2 hafta önce göğüs dikleştirme ameliyatı oldum. zannediyorum korsenin yanlış yerleştirilmesi ve sık olması sonucu göğüs altlarımda katlar, çizgi oluşmuş ve biri diğerinin 1 cm üzerinde. bu durum da göğüslerimin asimetrik görünmesine yol açıyor bu katları yok etmenin bir yolu var mı ? zamanla yok olmaz gibi de görünüyorlar?? ne yapacağım ben ya tekrar bir revizyon falan mı gerekir acaba?? help please!!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
göğüs dikleştirme asimetri :(
- Konu Sahibi balzamik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?2 hafta önce göğüs dikleştirme ameliyatı oldum. zannediyorum korsenin yanlış yerleştirilmesi ve sık olması sonucu göğüs altlarımda katlar, çizgi oluşmuş ve biri diğerinin 1 cm üzerinde. bu durum da göğüslerimin asimetrik görünmesine yol açıyor bu katları yok etmenin bir yolu var mı ? zamanla yok olmaz gibi de görünüyorlar?? ne yapacağım ben ya tekrar bir revizyon falan mı gerekir acaba?? help please!!
Cok gecmis olsun :) insallah hizli bir iyilesme surecin olur.. Sadece diklestirme mi yapildi sana detaylari tam paylasirsan daha iyi anlayip bildiklerimizi sana aktaririz. Bana da 1,5 ay once diklestirme ve protez yerlestirme operasyonu yapildi kolay bir surec oldugu soylenemez ama su an cok sukur iyiyim. Asagidaki linkte benim konumu paylastim bir goz at istersen senin durumuna yakin mi incelemis olursun. Benim sana onerim doktorunla tum sorununu paylasman en saglikli bilgiyi o verecektir neticede. Tekrar gecmis olsun bol istirahat et bu sekilde iyilesmen hizlanir.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...y-meme-estetigi-ameliyati-2013e-bes-kala.html
Cok gecmis olsun :) insallah hizli bir iyilesme surecin olur.. Sadece diklestirme mi yapildi sana detaylari tam paylasirsan daha iyi anlayip bildiklerimizi sana aktaririz. Bana da 1,5 ay once diklestirme ve protez yerlestirme operasyonu yapildi kolay bir surec oldugu soylenemez ama su an cok sukur iyiyim. Asagidaki linkte benim konumu paylastim bir goz at istersen senin durumuna yakin mi incelemis olursun. Benim sana onerim doktorunla tum sorununu paylasman en saglikli bilgiyi o verecektir neticede. Tekrar gecmis olsun bol istirahat et bu sekilde iyilesmen hizlanir.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...y-meme-estetigi-ameliyati-2013e-bes-kala.html
doktoruma telefonda sordum azarlandım kaç gün geçti ameliyat üzerinden göğüslerin şekil alması için 3 ay hatta 6 ay geçmesi lazım dedi. benim derdim göğüslerimin şiş olması, şekilsiz olması değil birinin dikişlerinin üzerinde, göğüs katının oluşması. korsem gelmiş sanırım dikişlerin üzerine göğüs katı orada oluşmuş diğerinde dikişlerin altında olması gereken yerde. bu durum bir göğüsümü diğerine göre küçük gösteriyor ve göğüs çizgisi biri diğerinin ve hakkaten canım çok sıkkın düzelmeyecek gibi duruyor
bu arada dikleştirmenin yanı sıra kas üstü silikon da yerleştirildi hakkaten çok mutsuzum ben ya (
Kendini mutsuz etme, henüz gerçekten çok erken.. Senin kesin ne şekilde yapıldı? Doktorum kim? Konunu baştan sona anlat istersen topiğinde bu şekilde benzer durumda olan herkes kendi tecrübelerini paylaşır sen de fikir edinmiş olursun. Genelde ilk anda herkesin az ya da çok memnuniyetsizliği oluyor ama emin ol zamanla şekillendikçe olumsuz düşüncelerden kurtuluyorsun. Umarım senin için de öyle olur
Kendini mutsuz etme, henüz gerçekten çok erken.. Senin kesin ne şekilde yapıldı? Doktorum kim? Konunu baştan sona anlat istersen topiğinde bu şekilde benzer durumda olan herkes kendi tecrübelerini paylaşır sen de fikir edinmiş olursun. Genelde ilk anda herkesin az ya da çok memnuniyetsizliği oluyor ama emin ol zamanla şekillendikçe olumsuz düşüncelerden kurtuluyorsun. Umarım senin için de öyle olur
ayceyy öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler. benim kesim vertikal skar yani göğüs ucundan aşağıya doğru uzanan çizgi şeklinde yapıldı. umarım düzelir ama hiç düzeleceğe benzemiyor belki diyorum şekil alınca daha iyi görünebilir şu halinden biraz daha iyi. tamamen talihsizlik ve dikkatsizlik işte ( ayrıca senin topic ini okudumda 3 günden itibaren korse kullanmaya başlamışsın ben uyandığımda korse takılıydı yani ameliyat sonrası takılmış. keşke sargı yapılsaydı falan ama keşkelerle olmuyor ki
Bende 26 aralıkda gögüs dikleştirme ameliyatı oldum ama hala düzelemedim kaşıntım bitmedi... insanın doktoruda yardım etmiyor parayı alıp ameliyatı yapana kadar bazı doktorlar .... umarım ilerde düzelir izler geçsin diye hangi kremi kullanıyorsunuz bana yazabilirmisiniz???contrapex jel bana cok kasıntı yapdıda (
ayceyy öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler. benim kesim vertikal skar yani göğüs ucundan aşağıya doğru uzanan çizgi şeklinde yapıldı. umarım düzelir ama hiç düzeleceğe benzemiyor belki diyorum şekil alınca daha iyi görünebilir şu halinden biraz daha iyi. tamamen talihsizlik ve dikkatsizlik işte ( ayrıca senin topic ini okudumda 3 günden itibaren korse kullanmaya başlamışsın ben uyandığımda korse takılıydı yani ameliyat sonrası takılmış. keşke sargı yapılsaydı falan ama keşkelerle olmuyor ki
Tatlim benim de meme cevresi ve dikey kesi, doktorum 1 sene icinde tamamen izlerin gececegini soyledi. Biraz sabirli olmak gerekiyor nihayetinde operasyon gecirdik hemen iyilesmesi icin gercekten bir mucize gerekir :)) Bu arada senin korseden kastin sporcu sutyeni mi acaba? Benim 3 gun kalin bandajla sargiliydi ucuncu gun direnlerim alindi, bandaj cikarildi kucuk seritler halinde bantlar yapistirildi. Ben ucuncu gunden sonra sporcu sutyeni kullandim ve hala kullaniyorum. Moralini bozup doktorunla ters dusmemeni oneririm sana en cok yardim edebilecek, tecrubeli kisi yine doktorun olacak. Ortada su an bir sorunun varsa soruna degil cozume odaklanmalisin bunu da en iyi doktorunla yapabilirsin :))
Bende 26 aralıkda gögüs dikleştirme ameliyatı oldum ama hala düzelemedim kaşıntım bitmedi... insanın doktoruda yardım etmiyor parayı alıp ameliyatı yapana kadar bazı doktorlar .... umarım ilerde düzelir izler geçsin diye hangi kremi kullanıyorsunuz bana yazabilirmisiniz???contrapex jel bana cok kasıntı yapdıda (
Operasyon tarihimiz ayni gunmus :)) gecmis olsun gule gule saglikla kullan Doktorum bana ScarEx JEL verdi, kullandigim andan itibaren kasinti gecti, eczacinin dedigine gore izleri yok etmede en etkili kremmis :))
"Hastaya guler yuz hekime saygi" her iki taraf ta kendine hatirlatmali :)
Tatlim benim de meme cevresi ve dikey kesi, doktorum 1 sene icinde tamamen izlerin gececegini soyledi. Biraz sabirli olmak gerekiyor nihayetinde operasyon gecirdik hemen iyilesmesi icin gercekten bir mucize gerekir :)) Bu arada senin korseden kastin sporcu sutyeni mi acaba? Benim 3 gun kalin bandajla sargiliydi ucuncu gun direnlerim alindi, bandaj cikarildi kucuk seritler halinde bantlar yapistirildi. Ben ucuncu gunden sonra sporcu sutyeni kullandim ve hala kullaniyorum. Moralini bozup doktorunla ters dusmemeni oneririm sana en cok yardim edebilecek, tecrubeli kisi yine doktorun olacak. Ortada su an bir sorunun varsa soruna degil cozume odaklanmalisin bunu da en iyi doktorunla yapabilirsin :))
evet ameliyattan çıktığım da sporcu sütyeni üzerimdeydi. izleri bile farketmiyorum can sıkıntısından umrumda bile değiller şu an o kadar maalesef sanırım çözüm diğer bir ameliyat bakalım
bu arada benim doktorum da contractubex verdi scarex ve activ'm adlı silikon bantları tavsiye etmişlerdi