Kas üstü ve hafif sarkiklik mevcuttuNeden bu kadar sarktı peki. Kilo mu verdiniz? Kas üstü mü yapıldı?
Kas üstü sarkma yapabilir demişti doktorum bana. Dual plan yapmayı tercih etmişti.Kas üstü ve hafif sarkiklik mevcuttu
Mrb benim size sorum olacaktı protes göğüs sonrası meme dokusu nasıl oluyor zmnla meme kıvamını alıyor mu yoksa protez olduğu belli oluyor mu siz memnun musunuz sarkiklığı saymazsak eğerSlm arkadaşlar iki yıl önce kombine göğüs büyütme karın germe oldum kas üstü motiva 355 CC ama sarktı çünkü baştan sarkikti önümüzdeki günlerde dikleştirme olucam ama iz konusundan kafam karışıyor psikojimi etkilerini diye özelden görsel atabilirim veya sizin için de uygunsa deneyimi olan arkadslar görsel rica etmek isterim fikirlerinizi deneyimlerinizi lütfen paylasirmisimniz
Ödemeler en geç 1 yıl sonra gidiyor kas üstü daha yumuşak ve doğal oluyor proteze göre de değişebiliyor kas altı daha sert ve ağrılı görüntü olarak silikon olduğu anlasiliyor benimkileri doğal sanıyorlardı bnde sarkma vardı Dr protezle gideceğini söyledi ama iki yıl sonunda durum bu iz konusunda üyelerden yorum bekliyorumMrb benim size sorum olacaktı protes göğüs sonrası meme dokusu nasıl oluyor zmnla meme kıvamını alıyor mu yoksa protez olduğu belli oluyor mu siz memnun musunuz sarkiklığı saymazsak eğer
Yani genel olarak memnunsunz dimiÖdemeler en geç 1 yıl sonra gidiyor kas üstü daha yumuşak ve doğal oluyor proteze göre de değişebiliyor kas altı daha sert ve ağrılı görüntü olarak silikon olduğu anlasiliyor benimkileri doğal sanıyorlardı bnde sarkma vardı Dr protezle gideceğini söyledi ama iki yıl sonunda durum bu iz konusunda üyelerden yorum bekliyorum
Kas altı olsaydım bndeki mevcut sarkiklik kas ile birlikte göğüs kilifini doldururdu diye tahmin ediyorum bu şekilde ikinci operasyona gerek kalmazdı belki ama yeni protez konmak kas zarı için fiyatlar çok yüksek maddi manevi kayıp her türlü bana iki seçeneğim var iz yada kas zarı altı ve kas kesilmesi fiyatların bu denli yüksek oluş sebebi bana söylendiği protezler ve ameliyathanelerin saatlik kiralarından dolayı oldugu çok iyi araştırmak lazım bu yüzden durumu olan ismi ön plana çıkmış Dr fiyat bakmaksızın istediği veya ona mutsuzluk veren şeyden bir şekilde kurtuluyor peki ya maddi gücü olmayanda uygun fiyatlı işinde iyi Dr arayışı içine giriyor buda eksik işleme sebeb oluyor ben fiyat yüzünden birazda kas üstü yapan Dr u seçtim kas altı öneren doktorlarin fiyatları o zamn yüksek gelmişti şimdi dahada fazla ,60 70 80 binlerden bahsediliyor karın germe örneğin oldum ben ama yaş itibariyle veya beslenmenize dikkat etmezseniz yine kesi yerinden kilo alıyorsunuz durum eskiye dönebiliyor bende sezeryen göbeği vardı göğüsle birlikte kombine olmuştum karın germe den mrmnunum ama dikkat ediyorum beslenmeme kilo almamaya çalışıyorum yani anlatmak istediğim genelde göğüs dogru Dr müdahalesiyle 5 10 yılı bulabilir her hangi bir kapsül farklı bir komplikasyon vs olmazsa karın için dikkat etmek gerekli burun da bir defaya mahsus doğru doktor seçimiyle doğru operasyonla bir defaya mahsus ömürlük ... Üst giz kapağı badem göz bunlar doğru doktor doğru işlem ve cilt kalitesi ile 3 ila 5 yıllık ömürlük olabilecek sanırım tek operasyon burun benim deneyimim sevgiler herkezeYani genel olarak memnunsunz dimihep kas altı daha iyi diye duyuyordum son zmnlarda kas üstü demeye başladılar sizden birebir duymak daha iyi oldu
Ve aman aman bir sarkiklığı yok benve goguslerinizin ama illa yaptıracam diyorsanız yaptırın tabi
Yani genel olarak memnunsunz dimihep kas altı daha iyi diye duyuyordum son zmnlarda kas üstü demeye başladılar sizden birebir duymak daha iyi oldu
Ve aman aman bir sarkiklığı yok benve goguslerinizin ama illa yaptıracam diyorsanız yaptırın tabi
Fiyatlar baya baya ucukmus ama sorunsuz olsun istiyorsak parayida gözden çıkarmak gerekir evet bende istiyorum ama önce parayı bulmam lazmKas altı olsaydım bndeki mevcut sarkiklik kas ile birlikte göğüs kilifini doldururdu diye tahmin ediyorum bu şekilde ikinci operasyona gerek kalmazdı belki ama yeni protez konmak kas zarı için fiyatlar çok yüksek maddi manevi kayıp her türlü bana iki seçeneğim var iz yada kas zarı altı ve kas kesilmesi fiyatların bu denli yüksek oluş sebebi bana söylendiği protezler ve ameliyathanelerin saatlik kiralarından dolayı oldugu çok iyi araştırmak lazım bu yüzden durumu olan ismi ön plana çıkmış Dr fiyat bakmaksızın istediği veya ona mutsuzluk veren şeyden bir şekilde kurtuluyor peki ya maddi gücü olmayanda uygun fiyatlı işinde iyi Dr arayışı içine giriyor buda eksik işleme sebeb oluyor ben fiyat yüzünden birazda kas üstü yapan Dr u seçtim kas altı öneren doktorlarin fiyatları o zamn yüksek gelmişti şimdi dahada fazla ,60 70 80 binlerden bahsediliyor karın germe örneğin oldum ben ama yaş itibariyle veya beslenmenize dikkat etmezseniz yine kesi yerinden kilo alıyorsunuz durum eskiye dönebiliyor bende sezeryen göbeği vardı göğüsle birlikte kombine olmuştum karın germe den mrmnunum ama dikkat ediyorum beslenmeme kilo almamaya çalışıyorum yani anlatmak istediğim genelde göğüs dogru Dr müdahalesiyle 5 10 yılı bulabilir her hangi bir kapsül farklı bir komplikasyon vs olmazsa karın için dikkat etmek gerekli burun da bir defaya mahsus doğru doktor seçimiyle doğru operasyonla bir defaya mahsus ömürlük ... Üst giz kapağı badem göz bunlar doğru doktor doğru işlem ve cilt kalitesi ile 3 ila 5 yıllık ömürlük olabilecek sanırım tek operasyon burun benim deneyimim sevgiler herkeze