• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs dekoltesine bilet yok!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Köklü firma Metro Turizm’de bir süre önce Muğla'dan İstanbul'a giden üniversite öğrencisi bir genç kız, yolcu otobüsünde görevli muavinin kendisi uyurken mastürbasyon yaptığını ve yüzüne boşaldığını ifade etmiş, Gebze’de durdurulan otobüsteki muavin tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
gggg.jpg

Genç kızın yüzündeki, kıyafetindeki ve koltuğun üstündeki sperm örnekleri alındı.

Bu olay ülke gündemine bomba gibi düştü.

Bir anda Metro Turizm karşıtı kampanyalar başladı, şirket yerden yere vuruldu.

Kocaeli’deki Metro Turizm yazıhanesi de bu durumdan olumsuz etkilendi.

Vatandaşların sürekli olarak ağır ithamlarla yüklendiği yazıhane çalışanları olayın sorumlusu olmamalarına rağmen eleştirilerle karşı karşıya kaldı.

Çalışanlar canından usanmış olacak ki geçtiğimiz gün akıllara durgunluk veren bir olaya imza atmış…

Modern giyimli bir kadın, Metro Turizm’in İzmit Otogar’da bulunan yazıhanesine giderek otobüs bileti almak istemiş.

Kadın yolcu yazıhane çalışanlarına muavin olaylarını hatırlatarak ufak da bir tepki göstermiş.

Bu tepkiye sinirlenen çalışanlar kadına, “Böyle dekolte giyinince biz sorun yaşıyoruz. Sana bilet milet yok. Git başka firmadan bilet al” demiş.

Duydukları karşısında adeta şoke olan talihsiz kadın yazıhaneden ayrılmış…

Metro Turzim’in İzmit Otogar’da bulunan yazıhanesi İzmitli bir işadamı tarafından işletiliyor.

Yazıhane çalışanları Metro Turizm’de yaşanan muavin skandalıyla ilgilerinin olmadığını belirtiyor, vatandaşların kendilerine tepki göstermemelerini rica ediyor...

Muavin olayı bir süre sonra unutulacaktır.

Ancak Metro Turizm çalışanları önceki akşam yaşanan ‘dekolte’ tartışması gibi konulara dikkat etmeli.

http://www.bizimkocaeli.com/haber/guncel/gogus-dekoltesine-bilet-yok!/161438.html

Orda çalışan adamlar metro turizmin yüzü sonuçta insanlar tepkilerini kişiliklerine değil firmaya gösteriyor bu yüzden insanları alttan almak zorundalar. Ve bu dekolte meselesi Cidden iğrenç olmuş. Demek ki iki meme arası görünce kendilerini kontrol edemeyecek kadar aciz yaratıklar olduğunu kabul ediyor Adam.

Ne salakca.
Lan bir ogrenemedi bizim millet sorunun giyinen kadinda degil, sapiklik yapan heriflerde oldugunu.
Ote yandan zaten metro cok kalitesiz bir firma. Her yolculuk yaptigimda memnuniyetsiz ve pisman ayrilirdim. Artik kesinlikle binmiyorum.

hayatımda tek bir kez metro turizmin arabasına bindim bilet bulamadığımdan
bindiğime bineceğime pişman olmuştum
suratsız milletle kavga eden jet hızıyla otobüs süren bir şoförü vardı

insanlar bu firmaya tepki göstermekte sonuna kadar haklı
eğer haber doğruysa kendilerinin de o muavinden çok farklı bir düşünce yapısına sahip değillermiş zaten

ayrıca bu haberin yapısı ne biçim böyle o öyle söylemiş bu böyle demiş nasıl habercilik anlayışı bu dedikoducu teyze konuşması gibi

Son düzenleme:
:deli::deli::deli: ne kadarda şaşırdım biz dünya üzerinden yok olsakta adamlar rahat etse yazık onlarada ama yaa :KK14::KK14: şeylerine hakim olamıyorlar haklılar :silah:

bide yanlış hatırlamıosam sahibi olayı paralele baglamıştı

Bu nasıl bir zihniyettir ya,insanlar şimdi şunu anlamaktan acizler bir erkeğin içi çürükse ister başın kapalı olsun yine yapacağını yapar. Artık her tecavüz-taciz haberlerinin sanki kadının da suçu varmış gibi yorumlanmasından iğreniyorum. Bu ülkeye cinsel eğitim şart,belki 30 sene sonra bu problemi aşarız.

Bu nasıl bir zihniyettir ya,insanlar şimdi şunu anlamaktan acizler bir erkeğin içi çürükse ister başın kapalı olsun yine yapacağını yapar. Artık her tecavüz-taciz haberlerinin sanki kadının da suçu varmış gibi yorumlanmasından iğreniyorum. Bu ülkeye cinsel eğitim şart,belki 30 sene sonra bu problemi aşarız.
hadi erkekleri hallettik çanak tutan kadınları napıcaz onlara daha sinir oluorum öyle giyinirse basına gelir tabi vs. diyenler

hadi erkekleri hallettik çanak tutan kadınları napıcaz onlara daha sinir oluorum öyle giyinirse basına gelir tabi vs. diyenler
Onlara hiç girmiyorum bile sinirlerim iyice bozuluyor,hemcinsine saygı duymayan bir kadın kendine de saygı duymuyordur,Allah ıslah etsin böylelerini.

Onlara hiç girmiyorum bile sinirlerim iyice bozuluyor,hemcinsine saygı duymayan bir kadın kendine de saygı duymuyordur,Allah ıslah etsin böylelerini.
bir kadına kendi yaşam alanını savunmanın yolunun baska kadınların yasam alanını savunmadan gectiği anlatılmalı,neye inanırsak inanalım inançlarımızın da özgürlüğümüzün de teminatı bu. kadınlar düzelirse erkekler zaten düzelir

ablacım sende ne gidip hala bilet alıyorsun madem ne alırım nede muattap olurum ya

Türk erkekleri neden potansiel sapık ? Sapık olma ihtimalleri yüksek anaları veya babaları uzun çalışma saatlerinden dolayı ahlaklı yetiştirilemediklerinden özel sektörde çalışanlarda zaten patronun kölesi çok boş bırakıldıklarından dolayı ,dürtülerine sahip çıkamıyorlar ufaak yaşta öğretilmediklerinden dolayı kazık kadar olduklarındada iş işten geçmiş oluyor

Back