Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık iki hafta sonra burun ve göğüs dikleştirme ameliyatı olacağım. büyütme küçültme gibi bir çok alanda bilgi çok fazla fakat sadece dikleştirme çok az. ben de burda deneyimlerimi paylaşmak istedim..
Ohh bee heyacanla beklediğim operasyon sonunda oldu. Öncelikle doktorum adeta bir sanatçı gibi nakış nakış işledi beni.. ameliyat öncesinde o kadar bilgilendirip harika bir şekilde telkinlerde bulununca, iğneden bile korkan ben sanki hiç ameliyat olmayacakmışım gibi hazır hissettim kendimi..
Ameliyat günü sabah erkenden tetkilerimin yapılması için , karar verdiğimiz hastaneye gittim, oradaki çalışanlarda çok şefkatli idi. Bebek gibi giydirip hazırladılar beni.
Burun ve Göğüs dikleştirmeyi aynı anda oldum, saat 8:30 gibi operasyona başlandı, önce göğüslerim sonra burnum yapıldı ve genel anestezi altındaydım. Uyandığımda anne şefkati ile ayılmamı bekleyen bir hemşire ile birlikte odama gittik.
Benim yanımda refakatçi yoktu, tek başımaydım, ama doktorun tekniği sayesinde ne göğsümde ne de burnumda herhangi bir acı hissetmedim.