- 22 Mart 2015
- 490
- 683
-
- Konu Sahibi lolabunny__
Valla saydığın isimleri duymadım canım nerede ki bu dr lar?? Düzelir tabiki dr sonucunu beğenmediğin bir operasyon için risk alıpta düzelir yada düzeltirim kelimeleri kullanmazlar çözümü zor olsa.. Dikiş izlerini düzelttiklerini biliyorum çünkü hiççç dert etme bence izleriniInsallah canim birak ya deriyide buzushturuyor,yaslanma yapiyor :).
Napsam bilemiyorum,doktorlara resim atiyorum,biri cok kotu ama duzelticez,dert etmeyin diyor.Digeri ise bundan daha iyi olur ama mukemmel olmaz diyor.
su an kafamda Ercan Karacaoglu ve Fuat Yuksel var,sizce memede hangisi daha basarili lutfen yardim edin kizlar
Istanbulda canim,dikis bi yandan asimetri obur yandadn,e byutme var.Zor bi meme.Bunlarin ikisinde kaldim simdi karar veremiyorumama bu ayin icinde karar vemrmem lazim ki gelen ay olsun bitsin.Sonra foruma konu acacam bas bas bagricam,basimdan gecen herseyiValla saydığın isimleri duymadım canım nerede ki bu dr lar?? Düzelir tabiki dr sonucunu beğenmediğin bir operasyon için risk alıpta düzelir yada düzeltirim kelimeleri kullanmazlar çözümü zor olsa.. Dikiş izlerini düzelttiklerini biliyorum çünkü hiççç dert etme bence izlerini
Benimde durumum senden farksız değil ama sen bir operasyon geçirmişsin ikincisini tekrar olmak can sıkıcı olsa da eminim istediğin gibi olcaktır. Ne istediğini ne beklediğini biliyorsun dr bu konuda seni tatmin edecek açıklamayı yapacaktır.. Benim durum vahim. Mememin içinde kocaman bir kemik var dikleştirme büyük bir ihtimal areoladan olacak, nasıl olacak aklım ermiyor. Daha bekarım süt kanallrıma zarar gelsin istemiyorum artı tenis antrenörüyüm las altı olursa işimi uzın bir süre yapamıcam ama mememin üstü boş kas üstü zaten olmaz falanlarrrr filaaannlaarrr geceleri uyku yok yani anlayacağınIstanbulda canim,dikis bi yandan asimetri obur yandadn,e byutme var.Zor bi meme.Bunlarin ikisinde kaldim simdi karar veremiyorumama bu ayin icinde karar vemrmem lazim ki gelen ay olsun bitsin.Sonra foruma konu acacam bas bas bagricam,basimdan gecen herseyi.Benim gibi arayis icine dusen insanlar bilgilensin sonra.Bak gece yarisina kadar memelerle urasiyorum,icim disim meme oldu
Canim bence kas alti yap,1 ay kadar ara verirsin isine,ben sahsen kas ustu taraftari deilim,cunku onu tutan sadece bir deri oluyor,o protezin koseleri belli olabilir,ve cabuk sarkiyor,biraz uzun ara verirsin ama olmasi gerekti gibi olur,ben oyle dusunuyorum tabi sen bilirsin.sut kanallarina zarar gelmez doktor isini biliyosa tabi,korkmaBenimde durumum senden farksız değil ama sen bir operasyon geçirmişsin ikincisini tekrar olmak can sıkıcı olsa da eminim istediğin gibi olcaktır. Ne istediğini ne beklediğini biliyorsun dr bu konuda seni tatmin edecek açıklamayı yapacaktır.. Benim durum vahim. Mememin içinde kocaman bir kemik var dikleştirme büyük bir ihtimal areoladan olacak, nasıl olacak aklım ermiyor. Daha bekarım süt kanallrıma zarar gelsin istemiyorum artı tenis antrenörüyüm las altı olursa işimi uzın bir süre yapamıcam ama mememin üstü boş kas üstü zaten olmaz falanlarrrr filaaannlaarrr geceleri uyku yok yani anlayacağın
Dr la tlf da konuştuğumuzda kas altı yaparız demişti zaten ben realself diye bir site var orada gördüm sarkık memelere birde kas üstü yapmışlar resmen aşğıya sarkmış protezde , memenin ucunda duruyordu.. Bizim türk hekimler vallhi prof gibi hepsi, yurt dışında estetik Ameliyatı olunmazCanim bence kas alti yap,1 ay kadar ara verirsin isine,ben sahsen kas ustu taraftari deilim,cunku onu tutan sadece bir deri oluyor,o protezin koseleri belli olabilir,ve cabuk sarkiyor,biraz uzun ara verirsin ama olmasi gerekti gibi olur,ben oyle dusunuyorum tabi sen bilirsin.sut kanallarina zarar gelmez doktor isini biliyosa tabi,korkma
Canim duzelecek tabi,hemde cok guzel olacak,soyle gosunu gere gere yuriceksin tam manasinda.Dr la tlf da konuştuğumuzda kas altı yaparız demişti zaten ben realself diye bir site var orada gördüm sarkık memelere birde kas üstü yapmışlar resmen aşğıya sarkmış protezde , memenin ucunda duruyordu.. Bizim türk hekimler vallhi prof gibi hepsi, yurt dışında estetik Ameliyatı olunmazdr um çok tatlı anlaşmazlık yaşamayacağız inşallah o da işini iyi yapacak güvenmekten başka çarem yok zaten eninde sonunda olacak o ameliyet , o memeler düzelecek arkadaş
E elizeliz meRhaba. Ercan beyi taniyorum. Ilk gogus ile adi duyulmus bir docent kendisi. 1 sene once kasustu silikon koyuldu bana baska hekim tarafindan. Kk dan ercan beyi buldum. Silikonlar eylul de degisecek kasalti olacak. ercan beye ben guvendim. Kendisine ameliyat olan cok hanim var. sizin sorununuzu kolay halledecegini dusunuyorum. Cok da insanidir. Gorusmenizi tavsiye ederim. Hayirlar olsunInsallah canim birak ya deriyide buzushturuyor,yaslanma yapiyor :).
Napsam bilemiyorum,doktorlara resim atiyorum,biri cok kotu ama duzelticez,dert etmeyin diyor.Digeri ise bundan daha iyi olur ama mukemmel olmaz diyor.
su an kafamda Ercan Karacaoglu ve Fuat Yuksel var,sizce memede hangisi daha basarili lutfen yardim edin kizlar