gögüs çatlaması

E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar amcamın kızı hamileydi. 4 gun önce doğum yapmış. bugün aradım cocugu emziremedğini söylüyor. gögsü çatlamış. resmen çocuk kan emiyor verdıgımde dıyor. ve sütü de yok denılecek kadar azmış. gögüs çatlagını gıdermek ıcın yag krem yada her hangı bişey var mı?

ben soğanın böyle durumlarda iyi geldiğini duymştum soğanı ikiye bölüp suyunu göğsüne sürüp kurumasını bekle kuruduktan sonra yıkayınca çatlaklar ve yaralar iyileşiyomuş.fisfisfis
benimde doğuma az kaldı sayılır bu yüzden böyle konularda bilgi veren çok oluyo. ama ne kdara doğru ne kadar mantıklı bilemem.
amcanın kızı birilerine danışsın yinede
bu arada bebeğini allah bağışlasın a.s.

her emzirmede kendi sütünü sürsün iyi gelir inş

her emzirmede kendi sütünü sürsün iyi gelir inş
sagflık ocgındaki ebem emzirdikten sonra kaynatılıp sogutulmus suyla yıka ve sütünden gögsüne sür dedi ve kahverengi kısmın tamamen bebegin agzına alması gerekiyormus:emir_bebek:

birde gögüs ucu catlakları için kremler var onlara bakın canım

cani lansinoh diye bir krem var o cok iyi geliyor. her eczanede var. 10m llik boyu bol bol yetiyormius.

ben şimdiden lierac kullanıyorum bebeyağı badem yağı da iyi geliyormuş.

yarım cay bardağı suya bi çay kasıgı karbonat günde bir kaç kez bunla silsin göğüslerini bunu esasnda emzirmeye baslamadan yapmak olusumu engeller şimdide gecmesini sağlar umarım yarar

X