hadi erkekleri hallettik çanak tutan kadınları napıcaz onlara daha sinir oluorum öyle giyinirse basına gelir tabi vs. diyenlerBu nasıl bir zihniyettir ya,insanlar şimdi şunu anlamaktan acizler bir erkeğin içi çürükse ister başın kapalı olsun yine yapacağını yapar. Artık her tecavüz-taciz haberlerinin sanki kadının da suçu varmış gibi yorumlanmasından iğreniyorum. Bu ülkeye cinsel eğitim şart,belki 30 sene sonra bu problemi aşarız.
Onlara hiç girmiyorum bile sinirlerim iyice bozuluyor,hemcinsine saygı duymayan bir kadın kendine de saygı duymuyordur,Allah ıslah etsin böylelerini.hadi erkekleri hallettik çanak tutan kadınları napıcaz onlara daha sinir oluorum öyle giyinirse basına gelir tabi vs. diyenler
bir kadına kendi yaşam alanını savunmanın yolunun baska kadınların yasam alanını savunmadan gectiği anlatılmalı,neye inanırsak inanalım inançlarımızın da özgürlüğümüzün de teminatı bu. kadınlar düzelirse erkekler zaten düzelirOnlara hiç girmiyorum bile sinirlerim iyice bozuluyor,hemcinsine saygı duymayan bir kadın kendine de saygı duymuyordur,Allah ıslah etsin böylelerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?