• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs damar belirginleşmesi hamilelik mi?

Tupbebekk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
979
532
53
30
Kızlar merhaba. Benim adete yakın göğüs ağrılarım oluyor 2 3 aydır ama bu ay daha fazla ağrım var göğüs damarları ortada belirgin. Adete 3 gün var sabah idrar testi yaptım negatifti Bi de geçen gece erik isteğiyle uyuyamamıştım normalde sevmem ama ağzım bayağı sulandı ne dersiniz hamilelik belirtisi olabilir mi?

Belli olmaz canım bekle bence adet olmaya yakın o belirtiler yasanilbiliyor geçerse test yaparsın
Damarla çr da belirginleşiyormuş adete yakın çoğu forumda öyle okudum. Bende ilk defa oluyor inşallah tutmuştur bu ay

İnşallah canım Bi gelişme olursa yazarsın buraya
Bat salı günü bekliyorum mutlaka yazarım. Eşim bu ay kesin oldu diye ortalıkta dolanıyor anki hamileymişim gibi Bi ara şu yemeği yapalım diyorum Bi bakıyorum hepsi önümde. Olmazsa en çok kendi üzülecek

Erkekler bizden çok hevesleniyor ama sonrasında çok büyük hayal kırıklığına uğruyorlar bende ilk evlendiğim zamanlar hep soylenirdim şuram ağrıyor buram ağrıyor diye baktım üzülüyor hiç söylemem artık günümü sorar bazen daha var der geçerim yada hasta oldum derim günüm geçse bile kendim test alır yaparım sende dikkat et eşinin hevesi kaçarsa ilgisi de azalır rabbim eşinin hatırına size hayırlı evlatlar nasip etsin bize de 🙏🙏

Erkekler bizden çok hevesleniyor ama sonrasında çok büyük hayal kırıklığına uğruyorlar bende ilk evlendiğim zamanlar hep soylenirdim şuram ağrıyor buram ağrıyor diye baktım üzülüyor hiç söylemem artık günümü sorar bazen daha var der geçerim yada hasta oldum derim günüm geçse bile kendim test alır yaparım sende dikkat et eşinin hevesi kaçarsa ilgisi de azalır rabbim eşinin hatırına size hayırlı evlatlar nasip etsin bize de 🙏🙏
Amin hepimize inşallah 🙏🏻

Kızlar merhaba. Benim adete yakın göğüs ağrılarım oluyor 2 3 aydır ama bu ay daha fazla ağrım var göğüs damarları ortada belirgin. Adete 3 gün var sabah idrar testi yaptım negatifti Bi de geçen gece erik isteğiyle uyuyamamıştım normalde sevmem ama ağzım bayağı sulandı ne dersiniz hamilelik belirtisi olabilir mi?
Canim öncelikle şunu soyliyim herkesde farklıdır ben şuan hamileyim kese göründü kalp atışları için daha erken dedi Dr ama benim hala goguslerimde belirgin damarlar yok ama şunu söyleyebilirim meme ucundaki renk baya büyüdü buradan anlayabilirsin inşallah vardır ama 🙏🏻

Canim öncelikle şunu soyliyim herkesde farklıdır ben şuan hamileyim kese göründü kalp atışları için daha erken dedi Dr ama benim hala goguslerimde belirgin damarlar yok ama şunu söyleyebilirim meme ucundaki renk baya büyüdü buradan anlayabilirsin inşallah vardır ama 🙏🏻
2 gündür leke geliyor adet ağrısı da var bu ay da olmadı yani ama hayırlısı 🥰 Allah sağlıkla versin kucağına inşallah

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu

2 gündür leke geliyor adet ağrısı da var bu ay da olmadı yani ama hayırlısı 🥰 Allah sağlıkla versin kucağına inşallah
Sağol canım Rabbim herkese nasip etsin hepiniz duamdasiniz inanin ama elinizden geldiği kadar hamileligi dusunmeyin düşünmeyi nce oluyor canim 3 yildir bu ani bekliyordum inşallah en uzun sure bekleyen benimdir Rabbim diğerlerine hayırlı zamanda nasip etsin

Back