor bulursun selamlar...
Serdar Bey'i ben de çok merak ediyorum. fakat sanırım muayenesi ücretliymiş. ben de silikon düşünüyorum ama muayene ücretli olduğu ve çok ciddi uçık amliyat fiyatı gelme riskini düşünüyorum. sonuçlardan da memnun olan insanları araştrıyorum açıkcası. çünkü çok fazla insan göremedim Serdar Bey'e ameliyat olan.