- 4 Nisan 2015
- 239
- 47
-
- Konu Sahibi lolabunny__
Ne duymak istiyorsun ki bende olucam dikleştirme+protez. Bu konuda epey bi araştırma yaptım yardımcı olabilirim sadece sorun ne onu belirtmemişsingogus dikleştiren arkadaşlar acil yazabilir mi
Benim ankarda yüksel kankay dr um. Benim aslında protrzle de toparlanabilir ama meme başından dikleştirme de istiyorum. Areola denilen kahverengi alandan olacak protezde oradan koyulacak yani iz sadece meme ucunda olacak. Lolipop yada ters T şeklinde izlerde kalabiliyor ama o sarkıklığın derecesine göre.. Benimki aslında yalancı sarkma yani meme içindeki yağ dokuları gidince oluştu kilo vermeden dolayı..Canım ablam Olmayı düşünüyo fakat doktor konusunda kararsız . Sen kime olmayı düşünüyosun İstanbul mu
Canim,Istanbulda mi olacaksin,bende senle ayni kaderi pylasiyorum.Doktor karari aldin miNe duymak istiyorsun ki bende olucam dikleştirme+protez. Bu konuda epey bi araştırma yaptım yardımcı olabilirim sadece sorun ne onu belirtmemişsin
Buyur canim,ben oldum ama tekrar olacam.Sor istedinigogus dikleştiren arkadaşlar acil yazabilir mi
Ben ankara da olucam dr um belli cnm sadece 16sında karar vericez nasıl olacağına kac cc olacak ve kesiler nasıl olacak. Fotoğraf yükledim seni izlemeye alayım şuanki durumuna bakabilirsin..Canim,Istanbulda mi olacaksin,bende senle ayni kaderi pylasiyorum.Doktor karari aldin mi
Sen ikinci dikleştirmeyi mi olacaksın?? İlkinden neden memnun değilsin?Canim,Istanbulda mi olacaksin,bende senle ayni kaderi pylasiyorum.Doktor karari aldin mi
Evet,ikinci olacaim cunu ilkinde silikon kullanmadim,kendi dokum var diye ama 6 ay sonra yavas yavas doku asagya inmeye basliyor,meme ucu yukarda kaliyor,birde benim izlerim cok kotu.Diklestirme ameliyati burun ameliyati gibi cok beceri gerektirir.Silikon takmak kolay saglam memeye,ama memeyi sekillendirmek zor bir is.Sen ikinci dikleştirmeyi mi olacaksın?? İlkinden neden memnun değilsin?
Fazla sarkamn yok daha irice bi protezle diklestirmedende duzelebilir bence.Ben ankara da olucam dr um belli cnm sadece 16sında karar vericez nasıl olacağına kac cc olacak ve kesiler nasıl olacak. Fotoğraf yükledim seni izlemeye alayım şuanki durumuna bakabilirsin..
Çok az meme ucuyla da olsa dikleştirme olsun istiyorum.. Protezde oradan koyulur, zaten lolipop tarzı bir dikleştirme olmaz sanırım çünkü benim dokum yok fazla protez gerekiyor bakalım 16sında belli olacak.. Senin izler nasıl peki dikleştirmen nasıl yapıldı?? Bende yalancı sarkma var sanırım. Meme başı alt kıvrımın üstünde kalıyor. Birinci evredeki sarkmaya bile benzemiyor.. Üst dokusu kalmadı belki üstü de dolrsa problem kalkr ortadan ama meme başı yukarı baksın istediğim için üstten yarım ay şeklinde bir dikleştirme istiyorum..Fazla sarkamn yok daha irice bi protezle diklestirmedende duzelebilir bence.
Benim izlerim ters T,cok pismanim silikon kullanmadan bu ise kalkistigim icin.Memem dogal olsun istiyordum,dokum vardi.Al sana doal meme simdiÇok az meme ucuyla da olsa dikleştirme olsun istiyorum.. Protezde oradan koyulur, zaten lolipop tarzı bir dikleştirme olmaz sanırım çünkü benim dokum yok fazla protez gerekiyor bakalım 16sında belli olacak.. Senin izler nasıl peki dikleştirmen nasıl yapıldı?? Bende yalancı sarkma var sanırım. Meme başı alt kıvrımın üstünde kalıyor. Birinci evredeki sarkmaya bile benzemiyor.. Üst dokusu kalmadı belki üstü de dolrsa problem kalkr ortadan ama meme başı yukarı baksın istediğim için üstten yarım ay şeklinde bir dikleştirme istiyorum..
Canım çok geçmiş olsun yahu ikinci ameliyat senin için daha kolay olur aslında dikleştirme iki aşamalı olursa daha iyi sonuç alınır deniyor belki sadece protezle düzeltebilir şeklini iyi bir dr.. Önce dikleştirmeyi öneriyor çoğu dr sonra protezi. Zaten dikişleri zorlardı protez .. İyi bir dr bence halleder üzme kendini.Benim izlerim ters T,cok pismanim silikon kullanmadan bu ise kalkistigim icin.Memem dogal olsun istiyordum,dokum vardi.Al sana doal meme simdi,cok kotu oldu hem memem kuculdu hem izler hem sekil berbat,ameliyatan once daha berbatti ama izler yoktu hic olmazsa,ya duzeltilemicek bisey deil ama dogru doktor lazim.
Bence evet meme basindan biraz sakincasi yok zaten kesi olacak ordayarim deil butun olur..
Sonradan izlere dovme yapiliyor ten rengiyle ayni olsun diye.
Yok canim ben izlerimi de yenilensin istiyorum yamuk yumuk,hele birtanesi meme altinda deil yukariya geliyor,onu doktor demisti gel duzelteyim o cok kolay meme altina girecek dedi,lokal anesteziyle ama gitmedim.Zaten ora 7 saat yol,oraya gideceme istanbula gidip yenien olurum dedim,oyle canim ama iste Istanbuldada doktor bulmak yani aman aman cok zor ya,iletisim zor,fiyat almak bi konusmak bile okadar zor.Sitelerinde fiyat listesi yapip,galeri koysalar o kadar bos konusmalari gecmis olacaklar ki.Neden bu boyle deil anlamadim gittiCanım çok geçmiş olsun yahu ikinci ameliyat senin için daha kolay olur aslında dikleştirme iki aşamalı olursa daha iyi sonuç alınır deniyor belki sadece protezle düzeltebilir şeklini iyi bir dr.. Önce dikleştirmeyi öneriyor çoğu dr sonra protezi. Zaten dikişleri zorlardı protez .. İyi bir dr bence halleder üzme kendini.
Tekrar komplike bir ameliyat olacaksın anlaşılan ama olsun tecrübelisin hiç olmazsa bu konuda. Ben bugün ameliyat günümü aldım dr dan 20nisan.. Ama bir sorunum var ben sigara içiyorum ve bunu erkek arkadaşım da dahil herkes bıraktım diye biliyor.. Ama bırakamadım . Zamanda daraldı 13gün var ben napıcam bana anesteziyi yapacak kişi de erkek arkadaşımın arkadaşı offfYok canim ben izlerimi de yenilensin istiyorum yamuk yumuk,hele birtanesi meme altinda deil yukariya geliyor,onu doktor demisti gel duzelteyim o cok kolay meme altina girecek dedi,lokal anesteziyle ama gitmedim.Zaten ora 7 saat yol,oraya gideceme istanbula gidip yenien olurum dedim,oyle canim ama iste Istanbuldada doktor bulmak yani aman aman cok zor ya,iletisim zor,fiyat almak bi konusmak bile okadar zor.Sitelerinde fiyat listesi yapip,galeri koysalar o kadar bos konusmalari gecmis olacaklar ki.Neden bu boyle deil anlamadim gitti
Yoktu canim benim sigara icmem oyle tiryaki deilim,istersem birakirim.Uyusturucu kullandiniz mi diye soruyor.yolculuk yaparken basiniz donuyor mu,kilo fln,sigarayi hatirlamiyorum sordu mu diye.Ama uzun zaman ictim dersin ayni kapiya cikiyor zarari.Ama canim sigarayi birakman iyi yaralar daha guzel ilesiyormus ameliyattan sonra.Benle ameliyat olan bi kiz vardi 40 kiloydu ameliyattan uyanir uyanmaz sigarasini yakrti,bide kalkip geziyodu,silikon yeniledi.Sastim kaldim.Iste insandan insana deisiyor herseyTekrar komplike bir ameliyat olacaksın anlaşılan ama olsun tecrübelisin hiç olmazsa bu konuda. Ben bugün ameliyat günümü aldım dr dan 20nisan.. Ama bir sorunum var ben sigara içiyorum ve bunu erkek arkadaşım da dahil herkes bıraktım diye biliyor.. Ama bırakamadım . Zamanda daraldı 13gün var ben napıcam bana anesteziyi yapacak kişi de erkek arkadaşımın arkadaşı offfsenin sigara gibi bir derdin var mıydı
Benim içtiğim de sigara sayılmaz 1 nikotin ince sigaralardan içiyorum toplam pakette 20nikotin var normal bir sigaraya kıyaslarsan 2 sigara oluyor.. Onu da bırakıyorum ara ara ama stresten mi neden şuan bırakamıyorum aksi gibiYoktu canim benim sigara icmem oyle tiryaki deilim,istersem birakirim.Uyusturucu kullandiniz mi diye soruyor.yolculuk yaparken basiniz donuyor mu,kilo fln,sigarayi hatirlamiyorum sordu mu diye.Ama uzun zaman ictim dersin ayni kapiya cikiyor zarari.Ama canim sigarayi birakman iyi yaralar daha guzel ilesiyormus ameliyattan sonra.Benle ameliyat olan bi kiz vardi 40 kiloydu ameliyattan uyanir uyanmaz sigarasini yakrti,bide kalkip geziyodu,silikon yeniledi.Sastim kaldim.Iste insandan insana deisiyor hersey
Bilmem bana da acaip geldi,aslinda bana sormadi uyusturucuyuda yandaki o dedim kiza sormus,herhalde kullaniyo gibisine gelmis :).Canim benim de oyle basim donuyo sigara icince demek ondan oluyormus,vucut atiyor nikotini.Bende o yuzden biraktim bide oksuruk yapiyodu bende.Benim içtiğim de sigara sayılmaz 1 nikotin ince sigaralardan içiyorum toplam pakette 20nikotin var normal bir sigaraya kıyaslarsan 2 sigara oluyor.. Onu da bırakıyorum ara ara ama stresten mi neden şuan bırakamıyorum aksi gibivücudum da çabuk atıyor nikotini sabah içmesem kahValtıdan sonra öğlene doğru içsem başımı döndürüyor.. Sigara içenleri bilmiyorum ama uyuşturucu madde kullananlara narkoz işlemiyor diye biliyorum.. Sigara içenlere de fazla narkoz veriliyor normal bir insana göre ..
Evet nikotin normalde 48saatte atılıyor vücuttan. sadece katran vb şeyler ciğerlerde kalıyor o da bir yıldan önce temizlenemiyor.. kandaki nikotinin etkisi geçtiğinde temizlendiğinde oksijenleşiyor ve sen bir tane sigara içince aniden akciğerlerden kana karışıyor o da baş dönmesi elde ayakta uyuşma niğde bulantısı yapıyor.. İyiki bırakmışsın.. Bana da vesile olur inşallah bu ameliyatBilmem bana da acaip geldi,aslinda bana sormadi uyusturucuyuda yandaki o dedim kiza sormus,herhalde kullaniyo gibisine gelmis :).Canim benim de oyle basim donuyo sigara icince demek ondan oluyormus,vucut atiyor nikotini.Bende o yuzden biraktim bide oksuruk yapiyodu bende.
Birakamazsan bari azalt,yavas yavas birakirsin sonra
Insallah canim birak ya deriyide buzushturuyor,yaslanma yapiyor :).Evet nikotin normalde 48saatte atılıyor vücuttan. sadece katran vb şeyler ciğerlerde kalıyor o da bir yıldan önce temizlenemiyor.. kandaki nikotinin etkisi geçtiğinde temizlendiğinde oksijenleşiyor ve sen bir tane sigara içince aniden akciğerlerden kana karışıyor o da baş dönmesi elde ayakta uyuşma niğde bulantısı yapıyor.. İyiki bırakmışsın.. Bana da vesile olur inşallah bu ameliyat