cnm evlilik yaşına daha çok var yıllarca sarkık ve çatlak göğüslerinle mutsuz yaşicana ol çok mutlu olucan kesin silikon ameliyatı ortalama 5000 dikleştirme daha uygun olur yaşında uygun yinede iyi bir estetik dr görüş o seni daha iyi aydınlatır artık yeni tekniklerle süt kanallarına daha az zarar geliyor bence ol düşünme bile cnm
mutlu olmak icin sakin duslerini erteleme,neyi yapmak istiyorsan onu yap cunki hayata bir kez geliyoruz hersey bizim icin daha guzel yasam icin.
merhaba arkadaşlar, ablalar
benim derdim büyük ya
85 kilodan 61 kiloya inince göğüslerim sarktı hemde feci şekilde, çatlaklar da cabası.
üstelik henüz 18 yaşındayımgöğüslerim büyük, o konuda sıkıntım yok ama sarkık
maddi durumumuz iyi o konuda hiçbi sorun çekmem ama 10.000 gibi uçuk rakamlar da vermem.
bu yaşta göğüs dikleştirme ameliyatı yaparlar mı, malum evlilik çocuk emzirme.. şu an aman emzirmem olur biter diyorum ama belki pişman olurum ilerde, sorun olur mu ki
Bi de aydında oturuyorum ve burda yapan yok sanırım, varsa da pek iyi olduğunu sanmıyorum. İzmire yol göründü sanırım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
baya bi karışık anlattım gibi ama heycan yaptım
Gögüs bir genc kiz icin cok tabii önemli, ama ailenin onayini almadan birseye kalkisma, nede olsa ameliyat bu.
Insallah hersey istedigin gibi olur.
bu operasyonu bu yaşta ve cocuk sahibi olmadan yaptırman bence sakat ilerde cocuk emziremezsin cünki süt bezlerinde gidecek ufaltırken ama sadece dikleştirmek istiyosan memeye dokunmadan iyi araştır derim zararı yoksa yaptır ilerde pişman olacak bişey yapma canım daha yaşında cok ufak sporla felan belki toparlayabilirsin
canım ben seni çok iyi anlıyorum çünkü 2 sene önce senin yaşındayken kafama çok takmıştım, sosyal hayatı çok etkiliyor, kendime güvenim tamamen gitmişti. dr.a da gittim egzersiz yapmayı dene toparlanır demişti ve evet toparlandı da tamamen olmasa bile. çok iyi düşünmelisin bunun bir de doğumu, emzirmesi falan var. ben Allah izin verirse 2 doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum doğumdan önce yaptıracak olsam emzirdikten sonra yine sarkma olur mantıklı düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?