- 7 Şubat 2008
- 549
- 3
-
- Konu Sahibi ekrkebkafk
kızlar ben avonun kremini kullandım ama çok da işe yaradını söyleyemem. yine de ısrarla her banyodan sonra sürüyorum.sürünce biraz sertleşip şaha kalkıyorlar,ya da bana öyle geliyo:) bilmiyorum... ya napcaz bu kavunları. korkumdan sütyensiz duramıyorum,ya yerçekimi bir gün onları alır giderse benden:))))))
kızlar ben avonun kremini kullandım ama çok da işe yaradını söyleyemem. yine de ısrarla her banyodan sonra sürüyorum.sürünce biraz sertleşip şaha kalkıyorlar,ya da bana öyle geliyo:) bilmiyorum... ya napcaz bu kavunları. korkumdan sütyensiz duramıyorum,ya yerçekimi bir gün onları alır giderse benden:))))))
Kizlar gogus diklestirici ne bilmiyorum ama..
Benimde dogumdan sonra sarkma oldu..
Ben sutyen aldim goguslerimi dimdik ve kucuk gosteriyor..
Cok memnunum isteyene marka veya resim koyabilirim..
(yanlis anlamayin sutyenin resmini hehehe )
blackkk_pearl,
ben de bu aralar böyle bir ürün kullanmak istiyorum ama karar veremedim. stherb'in ürünlerine baktım ama çok pahalılar ve iki ürünü birlikte kullanmanızı tavisye ediyorlar. Sen ne kadar sürede sonuç aldın secret garden ile? ve sonuç kalıcı oldu mu?
1 bucuk ay kullandim ve annem esim herkes gozle gorulur bir sekilde sonucu farketti..bunyeden bunyeyede degisiyor olabilir....
bence sonuc mukemmel ve kalici...:içelim:
kara uzum cekırdegı tozu kullanın
canım verebilir misin kullandığın kremin adını ya tabikide sütyenler dik gösteriyo benim derdim göğüslerimin düzelmesi eşim alay ediyo daha ilk çocukta bu hale geldi göğüslerin diyo ben estetik bile düsündüm ama iz bırakıyo estetik nolur kesin çözüm alanlar yazsın ilacın adını bende araşturıyorum kızlar hadi bakalım yardım edelim birbirimize hem ben daha 20 yasındayım çok üzülüyorum valla bide estetik fiyatlarından haberi olan var mı :çok üzgünüm:
arkadaşlar bende fulirim yağ kullanıyorum 3 kutudayım henüz bir değişiklik yok kutu bitsin almiycam artık büyütmedi 1 santim bile hamilelikten dolayı yumuşamıştı göğüslerim sonuç sıfır bende botabella almayı düşünüyorum acaba işe yarıyormu gerçekten
kızlar yaa bence yağsız masaj yapınnn