• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Çatlakları Hakkında

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
40
kızlar 11 günlük bebeğim var ve sol göğsümün ucuçok kötü zorla emziriyorum ucu açılmaya başladı çatlak için tavsiye edebileceğiniz krem yada başka bişey varmı emzirmeden önce kara kara düşünüyorum nasıl emzircem diye çok canım acıyor ama yinede emzirmeye çalışıyorum

garmastan!!!hemen acil garmastan sür fiyatı 25ti benim aldığımda.3 saatte geçiriyo acıyı alıyoo.hemen sür.bak nasıl faydasını görücen canım.sağlıcaklaaa....

bu arada sırf göğüs ucu çatlaklarında kullanılıyoo.eczane deneyimim war ben aldım sürdüm.emzirdikten sonra sürüyodum bi daha ki emzirmeme kadar rahatlatıyodu beni.göğüs pediyle kapatıyodum bi de..bu arada göğüs pedine de uygulayabilirsin ona da sürebilirsin yanii.ama ilk olarak göğüs ucuna tabii acil!!..bilirim o acıyı felaket bişey.ben dişlerimi sıka sıka emziriyodum.onu aldım rahatladım zate bi süre sonra geçti de..emzirmeden ilaçlı göğsünü yıkarsın az bişey.ilaç hepten girmesin ağzına.gerçi silsen de yeter ama ben ne olur ne olmaz hep yıkadım.

garmastan ve LANOLIN saf ham madde olarak lanolın bulabilirseniz inanılmaz etkili.lanolın içeren kremler var ama saf olarak bulabilirseniz ki eczanelerde oluyo..bana çok dua edersiniz..şimdiden geçmiş olsun

kızlar 11 günlük bebeğim var ve sol göğsümün ucuçok kötü zorla emziriyorum ucu açılmaya başladı çatlak için tavsiye edebileceğiniz krem yada başka bişey varmı emzirmeden önce kara kara düşünüyorum nasıl emzircem diye çok canım acıyor ama yinede emzirmeye çalışıyorum

canım benm de çok fena olmuştu seni çok iyi anlıyorum
ilk zamanlar yaram geçene dek eczanede satılan silikon göğüs uçlarından kullandım en azından yaram daha da azmadı
mustela iyi gelmişti bana baya toparlamıştı
akşamları daha az emziriyoruz ya akşam da bepanten sürmüştüm ama mutlaka emzirmeden önce ıslak pamukla sil ben öyle yaptım
ayrıca bi süre de dr un bebeğe pişik için verdiği fito adlı kremi kullandım o da çok iyi geliyor
eğer göğüs uçların çok fena olduysa e vitamini kapsül şeklinde eczanede satılıyormuş adı evicap mış o da iyi geliyormuş e vitamini hücre yenilediği için bana mantıklı geldi ama bilemem denemedim
en son emzirdikten sonra göğüs pedine azcık sütümden damlatıp öyle kapatıyorum beni o adam etti
cnm geçmiş olsun

bana doktor munıxm krem vermişti tamamen bitkisel bir krem ama ben kesinlikle zeytinyağı derim zeytinyağını kızdırıp ılıtıp bir tülbentin üzerine dök ve göğsüne koy birkaç saat durunca inanılmaz yumuşatıyor ve acısını alıyor...

canım geçmiş olsun marketten tahin al tahinin üstünde kalan
yağı sür
benim işime çok yaramıştı
göğüs pedinede sürebilirsin öpütm

bepanten krem cok işe yaradı bende 3 gunde gectı ama emzırmeden once gogusunu guzelce sıl su we pamukla

kızlar bepanten kullandım birkaç gün acısı biraz azaldı en azından dayanabiliyorum bebişlerimiz için herşeye katlancaz yeterki emsinler herkese çok teşekkür ederim bilgiler için ayrıca dün öğrendiğim bilgiye görede sallama çay poşetinide ılık olarak koyunca geçiriyomuş

Back